Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косе Косе

Ще слагам табела "сарказъм" на всяка тъпня която СБУ измисля.

Та РФ ще гърми всички складове в Одеса. Класическа американска тактика.

Това ще доведе до значително засилване на бизнеса в града.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kirko12 написа:

Косе Косе

Ще слагам табела "сарказъм" на всяка тъпня която СБУ измисля.

Та РФ ще гърми всички складове в Одеса. Класическа американска тактика.

Това ще доведе до значително засилване на бизнеса в града.

Е не дай да се разберем помежду си че е било ракетно гориво - все пак и ти имаш достойство..Неудобно е иначе някак - дори и за тебе

Бодра дронорезка

преди 9 минути, kirko12 написа:

Ванката

Ще повтаряш тая тъпня докато руснаците не стигнат Киев.

160 страни събират (хегемона толкова може) за да изкарат черното бяло.

Идеята е такива като тебе да го повтарят докато стане стандарт.

Тръгнаха ли вече към Киев ?:halloween7:

А спряха ли ги Ванката ?

И според теб излагацията ще помогне ли на събитието в Швейцария ?

Отчаяните ракетни нападения на Крим според теб за какво бяха ?

Нима НАТО не можеха да съдействат мирно да се разделят Хохлия и Казакия?   После можеха да предоставят на Хохлия тези 200- 300 милиарда долари и евро.  Казаците щяха да завиждат на хохлите.   А какво направи колективният Запад - пак похарчиха парите, за да превърнат бившата Украйна в огромно гробище.   Как да не е прав руският патриарх за сатанинския идиотизъм!?  И накрая хохли и казаци пак ще са се разделили.

преди 1 минута, attj написа:

Нима НАТО не можеха да съдействат мирно да се разделят Хохлия и Казакия?   После можеха да предоставят на Хохлия тези 200- 300 милиарда долари и евро.  Казаците щяха да завиждат на хохлите.   А какво направи колективния Запад - пак похарчиха парите, за да превърнат бившата Украйна в огромно гробище.   Как да не е прав руският патриарх за сатанинския идиотизъм!?  И накрая хохли и казаци пак ще са се разделили.

Тива да не са ватенките които не изпълняват международните си договори.

Те и руснаците вместо да трошеха пари за тази война да ги бяха похарчили да си оправят своята кочина.

Косе 

Лъскай лъскай. Пак проговориха за Москва укрите :)

Ех тоя 9-ти май ...

ПП

Ванката, почнаха да се оправят като теглиха един шут на Запада. Стига си плакал на чужди гробища.

Украйна изпълни ли договора :)

преди 14 часа, Flashback написа:

Пак проекция!

Крадецът вика: Дръжте крадеца! 🤡

Гражданино, ще си разплета чорапите, че ми нямаш доверие. 🤪

На такива комсомолци като теб "истината" ви я наливат от централата на Вашингтонския партиен комитет. 😁

Загащвай розовите кюлоти и си чакай "перемогата", която ще дойде на куково лято! 😝

Брато, знам, че ти е тъпа работата и всички знаят какво правиш. Достатъчно е човек само да ви види профилите, че пишете най-много и активно по цял ден в темите касаещи войната и Путин, за да се убеди в думите и наблюденията ми. Само си кажи, стигат ли ти кроните, които ти дават?

Ало Госта

А ти чичовото какъв си ??

Искрен радетел на евроатлантизма ? Колко ти е заплатата в евро - я кажи.

И ми е интересно за некрофила в темата какво ти е мнението ? Какви са неговите убеждения ? Има ли политическа окраска.

преди 1 минута, kirko12 написа:

Косе 

Ех тоя 9-ти май ...

Ракетното ти гориво е на ниво - това едва ли мога да го оспоря..Само не го пращай през украинските пощи че току виж някоя ракета може да го запали. Верно ли си толкова бъдиобразен човек? Като близнаци сте направо ..

Косе 

Чакаме до 9-ти да видим дрононарезката.

Буханки и ходещи по нужда - от сега знам.

преди 7 минути, kirko12 написа:

Косе 

Чакаме до 9-ти да видим дрононарезката.

Буханки и ходещи по нужда - от сега знам.

Кире, Май месец човек - как щях да забравя... Ама това с ракетното гориво ми стана още позабавно. Виж сега аз нямам особени надежди за тебе и за бъдито - просто констатирам. Но пък ми е забавно да ти припомням колко сте зле . Пък нека аз да ходя да паса, лъскам и какво още решиш - все ми е тази . Дори кеф ми става като много искаш ама не може да ме засегнеш -Това няма как да се случи от убеден ватник като тебе

преди 24 минути, kirko12 написа:

Косе 

Ех тоя 9-ти май ...

ПП

Ванката, почнаха да се оправят като теглиха един шут на Запада. Стига си плакал на чужди гробища.

Украйна изпълни ли договора :)

Състрадателвн човек съм и плача.

Вие като не сте хора си се радвайте.

преди 18 минути, BANKATA написа:

Тива да не са ватенките които не изпълняват международните си договори.

Те и руснаците вместо да трошеха пари за тази война да ги бяха похарчили да си оправят своята кочина.

Пак някаква пропаганда твърди това.   Унрайна уж трябваше да е неутрална и двунационална, а избраха Бандера за нацгерой...И после за всичко все Русия и лично Путин са им  виновни.  Путин реално си е виновен - проспа събитията в Украйна, а ходи да се намесва в Сирия.  Може САЩ и бандеровците нещо да са го финтирали.  Путин се оправдава, че дълго е бил лъган с преговорите в Минск.

преди 33 минути, kirko12 написа:

Ало Госта

А ти чичовото какъв си ??

Искрен радетел на евроатлантизма ? Колко ти е заплатата в евро - я кажи.

И ми е интересно за некрофила в темата какво ти е мнението ? Какви са неговите убеждения ? Има ли политическа окраска.

Кой е "некрофила в темата"? Посочи ми го и ще ти дам мнение за неговите убеждения.

А колкото до мен, харесва ми да сме в НАТО и ЕС, а не да сме последна дупка на кавала като руска провинция с руски модел на управление. Тоест не искам смрадлив диктатор да ми определя до края на живота колко важна е рОдината, за да може с тлъстия с задник той и родатата му да се кефят на държавни разноски и да трупат милиарди по чужди банки докато ние мизеруваме и не може да напуснем страната и да ни съдят за всяко мнение, което се различава от лъскането на държавния имидж. Мразя преструвките, особено руските преструвки, че държавата не е работа на обикновения човек, ами единствените които имат правото да решават съдбините на народа са простаците в Народното сбрание, топ корупционерите и децата им. Вие ако не щете евроатлантизъм, аз па не ви ща руския тоталитаризъм.

преди 11 минути, Гoст написа:

простаците в Народното сбрание, топ корупционерите

Та нали това са Евроатлантиците -изявени борци за западна демокрация.   Всички те подкрепят като по команда режима в Киев.  Объркваш се много както изглежда...  

преди 1 час, BANKATA написа:

Състрадателен човек съм и плача.

Вие като не сте хора си се радвайте.

Tова трябва да е вицът на деня! Ахахахахаха....

Ванка, ти си обладан от пещерна русофобия и искаш да видиш  "стратегическо поражение" на Русия, както натовската пропаганда ви проми мозъците.

Само че това илюзорно и невъзможно поражение, което, както отдавна стана ясно - никога няма да се случи по ред причини, ще бъде платено с кръвта на хохлите. 

Ти ако беше състрадателен човек и изпитваше поне малко жал за украинците, отдавна щеше да призоваваш за мир и спиране на войната. 

Истанбулското споразумение от април 2022 год. можеше да сложи бърз край на тази война. Донбас и Крим щяха да си останат в Русия, каквото е желанието на населението в тези региони. Украйна заявяваше неутралитет и всичко си оставаше постарому. Това споразумение беше много изгодно за Украйна, но Чичо Сам реши, че хохлите са евтин разходен материал за облаготелстване на американския ВПК. 

Хохлите са двойно прецакани - хем измират като мухи, хем взимат кредити от Чичко Сам за оръжия, а САЩ ще си подновят почти безплатно инвентара и ще се напълнят с нови поръчки за сметка на украинските животи. 

Флаш 

Моля по къси изразни форми.

Нещата са ясни.

На 16 юни почва конференцията на която USA се надяват да прескочат ООН и да съберат подписи под плана на Ермак/Зеля (малко вероятно защото се н@сраха) или мощна осъдителна за Русия декларация.

След това ще се знае статута на Зеля (който погази конституцията) - ще измислят някакво ала-бала

Дотогава трябва да има някаква перемога, обаче като гледам - кримския мост няма да падне по технически причини.

Ако Ванката прояви интерес - мога да му обясня

преди 48 минути, attj написа:

Та нали това са Евроатлантиците -изявени борци за западна демокрация.   Всички те подкрепят като по команда режима в Киев.  Объркваш се много както изглежда...  

Поне може да изберем такива Ганьове, които да не искат да ни вкарат в руското блато срещу няколко апартамента с тераси.

Госта

Аз пък не искам акушерка да ми обяснява как да живея и да пея.

Нито ЕС нито НАТО стават за нещо в момента.

Затова поляците тия гниди мътят нещо друго.

Както и да е - победа на руснаците ще накара цялата кал и г@вна да се поразмърдат. Става дума за пари и лесен живот - това обичат такива като теб.

Съобщава се, че руските "Искандер" са унищожили огромен пощенски склад "Новая Почта" в Одеса, в който според някои източници се е намирала една от големите нови оръжейни доставки – особено 155-милиметрови амуниции – от НАТО.

Високопоставени военни на НАТО бяха убити снощи от 2 ракетни удара "Искандер", нанесени срещу склада, в който се срещаха.

Двете мощни експлозии изнесоха и новопристигналата американска военна техника, предназначена за украинската армия.

Складът на "Новая Почта" в Одеса се вижда горящ  след удара на ракетите.

Жертвите се считат за „много големи“, като се има предвид броят на линейките и намиращите се наблизо хеликоптери на НАТО, очевидно изпратени да евакуират ранените – или мъртвите.

Потърсете още новини за офицери от НАТО, които "починаха внезапно" през следващите няколко дни.

Детонациите все още продължават. Добре похарчени 61 млрд.

Пожарите и експлозиите бяха огромни и все още бушуват цял ден.

1d640e28-55b2-41c6-873c-f05c324f8a41_960

преди 19 минути, Гoст написа:

Поне може да изберем такива Ганьове, които да не искат да ни вкарат в руското блато срещу няколко апартамента с тераси.

Доколкото виждам - скоро няма да разбереш, че поведението на НАТО е заради хегемонията и развитието на военно-промишления комплекс на САЩ.   Това обаче върви само при васалите им.  Не е за вярване, че хохлите умират за и заради НАТО.      Дори Макрон наскоро заяви, че ЕС не следва да е като васал на САЩ!   Присветва му някаква лампичка... значи...

преди 36 минути, kirko12 написа:

Госта

Аз пък не искам акушерка да ми обяснява как да живея и да пея.

Нито ЕС нито НАТО стават за нещо в момента.

Затова поляците тия гниди мътят нещо друго.

Както и да е - победа на руснаците ще накара цялата кал и г@вна да се поразмърдат. Става дума за пари и лесен живот - това обичат такива като теб.

Говориш някакви глупости. Значи ти не си за това да имаме пари и лесен живот, искаш в руското блато да сме всички заедно, кални да се смеем и пеем хванати на хорце?

Гост

Чети внимателно.

За 20 години нито ЕС нито НАТО е дало лесен живот в БГ

Ако си тъп да го разбереш - твой проблем.

Единствения начин това да се промени е Путин да победи.

ЕС трябва да се откъсне от скапаните американци.

Нещо трябва да разплиска тинята.

Стига сте плашили с Путин - ставате смешни.

Еврейте се отказват от патриот и тъпите укри получават две батарей.

https://www.timesofisrael.com/patriot-air-defenses-to-be-mothballed-after-decades-of-mostly-gathering-dust/

Ще ги сложат пак на летище Жулиани. Вече е готово.

IMG_20240502_144657_469.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.