Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

браво на руснаците че не ти давват лекарство за да живееш :yanim::yanim::yanim:

:yanim::yanim::yanim:

:)

От болестта на Бехтерев не се умира, идиот такъв!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, maxthon написа:

Тези, които постоянно си ги въвеждаха за себе си. Няма да правим това или онова, но всъщност всяко едно се оказа лъжа. Сега чакаме и най-сериозната лъжа да се изпълни. Разбира се ако поемат и последствията от това. Досега всяко ниво на ескалация го прави именно НАТО като преди това нагло лъжат, че такова нещо няма да се случи.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Кои са? С такива уклончиви отговори може да минеш пред бабите пред блока, не тук.

А устно обещание пред посинано такова нямам кал да ги сравняваш

преди 8 минути, BANKATA написа:

Кои са? С такива уклончиви отговори може да минеш пред бабите пред блока, не тук.

А устно обещание пред посинано такова нямам кал да ги сравняваш

Най-сериозната лъжа е, че няма да се изпраща армия на НАТО. За останалите си умно момче и ще се досетиш. А по-сериозно ще бъде да отговориш на кого трябва да се вярва и най-сериозно ще е да кажеш и защо.

преди 59 минути, BANKATA написа:

От украинската армия няма  нищо от '22, пък руснаците с месеци превземат едно село.

Ако украйна беше подписала истанбулското споразумение кой щеше да и гарантира че Русия ще го спазва, Русия ли?

Както си намериха оправдание руснаците '22 така пак могат да си намерят.

Руските гаранции не струват.

Ванката, дали някога ще осъзнаеш, че единствената държава в света, която може да гарантира мира в Украйна, това е Русия. 

Не НАТО, не САЩ, а Русия.

Да напомням ли коя държава с малоумни управници два пъти си промени Конституцията след преврата и наруши двата ангажимента, заради които Русия призна независимостта на Украйна?!

преди 3 минути, maxthon написа:

Най-сериозната лъжа е, че няма да се изпраща армия на НАТО. За останалите си умно момче и ще се досетиш.

И за останалите не се сещам, и не е защото съм умно момче, а защото подписано споразумение не е равносилно на устно обещано такова. Ама май и ти не знаеш.

Да ти припомня ли кой казваше "Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна"

Явно съм луд и без морал.

преди 1 минута, Flashback написа:

Ванката, дали някога ще осъзнаеш, че единствената държава в света, която може да гарантира мира в Украйна, това е Русия. 

Да напомням ли коя държава с малоумни управници два пъти си променя Конституцията след преврата и наруши двата ангажимента, заради които Русия призна независимостта на Украйна?!

Кое бе драги?

Украйна е призната от Русия много преди да промени конституцуята си за НАТО.

току-що, BANKATA написа:

И за останалите не се сещам, и не е защото съм умно момче,

Тука говорим за реални действия, а не кой къде обещал устно или писмено. А реалните действия вече обясних какви са. Дай да се върнем на темата с теологията и вярата и да обясниш след като на някой не може да се вярва, тогава на кого трябва и защо.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Кое бе драги?

Украйна е призната от Русия много преди да промени конституцуята си за НАТО.

Повтарям за стотен път. В Констутуцията на Украйна беше записано според нейната декларация за независмост, приета от Русия, че ще бъде неутрална държава и че ще спазва езиковите и културни права на малцинствата, вкл. руското.

И двете бяха променени след преврата. 

преди 9 минути, Flashback написа:

Да напомням ли коя държава с малоумни управници два пъти си промени Конституцията след преврата и наруши двата ангажимента, заради които Русия призна независимостта на Украйна?!

Ще ми напомниш ли с едно видео за детонациите, дето си чул в склада в Одеса? 

преди 4 минути, maxthon написа:

Тука говорим за реални действия, а не кой къде обещал устно или писмено. А реалните действия вече обясних какви са. Дай да се върнем на темата с теологията и вярата и да обясниш след като на някой не може да се вярва, тогава на кого трябва и защо.

Обясни ясно, не с уклончивите си отговори от които става ясно че някой нещо си обещал, ама не какво.

Кажи луд ли съм че не повярвах на Захариева?

преди 1 минута, Flashback написа:

Повтарям за стотен път. В Констутуцията на Украйна беше записано според нейната декларация за независмост, приета от Русия, че ще бъде неутрална държава и че ще спазва езиковите и културни права на малцинствата, вкл. руското.

Ами, да са се консултирали с САЩ по рано! Естествено, че ще има корекции. Така или иначе, рассия трябва да бъде постоянно в война, докато не озчезне

Приятелчета

Генасамблеята на ООН призова Украйна да сваля гащите и да отива на преговори. С проекта от Стамбул 2022.

Преценили са че мераклиите за свобода са свършили.

ПП

Абе главанак - ти откъде падна :)

преди 25 минути, kirko12 написа:

Приятелчета

Генасамблеята на ООН призова Украйна да сваля гащите и да отива на преговори. С проекта от Стамбул 2022.

Преценили са че мераклиите за свобода са свършили.

Късно е, либе, за китка!

Путин вече анексира и четирите региона, а според Стамбулското споразумение Русия щеше да върне Херсон и Запорожие. 

Най-доброто на което Бандеристан може да се надява като оферта сега е замразяване на фронта по сегашната линия и запазване на достъп до Черно море, но в замяна Русия най-вероятно ще поиска в допълнение към неутралитета на  Украйна, да ѝ се върнат замразените руски активи и премахване на всички санкции. 

преди 15 минути, Flashback написа:

Пиакжи ми го де?

Понеже това за което твърдиш е от 96-8 година след изменение на конституцията.

Може да питаш бъди, и той спореше по този въпрос преди време.

В декларацията и за независимост от '91 такова нещо не пише.

Русия признава Украйна също '91

Някоя друга руска опорка ще пробваш ли?

ПП: моя грешка, неутралният и статут в конституцията е от 2010 г.

Ванката, този разговор за Декларацията за независимост, Договор за приятелство, Конституцията и промените в нея вече сме го водили и няма отново да пиша едно и също.

Да си чел с разбиране и запомняне, всичко се намира с два клика на мишката. 

Ще ти изсипя цялата информация наготово и пак след две седмици ще ми досаждаш отново да ти доказвам това, което вече съм доказал. 

Потърси си с търсачката в тази тема, че този разговор вече е воден!

току-що, Flashback написа:

Ванката, този разговор за Конституцията и промените в него вече сме го водили и няма отново да пиша едно и също.

Да си чел с разбиране и запомняне, всичко се намира с два клика на мишката. 

Ще ти изсипя цялата информация наготово и пак след две седмици ще ми досаждаш отново да ти доказвам това, което вече съм доказал. 

Потърси си с търсачката в тази тема, че този разговор вече е воден!

Горе пише.

Това че си се хванал на кремълските манипулации не ме прави мен наивник.

Ванката

Чети сега какво ще ти напиша

Байдън премахва Украйна от програмата си в връзка с изборите.

Ясно ли е какво става оттук нататък ?

Или да обясня подробно и точно.

преди 3 минути, kirko12 написа:

Ванката

Чети сега какво ще ти напиша

Байдън премахва Украйна от програмата си в връзка с изборите.

Ясно ли е какво става оттук нататък ?

Или да обясня подробно и точно.

Както и да му обясняваш, няма да те разбере. Акъл се иска за това.

А сега се появи карта (от UK)

Това дето наричаш Украйна е с охра на картата

IMG_20240503_203722_713.jpg

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Да, ясно е! Ще продължаваме трепем расснаци

Преди това сами ще се изтрепете.

Тръмп предупреди за нов 7 октомври като този в Израел, но сега в САЩ (kritichno.bg)

току-що, BANKATA написа:

Това че си се хванал на кремълските манипулации не ме прави мен наивник.

Как да не си наивник, облъчен от бандеровската пропаганда и чакащ "Перемога" с главно "П", сиреч връщане на границите от 1991 г., изплащане на репарации и съд за Путин в Хага. 🤡🤡🤡

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.