Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, parmobil написа:

И така като посочваш държави, би ли ни споделил за Казахстан и НАТО? За сътрудничество, за рамков договор, за регионален център на НАТО там?

Чакам си и за Истанбул да ми отговориш.

Не може - шведите бе му дават и западната преса дето само нея я чете. Те там по друг начин пишат..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

И ти ли мина на лъжи?

Вече Пекин-Москва-Техеран тренират общи военни учения.  Няма лъжа.

Аз не ги разбирам тия работи, ама не е ли по добре да го фрасне по главата за да го получи успокоение?

преди 3 минути, attj написа:

Вече Пекин-Москва-Техеран тренират общи военни учения.  Няма лъжа.

Да си тренират, никой нито ги спира нито има против.

Алексей Гончар-Быша «герой СВО» изнасиловал 15-летнего мальчика

В селе Прохоровка Белгородской области 33-летний бывший зэк-рецидивист избил мальчика ногами, засунул его в багажник, а после изнасиловал его в присутствии других детей. После этого Быша стал угрожать оружием и самому мальчику, и его семье, рассказывая, «что с ними будет», если они пожалуются силовикам.

Ето това е истински герой от СВО. Не като онзи дето убил жена си депутатката. Това с изнасилването пред други хора на момче съм сигурен че трябва да се изучава още в първи клас. И да няма проблеми - православно си е.

Красавец е нали?

GNFUiICXwAIpA0m?format=jpg&name=900x900

Явно трябва класическия мухозол (ДДТ) за да млъкнете :)

И така Косе с какво се хвалиш драги мой ?

Бълваш като луд а западния осинт обясни че укрите отстъпват.

И продължаваш безспир - може би до момента в който Крайна ще подпише :)

преди 14 минути, BANKATA написа:

И ти ли мина на лъжи?

Това е Меморандум от разговора между Михаил Горбачов и Джеймс Бейкър (тогавашен държавен секретар на САЩ) от 9 февруари 1990 г., в който Бейкър обещава на Горбачов, че "НАТО няма да се разшири нито един инч на изток". В замяна Горбачов позволява обединението на Германия, изтегля всички съветски войски от Европа и разпуска Варшавския договор. НАТО само трябваше да обещае да не се разширява "нито един инч на изток". 

СССР изпълни всичко заявено, а НАТО продължи нагло да се разширява към границите на Русия и да си търси нов враг, за да съществува като военен иструмент на Чичко Сам.

https://nsarchive.gwu.edu/document/16116-document-05-memorandum-conversation-between

преди 4 минути, Flashback написа:

СССР изпълни всичко заявено, а НАТО продължи нагло да се разширява към границите на Русия и да си търси нов враг, за да съществува като военен иструмент на Чичко Сам.

https://nsarchive.gwu.edu/document/16116-document-05-memorandum-conversation-between

НАТО не кара никой на сила - силата е използва Русия - а сега се запитай защо - както и ти си избрал доброволно запада пред русия

преди 8 минути, BANKATA написа:

Да си тренират, никой нито ги спира нито има против.

Че кой може да ги спре?   Те го правят и  НАТО дори да не се опитва.    Събитията в Сирия им указаха общи  идеи.   Техният режим на Асад надделя  пред погледа на Запада от НАТО.   Вече така щяло да било.

преди 11 минути, kirko12 написа:

Явно трябва класическия мухозол (ДДТ) за да млъкнете :)

И така Косе с какво се хвалиш драги мой ?

Бълваш като луд а западния осинт обясни че укрите отстъпват.

И продължаваш безспир - може би до момента в който Крайна ще подпише :)

Край  Кире обори ме.. пипелиш голямата награда.. Ей ама какъв си ми умен и талантлив ,а? Нищо от това дето ти го показвам не е вярно нали- ама не ми ешнда ме обориш и реши че аз съм ти проблема, а? Не ти харесват новините или героите - хайде де скочи срещу тях като си толкова ербап - кажи кое не е вярно. Сега е момента да оплачеш от OSINT-a, от русофобите, от извънземните. Ама е по-лесно срещу мене,а.. Ясен си ми като ясен ден- не можеш да обориш фактите и тие тежко - спокойно ще свикнеш. Още по приятно ще ти стане като започна да те цитирам за май месец. Е тогава ще въртиш лупинги в несвяст. За сега аз съм ок че съм ти виновен за всичко, ама фактите не можеш да ги обориш. И преди пак да ми кажеш ама ние настъпване си припомни 4-те часа до Полтава и онези сметки дето ти ги показах по- рано. До тогава скачай колкото искаш срещу мен..ама не можеш да се надскочиш.

преди 10 минути, Flashback написа:

Това е Меморандум от разговора между Михаил Горбачов и Джеймс Бейкър (тогавашен държавен секретар на САЩ) от 9 февруари 1990 г., в който Бейкър обещава на Горбачов, че "НАТО няма да се разшири нито един инч на изток". 

Да чакам ли още за лъжливите видеа? Много кефиш как скачаш от тема в тема като не можеш да се защитиш. Така правят истинските тролове дето четат само западна преса...

Що прескочи абзаца с гаранциите от РуZия? Не ти харесаха нали..

преди 6 минути, Flashback написа:

Това е Меморандум от разговора между Михаил Горбачов и Джеймс Бейкър (тогавашен държавен секретар на САЩ) от 9 февруари 1990 г., в който Бейкър обещава на Горбачов, че "НАТО няма да се разшири нито един инч на изток". 

Самият Горбачов потвърждава че такива обещания не са давани от НАТО.

Това което ми показваш е някаква стенограма от сразговози. Запада не са руските идиоти които не спазват подписани документи. Запомни го това.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Самият Горбачов потвърждава че такива обещания не са давани от НАТО.

Пак поредните пожелателни мисли на Ванката, колкото и да се напъваш - не ти се получава!

Липсва ти аргументация, подкрепена с факти!

И тук е така- гейзера Йелоустоун вместо да заличи щатите , заличи безналогов руZки танк в Украйна.

преди 8 минути, attj написа:

Че кой може да ги спре?   Те го правят и  НАТО дори да не се опитва.    Събитията в Сирия им указаха общи  идеи.   Техният режим на Асад надделя  пред погледа на Запада от НАТО.   Вече така щяло да било.

Ама защо мислиш че някой иска да ги спира? Защо се опитваш да ни втълпиш че на запада му дреме за някакви учения на майната си.

преди 4 минути, Flashback написа:

Пак поредните пожелателни мисли на Ванката, колкото и да се напъваш - не ти се получава!

Като онази текст в декларацията за независимост на Украйна която сънуваше.

току-що, BANKATA написа:

Ама защо мислиш че някой иска да ги спира? Защо се опитваш да ни втълпиш че на запада му дреме за някакви учения на майната си.

Заради хегемонията.

преди 3 минути, Flashback написа:

Както и твойте думи нали. Какво ни стана с фалшивитв видеа. Както казах чака. Да паднат бомбите всеки момент и ще възкръсна от онзи свят за тези твои доказателства... Хайде де не бъди толкова отчаян като мойто бъди и Кирето+ аргументирай се де. Не ме подминавай като малка гара- на един това не му помогна и се сърди, другия още прави лупинги и докатонда заети (и чакам бомбите да паднат) може да си поиграя и с истинските шведи...

преди 31 минути, parmobil написа:

И така като посочваш държави, би ли ни споделил за Казахстан и НАТО? За сътрудничество, за рамков договор, за регионален център на НАТО там?

Русия също има подобни договори за сътрудничество с НАТО, които бяха установени след разпаднането на СССР.

А Казахстан официално отрече за "регионален център на НАТО там" и дори обвини Украйна, че разпространява фалшиви новини и дезинформация по тази тема.

преди 1 минута, Flashback написа:

Русия също има подобни договори за сътрудничество с НАТО, които бяха установени след разпаднането на СССР.

А Казахстан официално отрече за "регионален център на НАТО там" и дори обвини Украйна, че разпространява фалшиви новини и дезинформация по тази тема.

Тук съм и чакам за лъжливите видеа - трябва да науча за тях преди да паднат бомбите . Давай че няма време.

Немците и те се уморили да дават и да ги лъжат (здравей Кире) и купували 3 Himar-са за Украйна. Не го разбирам това честно, бе те нямат ли си криза там да си я гледат:

Кире 5 мин не си написал нищо. Не може така човек.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Като онази текст в декларацията за независимост на Украйна която сънуваше.

Ванката, не ми проектирай и приписвай твои "качества"!

Ти си този, който уповава цялата си вяра в "перемогата" предимно на пожелателни мисли и розови сънища, без каквато и да е връзка с реалността. 

преди 1 минута, Flashback написа:

Ванката, не ми проектирай и приписвай твои "качества"!

Ти си този, който уповава цялата си вяра в "перемогата" предимно на пожелателни мисли и розови сънища, без каквато и да е връзка с реалността. 

Аз не съм виновен че ти си наивен и лъжец

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз не съм виновен че ти си наивен и лъжец

Ми не той, той не е лъжец - само малко му куца аргументацията. По точно не говори за нея, ами е под добре  да смени темата. Тия шведи развалят хората направо. Аз залагам че са го взели като малък да го отглеждат там да го разващават на запад.

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

че те кефи запада ли:)

Лично теб какво те кефи?   САЩ употребиха Украйна и сега не знаят още какво да правят или да не правят.   Явно чакат Тръмп да им укаже някакъв реалистичен изход.    Хората на Байдън им е трудно да разяснят защо попиляха  стотици милиарди  в съмнителни идеи и инвестиции?   Няма кои да им връщат кредитите.  Хохлите вземи съвсем ги отпиши.  За нищо не стават!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.