Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Е кога е подписан Минск 2? Не се прави на луд.....

Не се правя. Рашистите никога не сте имали намерение да изтегляте каквото и да е от Украйна. Което  бе условие за да може да се проведат  обективни и свободни избори и референдуми .

:hush:

току-що, maxthon написа:
преди 2 минути, kirko12 написа:

Що не вземете да млъкнете най накрая.

И аз това му се чудя. Да показва един руски войник в Донбас след февруари 2015г. и да свършва. А той спори за датите....

Сероиозно ли ???

След минск 2015 г казваш нямало нито един руски войник в Украйна ???

:)

Къртиш мивки.. наистина :lol6:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Изгледжа са все по близо до големия ядрен кьотек :speak:

Най-накрая ще видим на кой му е по-голям .... облака:)

преди 3 минути, miro20 написа:

Рашистите никога не сте имали намерение да изтегляте каквото и да е от Украйна.

Кой какво е имал като намерение няма значение. Значение има, че след като твърдиш нещо трябва да покажеш и защо е така. Още не си показал защо.

преди 3 минути, miro20 написа:

След минск 2015 г казваш нямало нито един руски войник в Украйна ???

Покажи го де. Един се търси само. Не двама, не трима.... само един. Ако го имаше досега да си го показал как беше.... 1001 пъти.

Ми като за последно да ги изгледаме тия видеа...

Щото утре може да не можем.

За хората с биткойни - нямаше смисъл - с 2-3 неутронни бомби и всичко електронно по дяволите отива . За тия с обикновени пари - навити ли сте да ми преведете парите си ? То и без това скоро няма да ви трябват..

преди 3 минути, kosyo написа:

Най-накрая ще видим на кой му е по-голям .... облака:)

Ние сме с най хубавите места на плнетата за шоуто.

Последното нощно бомбене за този гаден противен свят:

Ние сме с най хубавите места на палнетата за шоуто.

Ванга нещо не е ли казала по въпроса че не си спомням? Значи ако не е казала-  съм спокоен

Ванга нещо не е ли казала по въпроса че не си спомням? Значи ако не е казала-  съм спокоен

Тц ,нищо не съм чувал по този въпрос ,но пък е казвала  за Китай ама пък те не са си показвали ракетите още та не знам ,сигурно ше ни изненадат.

Онзи познайте кой е пуснал жалейка. Онзи дето не лъже никога :)

Последни жертви преди да затворим сергията завинаги

Тц ,нищо не съм чувал по този въпрос ,но пък е казвала  за Китай ама пък те не са си показвали ракетите още та не знам ,сигурно ше ни изненадат.

Учудвам се че не се изказала още по въпроса. Толкова е важно за мен и за нашето бъдеще

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Изгледжа са все по близо до големия ядрен кьотек :speak:

Отношенията се влошават със всеки изминал час. Въпрос на време е да се запукат със ядрени ракети. Руснаците да не се провалят и там защото друго не им остана. Повече от 800 дни не могат да вземат предимство в Украйна въпреки, че имат авиация, а Украйна няма. Сега плашат със ядрени ракети, но ми се струва, че и там ще се провалят.

Обаче аз едно нещо не разбирам тука пишат само за Англия:

https://lenta.ru/news/2024/05/06/moskva-predupredila-london-o-voennom-otvete-na-udary-britanskim-oruzhiem-po-rossii-posledstviya-nazvali-katastroficheskimi/

Да разбирам че франсетата и другите могат да си бият колкото искат - така ли ?

Учудвам се че не се изказала още по въпроса. Толкова е важно за мен и за нашето бъдеще

Ако това може да е някакво успокоение гадателката на Берлускони каза ,че много скоро ще седнат да преговарят двете страни във войната като Китай ше ги помири и това ще наложи траен мир ,но преди това ке се потепат малко.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Отношенията се влошават със всеки изминал час. Въпрос на време е да се запукат със ядрени ракети. Руснаците да не се провалят и там защото друго не им остана. Повече от 800 дни не могат да вземат предимство в Украйна въпреки, че имат авиация, а Украйна няма. Сега плашат със ядрени ракети, но ми се струва, че и там ще се провалят.

Само да вметна че дори руснаците не са толкова превъзбудени колкото нашите скъпи приятели. Слагат ето такива неща:

19063715.jpg

преди 1 час, parmobil написа:

Ако Турция реши да "влезе" и окупира Кърджали и Хасково? И после да ни пита дали харесваме несподелен анален секс, какво ще им отговориш?

Ако макетата обещаят широка автономия на българското малцинство, но вместо да им дадат обещаното им дават в продължение на осем години бомби по чутурите? Тогава би ли одобрил наша намеса в защита на българите там? 

преди 4 часа, kirko12 написа:

Хм провокацията бяха с дрони по Белгород - 6 убити работници, обстрели в разни точки

Забрави една подробност Кирчо,руски троле . Иранци /мюсюлмани/  пак да работят в свинеферма ,ептен си се объркал ,убитите се повече и ранените са повече ,защото са ирански инструктори.

преди 9 минути, Звяра! написа:

Няма да има ядрен сблъсък ,никоя страна няма полза от такъв сблъсък ,просто театър и нищо повече.

Русия постигат целите си макар по бавно от което бяха планували , не са имали предвид че САЩ и ЕС ще подкрепя Украйна с оръжие което логично забавя този процес ,но няма да го спре ,дори и с изпращане на западни войски на фронта.

преди 33 минути, miro20 написа:

От 4.5. млннаселение не може да намери 1000 доброволци

на 2.05.2024 г. в 9:56, ivottoshev написа:

Отдавна опровергани опорки. Все стигаме до въпросите, след които млъкваш насран и унижен щото нямаш логичен отговор на тях:

- защо нямаше бежанска вълна от Крим

и

- как така шепа руснаци са се задържали в Донбас без никаква подкрепа от местните

Или си идиот, или си мазохист. Кое от двете?

преди 1 час, parmobil написа:

Ако Турция реши да "влезе" и окупира Кърджали и Хасково? И после да ни пита дали харесваме несподелен анален секс, какво ще им отговориш?

И защо им е да го правят това Турция? Ако пък са искали да са го направили с какво ще ги спрем. Ето защо е важно да бъдем в добри съседски отношения със страните около нас ,ако Украйна също беше в добри съседски отношения с Русия не бихме станали свидетели на тази грозна война.

Хм

Време е за  3  въпроса към Косьо, Миро и цялата група.

1. Тръгнахте ли към Крим ?

2. Как върви  мобилизацията ?

3. Спряхте ли руснаците при Авдеевка ?

Теоретичния спор приключи. Украйна е бита и оср@на. 

Няма достатъчно пари  да купят смъртници.

Но стои техническия въпрос как да се ускорят нещата и да се престане с тия призиви - дайте още 100, дайте още 50, ф16, ф18 ала - бала .

Сега чакам няколко да скочи и да ми обясни как не съм прав.

Наркофюрерът днес е внесъл в Радата законопроект за удължаване на военното положение и мобилизацията с още 90 дни. В момента законът, който разрешава и двете, изтича на 14 май. До последния хохол!

... ... ... 

Спордед Службата за външно разузнаване на Русия, САЩ търсят заместник на Зеленски като президент на Украйна. САЩ водят разговори с Кличко, Ермак, Залужни и бившия председател на Радата Разумков. САЩ не ги интересува кой ще ръководи Украйна, стига да е техен "к@чи син". 

... ... ... 

"Киев ще бъде благодарен на своите партньори, ако решат да изпратят войски в Украйна" - министър-председателят на Украйна Денис Шмигал. 🤡🤡🤡

... ... ... 

Италия призовава за примирие в Украйна и мирни преговори с участието на Русия - Ройтерс
- Министърът на отбраната на Италия заяви, че икономическите санкции срещу Русия са се провалили и призова Запада да направи повече за постигане на дипломатическо решение на украинския конфликт.
-"Западът погрешно вярваше, че нашите санкции могат да спрат Русия. Ние надценихме нашето икономическо влияние в света", каза той. Според него единственият начин за решаване на конфликта е примирие и по-нататъшно мирно уреждане.

https://www.reuters.com/world/europe/italy-calls-ukraine-truce-peace-talks-with-putin-newspaper-2024-05-06/

преди 8 минути, kirko12 написа:

Хм

Време е за  3  въпроса към Косьо, Миро и цялата група.

1. Тръгнахте ли към Крим ?

2. Как върви  мобилизацията ?

3. Спряхте ли руснаците при Авдеевка ?

Теоретичния спор приключи. Украйна е бита и оср@на. 

Няма достатъчно пари  да купят смъртници.

Но стои техническия въпрос как да се ускорят нещата и да се престане с тия призиви - дайте още 100, дайте още 50, ф16, ф18 ала - бала .

Сега чакам няколко да скочи и да ми обясни как не съм прав.

Кире, бе ти да не беше прав за зърнения коридор. Въпрос на време е да се види и колко прав беше и за май месец.

И не говорим за парите че там беше голям провал честно. Днес цялата масовка ли ще се изреди или само ти ?

току-що, kirko12 написа:

Косьо

Дай дрони :)

Спряха ли руснаците ?

Гледай как действа обеднения уран..

Утре ако не се видим да знаеш че ти си също толкова отчаян като бъдито... Но пък си също толкова наивен. Офертата да ми преведеш копейките си остава - то и без това утре като тресне няма да ти трябват..

преди 40 минути, Звяра! написа:

Сега плашат със ядрени ракети,

Тъпакът путин щом види зор почва да плаши с атомни бомби .Утре китаецът ще му скръцне със зъби и той ще си подвие опашката , това винаги се е случвало до сега. Френският легион вече се бият на фронта ,руснаците които са се сблъскали с тях казват ,че това са обучени и много мотивирани бойци..

Леле bigi докъде го докарахте :)

Мотивирани от чужбина, внос :)

Нема ли смели патриоти с  пушка на гръб  и дрон в дясната ръка да се извървят в Часов Яр :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.