Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 43 минути, parmobil написа:

kirko12, kosyo, какво стана с Истанбул, ребята? Кога беше - преди или след нахлуването?

след лъжата "Минск"...

И ти ли като Лоботомиро20 ще четеш историята от там от където ти изнася? Имах по-високо мнение за теб. Нима съм се объркал?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, ivottoshev написа:

след лъжата "Минск"...

И ти ли като Лоботомиро20 ще четеш историята от там от където ти изнася?

ехооооооооооооооооо 2024г. сме

преди 8 минути, BANKATA написа:

Пак ли с лъжите?

В първата конституция на Украйна 1996 г. такова нещо няма. Включват го 2004-5 г при едно изменение.

Точно ти лъжеш като дърт ц......!

Доказват ти черно на бяло, че лъжеш и мажеш и с най-голямата си наглост продължаваш да сипеш клевети!

Написал съм, че до 2014 г. в Конституцията е записан неутралитет, ти бръщолевиш нещо съвсем различно и имаш наглостта да ме обвиняваш безпочвено, че "лъжа"! :hit: 

Много долнопробен маниер за манипулация и безпочвени клевети! 

току-що, Flashback написа:

Написал съм, че до 2014 г. в Конституцията е записан неутралитет, ти бръщолевиш нещо съвсем различно и имаш наглостта да ме обвиняваш безпочвено, че "лъжа"! :hit: 

Много долнопробен маниер за манипулация и безпочвени клевети! 

Прав си, излъгах. Не е било 2004-5, а 2010 г.

Ама винаги може да ме опровергаеш като покажеш текста от 1996г в която записано.

преди 11 минути, Гoст написа:

Коя държава, която граничи с Русия някога не е била нападана от нея? Или Русия просто не граничи с "неутрални държави"?

Монголия. 

Киргизстан също, ама не знам дали те може да се броят за неутрални, защото на практика са най-големият кошмар за краварите - почти седем милиона мюсюлмани, с лица на китайци, които говорят руски! 

преди 7 минути, ivottoshev написа:

след лъжата "Минск"...

И ти ли като Лоботомиро20 ще четеш историята от там от където ти изнася? Имах по-високо мнение за теб. Нима съм се объркал?

Прост въпрос зададох - преди или след инвазията се случи Истанбул? Не питам за Минск!

току-що, parmobil написа:

Прост въпрос зададох - преди или след инвазията се случи Истанбул? Не питам за Минск!

преди 9 минути, ivottoshev написа:

преди 2 минути, Flashback написа:

Написал съм, че до 2014 г. в Конституцията е записан неутралитет, ти бръщолевиш нещо съвсем различно и имаш наглостта да ме обвиняваш безпочвено, че "лъжа"! :hit::)

а ти като дърта ромка

преди 1 минута, BANKATA написа:

Прав си, излъгах. Не е било 2004-5, а 2010 г.

Ама винаги може да ме опровергаеш като покажеш текста от 1996г в която записано.

Ти за много неща излъга, да не кажа за почти всичко.

И дори не се извини, че сто пъти ме нарече "лъжец", въпреки че ти доказах за стотен път, че в "Декларацията за суверенитет на Украйна" ясно и точно е записан нейният неутралитет и извънблоков военен статут. 

Ама толкова си можеш, сега очаквам след две седмици пак да започнеш да досаждаш за "несъщвствуващия" в твоята глава неутралитет.  

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Монголия. 

Киргизстан също, ама не знам дали те може да се броят за неутрални, защото на практика са най-големият кошмар за краварите - почти седем милиона мюсюлмани, с лица на китайци, които говорят руски! 

Значи от цели 16 държави, с които Русия граничи тя не е тормозила само две? И после ми казваш, че държавите, които граничат с нея трябвало да си останат неутрални, т.е. сами иначе лошо? Еми не виждам голяма мотивация за неутралитет. По-скоро ще избера НАТО, за да не дойдат да ме русифицират. За теб русификацията сигурно е нещо хубаво, но аз не се кланям на тази държава. Правилно са искали украинците съюз с НАТО. Нито една натовска държава не е била нападната от Русия.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Монголия. 

Мхммм, 19 век казахстанските въстания срещу Руската империя са били ей така за спорта само.

преди 4 минути, Flashback написа:

И дори не се извини, че сто пъти ме нарече "лъжец", въпреки че ти доказах за стотен път, че в "Декларацията за суверенитет на Украйна" ясно и точно е записан нейният неутралитет и извънблоков военен статут. 

Ама толкова си можеш, сега очаквам след две седмици пак да започнеш да досаждаш за "несъщвствуващия" в твоята глава неутралитет.  

И ти ли като Бъди ще ми бягаш по тъча?

Нищо не е записано.

И дори не се извини,

то и ти не се извини, че не ни искаш да ходим като теб - по на запад

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Аз тоже имах друго мнение.

Преди или след нахлуването беше срещата в Истанбул? Защото не е гот да ми пускате глупости, че руснаците са водили предварителни договорки и украинците се отказали.

Хайде си загърбете егото за малко и признайте, че беше изнудване. Ако е нужно, ще ви посоча датата на истанбулската среща, която толкова се мъчите да заобиколите и ми я давате като предварителна.

преди 1 минута, Гoст написа:

Значи от цели 16 държави, с които Русия граничи тя не е тормозила само две? 

Искаше една, а аз ти показах първите две за които се сетих. Сега ако ти покажа още две, ти сигурно ще поискаш поне още четири. Никой не може да ти угоди на теб :getout:

.

преди 30 минути, Гoст написа:

Коя държава, която граничи с Русия някога не е била нападана от нея? Или Русия просто не граничи с "неутрални държави"?

Само две са нападнати, Грузия и Украйна, след провокации от тяхна страна и мераците им да ходят в НАТО с единствената цел да бъдат враждебни русофобски гнойни циреи по границите на Русия. Грузия си научи урока и сега Саакашвили гние в грузински затвор. Дори ЕС призна преди години в официален доклад, че Грузия първа е провокирала Русия. В началото на август 2008 г., след като грузинският президент Михаил Саакашвили решава да изпрати войски в сепаратистката провинция Южна Осетия, Русия застава в нейна защита. В доклада се посочва още, че Грузия е инициирала войната с военното настъпление в Южна Осетия, но Русия, от своя страна, е реагирала прекалено и нереципрочно. Не се и съмнявам, че след години ще има подобен доклад и за Украйна. 

ОТРЯДЪТ "КРИВОНОС" Е КОШМАРЪТ НА СЕГАШНОТО УКРАИНСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ТОВА ВЕЧЕ Е ЦЯЛО ДВИЖЕНИЕ, КОЕТО НАБИРА СКОРОСТ...

https://vk.com/video-75861262_456277914

Бивши пленени украински военнослужещи, сега руски доброволци. Лицата са отворени, няма инкогнито и маски, от какво да се страхуват, има стотици от тях, ще има хиляди, а скоро и десетки хиляди. 

преди 9 минути, parmobil написа:

Аз тоже имах друго мнение.

Преди или след нахлуването беше срещата в Истанбул? Защото не е гот да ми пускате глупости, че руснаците са водили предварителни договорки и украинците се отказали.

Хайде си загърбете егото за малко и признайте, че беше изнудване. Ако е нужно, ще ви посоча датата на истанбулската среща, която толкова се мъчите да заобиколите и ми я давате като предварителна.

Кой е говорил за "предварителни договорки" в Истанбул?

Ако е БаалБукащата простотии, нея съм я блокирал и не съм видял :shy11:

Само две са нападнати, Грузия и Украйна, след провокации от тяхна страна и мераците им да ходят в НАТО с единствената цел да бъдат враждебни русофобски гнойни циреи по границите на Русия. Дори ЕС призна преди години в официален доклад, че Грузия първа е провокирала Русия. В началото на август 2008 г., след като грузинският президент Михаил Саакашвили решава да изпрати войски в сепаратистката провинция Южна Осетия, Русия застава в нейна защита. В доклада се посочва още, че Грузия е инициирала войната с военното настъпление в Южна Осетия, но Русия, от своя страна, е реагирала прекалено и нереципрочно. Не се и съмнявам, че след години ще има подобен доклад и за Украйна. 

А Чечня?

преди 3 минути, Flashback написа:

Само две са нападнати, Грузия и Украйна, след провокации от тяхна страна и мераците им да ходят в НАТО с единствената цел да бъдат враждебни русофобски гнойни циреи по границите на Русия. Дори ЕС призна преди години в официален доклад, че Грузия първа е провокирала Русия. В началото на август 2008 г., след като грузинският президент Михаил Саакашвили решава да изпрати войски в сепаратистката провинция Южна Осетия, Русия застава в нейна защита. В доклада се посочва още, че Грузия е инициирала войната с военното настъпление в Южна Осетия, но Русия, от своя страна, е реагирала прекалено и нереципрочно. Не се и съмнявам, че след години ще има подобен доклад и за Украйна. 

Вашата мерзост край няма бре.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Кой е говорил за "предварителни договорки" в Истанбул?

Ако е Баалбукащата простотии, нея съм я блокирал и не съм видял :shy11:

Няколко човека пишат тук за срещата в Истанбул, но я представят като нещо, което е било преди инвазията. Абсолютно сигурен съм, че си прочел, но се измъкваш витиевато.

преди 7 минути, Flashback написа:

Само две са нападнати, Грузия и Украйна, след провокации от тяхна страна и мераците им да ходят в НАТО с единствената цел да бъдат враждебни русофобски гнойни циреи по границите на Русия. Грузия си научи урока и сега Саакашвили гние в грузински затвор. Дори ЕС призна преди години в официален доклад, че Грузия първа е провокирала Русия. В началото на август 2008 г., след като грузинският президент Михаил Саакашвили решава да изпрати войски в сепаратистката провинция Южна Осетия, Русия застава в нейна защита. В доклада се посочва още, че Грузия е инициирала войната с военното настъпление в Южна Осетия, но Русия, от своя страна, е реагирала прекалено и нереципрочно. Не се и съмнявам, че след години ще има подобен доклад и за Украйна. 

А Чехословакия например? А Финландия? И т.н. и т.н.

Защо сте толкова нагли?

преди 8 минути, parmobil написа:

Няколко човека пишат тук за срещата в Истанбул, но я представят като нещо, което е било преди инвазията. Абсолютно сигурен съм, че си прочел, но се измъкваш витиевато.

Специално върнах всички постове по тази дискусия и "предварителни" не видях.

Де факто руснаците нахлуха и след това в Истанбул дадоха на укрите възможност наистина да изпълнят Минск. Всичко щеше да се размине без повече патаклама, ама...

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 5 минути, Гoст написа:

А Чехословакия например? А Финландия? И т.н. и т.н.

Защо сте толкова нагли?

Ще връщаме назад с над половин век? Тогава такива са били времената. По това време и краварите са се борили по абсолютно същият начин да запазят своите сфери на влияние. Прочети за Панама, Иран, Чили, Гренада...

преди 37 минути, parmobil написа:

А Чечня?

Ти сериозно от Марс ли падаш?!

САЩ действат по един и същ начин в Чечня и китайския Синдзян, населен с уйгури, които също са мюсюлмани. Вербуват ги, обучават ги в тероризъм и екстремизъм, за да разцепят вътрешно Русия и Китай. Tези лагери в Синдзян са за дерадикализация, Китай не им забранява религията ислям, но преследва религиозния екстремизъм, за да не се стига до сценария в Чечня. Неслучайно имаше доста чеченци и уйгури в ISIS. Целта на САЩ беше чеченски ISIS в Русия и уйгурски ISIS в Китай, които да ги разбият отвътре, както се случи в Сирия.

Препоръчвам ти да изгледаш този документален филм за Чечня на украинската журналистка Панченко:

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Ще връщаме назад с над половин век? Тогава такива са били времената. По това време и краварите са се борили по абсолютно същият начин да запазят своите сфери на влияние. Прочети за Панама, Иран, Чили, Гренада...

Тогава като не искаш да се връщаш половин век назад, защо пък Путин като връщаше времето на динозаврите, за да се аргументира пред Тъкър Карълсън как Украйна принадлежи на Русия бяхте всички много съгласни? А сега изведнъж за 50 години и "Аааа, много назад е това вече..."?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.