Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, Flashback написа:

Как да не си наивник, облъчен от бандеровската пропаганда и чакащ "Перемога" с главно "П", сиреч връщане на границите от 1991 г., изплащане на репарации и съд за Путин в Хага. 🤡🤡🤡

Какво стана с дискусията за декларацаията за независимост на Украйна, конституцията и т.н.?

Да не осъзна че са те лъгали дълги години?

От руснаци освен лъжи не очаквай друго.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, teo-glavata написа:

И кво ме интересува хохлия изобщо който и да е?

САЩ нали те интересува?   Те сами се натресоха с ангажименти към режима в Киев.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Какво стана с дискусията за декларацаията за независимост на Украйна, конституцията и т.н.?

Да не осъзна че са те лъгали дълги години?

От руснаци освен лъжи не очаквай друго.

Ванката, ти си безнадежден случай! 

Всъщност има доста информация в украинските медии как се радват и злорадстват, че са прецакали Русия и са нарушили ангажиментите си към нея и как Чичко Сам им пази гърба!

Сетих се и как се радваха на изгорените в Одеса, наричайки ги "изпържени колоради".

Сега на хохлите и бандеровците май не им много смешно!

В крайна сметка получиха това, което търсеха!

преди 9 минути, BANKATA написа:

Каква Украйна без казаци?    

преди 34 минути, BANKATA написа:

Обясни ясно, не с уклончивите си отговори от които става ясно че някой нещо си обещал, ама не какво.

Кажи луд ли съм че не повярвах на Захариева?

Дадох ти директен пример с последната идея за прекрачване на червена линия (която сами преди това казваме, че няма как да се случи). Такива примери назад във времето колкото си искаш. Умно момче си и ще се досетиш, че няма никакви уклончиви отговори. Пак те подканям да се върнеш на темата с теологията и на кого трябва да вярваме и защо.

Абе главанак - с яко тъпи лафове не става - ще изчезнеш като Реджеп

преди 57 минути, Anneliese написа:

От болестта на Бехтерев не се умира, идиот такъв!

:)ти така си мислиш или са ти казали така за успокоение

преди 1 минута, Flashback написа:

Всъщност има доста информация в украинските медии как се радват и злорадстват, че са прецакали Русия и са нарушили ангажиментите си към нея и как Чичко Сам им пази гърба!

Сетих се и как се радваха на изгорените в Одеса, наричайки ги "изпържени колоради".

Сега на хохлите и бандеровците май не им много смешно!

В крайна сметка получиха това, което търсеха!

Я кажи защо смени темата?

С такъв плам ми обясняваше за декларации, конституции, поети ангажименти като Тотор Живков на пленум на ЦК и....пльоскаш горният пост

преди 3 минути, maxthon написа:

Дадох ти директен пример с последната идея за прекрачване на червена линия (която сами преди това казваме, че няма как да се случи). Такива примери назад във времето колкото си искаш. Умно момче си и ще се досетиш, че няма никакви уклончиви отговори. Пак те подканям да се върнеш на темата с теологията и на кого трябва да вярваме и защо.

Не, според вас не съм умно момче и ще трябва по-подробно да ми обясниш. 

току-що, BANKATA написа:

Не, според вас не съм умно момче и ще трябва по-подробно да ми обясниш. 

Ама това дали си умно момче (или не) не е въпрос на това някой дали го е коментирал. Въпрос е на това е как сам показваш дали е така. Затова ти дадох един пример за червена линия, която тепърва вероятно ще бъде премината, а ти показваш дали може да вземеш този пример и да видиш назад във времето колко още линии са преминати. Достатъчно ти обясних и предлагам да се върнем на теологията....

преди 10 минути, Flashback написа:

то като гледам ти си по безнадежден случай - защото фактите говорят че ти си по голям фен на запада:)

току-що, maxthon написа:

Ама това дали си умно момче (или не) не е въпрос на това някой дали го е коментирал. Въпрос е на това е как сам показваш дали е така. Затова ти дадох един пример за червена линия, която тепърва вероятно ще бъде премината, а ти показваш дали може да вземеш този пример и да видиш назад във времето колко още линии са преминати. Достатъчно ти обясних и предлагам да се върнем на теологията....

Караш ме да коментирам някакви си червени линии за които само ти знаеш и ми вменяваш че и аз ги знам, без дори да ги споменаваш.

Военният експерт Александър Зимовски

https://t.me/zimovskyAL/30391: руската армия освободи Работино.

В случай, че някой е забравил, превземането на село Работино от AFU беше обявено за връх на украинската офанзива от 2023 г. и най-голямата победа в историята на Галактиката.

Но приятелят не танцувал дълго и музиката също не свирела дълго.

За нас красотата на освобождението е и в това, че врагът трябва да си тръгне оттук като французите по стария Смоленски път.

Там, чак до Орехов, нямаше за какво да се вкопчим, нацистите не мислеха да копаят окопи и беше зима, сгушиха се в остатъците от окопите на нашето предно поле.

И най-интересното е, че украинските въоръжени сили отстъпват през нашите собствени минни полета. Естествено, те успяха да разкрият нещо по време на миналогодишното движение.

Но по-голямата част от руските мини останаха да чакат нацистите в режим "единият крак тук, другият там". И така, те идват

преди 4 минути, BANKATA написа:

без дори да ги споменаваш.

Дадох ти пример с последната. А толкова исках да ти направя комплимент, но явно си решил да спреш това мое начинание в зародиш. Казах ти, че НАТО сам си създава червени линии, които (уж) няма да прекрачи и все пак го прави. Върни се към теологията, че тук просто не ти се получава.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Колко ли е получил под формата на спонсорство за политическата си кариера от една шепа специфични частни компании?

Ванката

Докато дрънкахте тука руснаците пресякоха стратегическо шосе и нещата станаха ясни.

Украйна загуби. Това да ти е ясно.

Днес 3 пъти летяха кинжали, в Кривия рог замина склад, Одеса беше уважена, Харков -3 пъти.

С това темпо до края на май ще вдигате чаршафа и назад към Киев.

преди 13 минути, maxthon написа:

Дадох ти пример с последната. А толкова исках да ти направя комплимент, но явно си решил да спреш това мое начинание в зародиш. Казах ти, че НАТО сам си създава червени линии, които (уж) няма да прекрачи и все пак го прави. Върни се към теологията, че тук просто не ти се получава.

Колко ли е получил под формата на спонсорство за политическата си кариера от една шепа специфични частни компании?

Ако желаеш да получиш отговор, то задай ясен въпорос. На въпороси с недомлъвки не винаги може да се отговори на човек колкото и да иска отсрещната страна.

Украйна ще бъде изтрита от картата на света заедно с украинските нацисти.

Нещо повече, това ще се случи неизбежно и независимо от желанието или нежеланието на Русия. Западът ще принуди Русия да се бие

преди 2 минути, glen написа:

Западът ще принуди Русия да се бие

Няма друг луд като Макрон - да му се ходи да умира в Одеса....

преди 16 минути, maxthon написа:

Айде бре , все си мислех че Медведев говореше за едни червени линии дето само ако някой избомби Крим ще види той.. Ама дето се вика почти няма ден в който да не го минат като малка гара. Това е само защото той не пее в хора- по твойте думи. Ей ама че съм с къса памет..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.