Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, В. Велев написа:

Нали ти казах - театрална постановка. Снимана в студио около Киев.

Епична театрална ПОСТАНОВКА край Кринки .Този Мадяр/нали той се бие там и чака 6 куршума от ФСБ// е голям режисьор . А пак тия украинци хабят толкова бомби за постановки ,нещо НЕ е така. Изглежда има нови дронове с по-голям заряд  .

Е някои ватенки като се примолят може и да ги съжалят

И аз го съжалих човека ,може да не  е искал да ходи на война ,ама жена му като е казала върви да се биеш и прати пари .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе

Какво става при Донецк ? 

Чувам Зеля казал "Да дойде джепането и ще спрем руснаците"

Нали бяха спряни ? Толкоз дрон по танкове, нужници, панелни блокове ?

Сменят се там някакви генерали, Залужни куцайки тръгва за Лондон . Впрочем ухилен до уши.

преди 31 минути, attj написа:

да ги прибира в интерната в Мосейково

Там е пренаселено от такива като  теб ,руски тролове .

Директно си за нашенското Карлуково.

Добре че го закриха поради липса на пари. Същото ще се случи и с борците за демокрация.

Няма пари - няма проблем.

преди 1 минута, kirko12 написа:

Косе

Какво става при Донецк ? 

Кой казва че съм безсърдечен - ето стана ми жал за козичките на 0:27:

И малко за ПВО-то, ама съвсем малко

преди 3 минути, attj написа:

И аз се чудя защо все се хилите?   Трагедията в  бившата Украйна продължава  и ще е и още по-зле, докато няма някакво споразумение.  Какво очакваш?

Смешни сте вие руските тролове ,които повтаряте като зомбирани руската пропаганда .На вас се смеем .

преди 3 минути, kirko12 написа:

Косе

Какво става при Донецк ? 

Сменят се там някакви генерали, Залужни куцайки тръгва за Лондон . Впрочем ухилен до уши.

В момента съм на шашлик

Сега се сетих колко беше вкусен, направо ми се прияде.

преди 4 минути, kirko12 написа:

Косе

Какво става при Донецк ? 

Хубавите работи стават бавно ,но вече стават ,руски троле.

преди 1 минута, bigiadri написа:

Там е пренаселено от такива като  теб ,руски тролове .

Аз съм фен на САЩ и на Доналд Тръмп.     А ти си всестранно заблуден и излъган.  Тръмп ще защити правото на самоопределение на донските и запорожските казаци.   Обаче дотогава конфликтът може вече да е прикрючил. 

Специално за кирето :

Дето ти го казах сутринта. Аз викам да поседнат малко твойте кучковладелци че дълъг път ги чака.

Ново гробище за цветни метали

Тия дни си е било смърт с кисело зеле направо..

Хахахаха - чакате ли перемогата.

Доста сте нервни.

Та Косе относно твойте видеа и Цар мангал.

Оказа се че сте стигнали дотам да му целите веригите - и то несполучливо.

https://t.me/anna_news/66371

Естествено това е нищо на фона на отбора Козяк съставен от изключителни осинт спецове.

преди 1 минута, kirko12 написа:

Хахахаха - чакате ли перемогата.

Доста сте нервни.

Та Косе относно твойте видеа и Цар мангал.

Оказа се че сте стигнали дотам да му целите веригите - и то несполучливо.

https://t.me/anna_news/66371

Естествено това е нищо на фона на отбора Козяк съставен от изключителни осинт спецове.

https://pbs.twimg.com/media/GNEjEh_XgAER3b1?format=jpg&name=large

Месарница ще се отваря вътре за карантии..

Останките от една велика цивилизация:

Дружинка "Козяк-Бандера", колкото и да рипате, колкото и да се тръшкате, колкото и да се набирате като балканче на баир - ситуацията си върви към тотална зрада за Бандеристан и НАТО!

От вашите бръщолевеници, пожелателни мисли, изветрели и отдавна развенчани кухи опорки - нищо не зависи! :)

... ... ...

НАТО дали планира да "печата" украинци или вярва, че същите се размножават чрез пъпкуване и стигат зряла военна възраст за една година?!

Адмирал Роб Бауер, председател на Военния комитет на НАТО:

"Украйна може да спечели, но трябва да издържи една година без много оръжия. Напредъкът на руснаците на бойното поле е бавен, Украйна все още може да спечели. Вероятно ще отнеме поне една година, за да постигнем действително повече производство на оръжия на Запад. Ще трябва да преодолеем този период, за да може Украйна да се подготви за следващата година. Но няма да е лесно, в окупираната част на Украйна има 450 000 руснаци". 🤡🤡🤡

Адмирал Роб Бауер въобще не предвижда, че ако укропите продължат да се бият една година почти без оръжия, а предимно с телата си, то след една година едва ли ще има останали живи хохли, които да ползват новопроизведените оръжия на НАТО. 

преди 10 минути, kosyo написа:

Останките от една велика цивилизация:

Ти мисли повече за останките от една измислена и изкуствена държава като Украйна.

А като гледам и Европа се е засилила и упорито работи да останат само останки от нея. Ако ме разбираш.

преди 50 минути, miro20 написа:

на 1.05.2024 г. в 17:33, ivottoshev написа:

Пак цитираш сайт, в който пише че трябва да махнем "Аз съм българче", за да не дразним децата на мигрантите. Как не те е срам да пропагандираш тук такива мекерета, антибългарино:hit:

преди 13 минути, В. Велев написа:

Ти мисли повече за останките от една измислена и изкуствена държава като Украйна.

А като гледам и Европа се е засилила и упорито работи да останат само останки от нея. Ако ме разбираш.

Радвам се че изяснихме въпроса с танка че скочихме на друг вече.

Гледах какъв проблем да тия броячи,а? Дори Кирето не може да ги обори, я той е спец в това..

Още малко и започвам по телеграма, че като гледам и там има яки попадения.Дано издържите на гледката до края на вечерта. Все пак празник е.

Тия нощните са страшна напаст:

преди 47 минути, В. Велев написа:

Няма анексиране на Крим!

Както и сега няма да има анексиране на Украйна!

Просто руснаците си връщат териториите.

А след като Запада продължава да ги дразни със санкции и провокации, няма нищо чудно наистина да посетят и чужди държави. След като направиха най-доброто учение и си заздравиха армията.

Значи това че 1990 са ги признали тези граници, 2003 даже лично Путин го е направил е без значение.

После защо вяра на руснаци не трябва да се има.

Разказ с картинки за ползата от скарите:

Като за първи клас-дано се справите с материала.

Гледям най-отчаяната тролка загрява край тъпа - бъди няма ли да се включиш в отричането че на Кирето сега броячите му пречели. На тебе ти пречеше твитер бота ама аз може да мина и на телеграм ако кажеш. И дори на yaplakal ако кажеш. Скучно е някак без тебе да ти кажа.

преди 1 час, kirko12 написа:

Време е бълбук да забравите тая опорка.

Особено след Стамбул-1 

Кой Стамбул? След като нахлуха ли? Защото не знам да има Стамбул преди нахлуването. А ти?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Значи това че 1990 са ги признали тези граници, 2003 даже лично Путин го е направил е без значение.

Тези граници и независимост са признати от Русия при определени условия и ангажименти, които изкуственото териториално образувание, наречено Украйна наруши след преврата, организиран и спонсориран от Чичо Сам.

Колкото до вярата, след признанията на Меркел, Оланд, Порошенко и Зельо, че Минските споразумения са били блъф за да излъжат Путин, то по-големият проблем е, че Русия вече няма никакво доверие на този лъжлив и лицемерен Запад. Путин си го каза: "Бяхме наивни и бяхме излъгани. Само ние вярвахме в мирното разрешаване на гражданската война в Донбас". Поради тази причина специалната военна операция ще продължи до пълната капитулация на Бандеристан.  

преди 2 минути, BANKATA написа:

Всичко е заради бандеровците.     Доналд Тръмп ще видоизмени и техните сънища и илюзии.    В Германия и Франция някои пишат, че връщането му като президент е смъртна заплаха за НАТО.    Ще изчакаме за да видим дали преувеличават.   

Другари, става страшно!

Признали са си! Бегом към аптеката за хапчетата ! Последната червена линия е премината! Край с този гаден свят.

https://m.lenta.ru/news/2024/05/09/premier-polshi-priznal-prisutstvie-soldat-nato-na-ukraine-kak-na-eto-otreagirovali-v-rossii/

Ако искат ми предайте рублите си дето ги кътате за като дойдат руZнаците - ще ги ползвам за душек ако оживея де. За мен беше истинско удоволствие че ви познавам.

Защо му трябваше да го казва това с червените линии - те тия натовци не разбират руZката душа.

преди 3 минути, parmobil написа:

Кой Стамбул? След като нахлуха ли? Защото не знам да има Стамбул преди нахлуването. А ти?

Ако "Минск" се беше изпълнил... нямаше да чуеш за "Стамбул", ама за него Меркел каза че било само за заблуда на руснаците и не е имало идея да се изпълнява.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако "Минск" се беше изпълнил... нямаше да чуеш за "Стамбул", ама за него Меркел каза че било само за заблуда на руснаците и не е имало идея да се изпълнява.

Ама аз питам за Стамбул. Защо ми се пробутва като нещо предварително? Случи се след инвазията, а не преди това. Нали така?

А да и последно да ви кажа преди да паднат бомбите - имало е чистка в списъка за особено търсени лица в самая болшая:

https://tass.ru/politika/20755095

Можете ли да познаете кой липсва ,а? Актьор е единия.. 2 дена издържа ли този списък или не че не помня.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.