Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Специално върнах всички постове по тази дискусия и "предварителни" не видях.

Де факто руснаците нахлуха и след това в Истанбул дадоха на укрите възможност наистина да изпълнят Минск. Всичко щеше да се размине без повече патаклама, ама...

Значи е след нахлуването, все пак. А не, както ми се представя, че са предварителни преговори. Има значителна разлика. Едно е - ще мина да те взема, и друго е - ще взема да те мина.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, parmobil написа:

Значи е след нахлуването, все пак. 

А преди нахлуването имаше Минск-2, който Украйна не изпълни, но то продължаваш да мълчиш като пукел по темата и да си циклиш за Стамбула.

Вече и двете споразумения са без значение, следва капитулация!

преди 4 минути, Flashback написа:

А преди нахлуването имаше Минск-2, който Украйна не изпълни, но то продължаваш да мълчиш като пукел по темата и да си циклиш за Стамбула.

Вече и двете споразумения са без значение, следва капитулация!

Е, поне получих признанието ви, че срещата в Истанбул не е предварителна, което се опитвахте да внушите.

Срещата се случи след НАХЛУВАНЕТО, а не преди това.

преди 17 минути, Гoст написа:

Тогава като не искаш да се връщаш половин век назад, защо пък Путин като връщаше времето на динозаврите, за да се аргументира пред Тъкър Карълсън как Украйна принадлежи на Русия бяхте всички много съгласни. А сега изведнъж за 50 години и "Аааа, много назад е това вече..."?

Защото такава е историята. 

1711866319_.jpg.a50c1be72dbb29f86d2edf66f470f33f.jpg

Аз поне не знам за нито един хан, цар, крал, император или какъвтотамсесетиш украински владетел. Ти можеш ли да посочиш такъв?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Аз поне не знам за нито един хан, цар, крал, император или какъвтотамсесетиш украински владетел. Ти можеш ли да посочиш такъв?

Знам за Киевская Русь и Московия. И Московия си присвоява всичко.

преди 8 минути, parmobil написа:

Е, поне получих признанието ви, че срещата в Истанбул не е предварителна, което се опитвахте да внушите.

Срещата се случи след НАХЛУВАНЕТО, а не преди това.

Ти си безнадежден случай!

Би ли цитирал кой е твърдял, че срещата в Истанбул е била преди нахлуването? Чакам цитат!

Лично аз винаги съм подчертавал, че войната можеше да приключи още през април 2022 год. с Истанбулското споразумение от 15 април.

Чакам да цитираш кой е твърдял обратното, иначе ще си поредният, който сипе клевети и лъжи!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Това по какъв начин опровергава твърдението че Русия не е водила война с всичките си съседи?

преди 1 минута, Flashback написа:

Ти си безнадежден случай!

Би ли цитирал кой е твърдял, че срещата в Истанбул е била преди това?

Лично аз винаги съм подчертавал, че войната можеше да приключи още през април 2022 год. с Истанбулското споразумение от 15 април.

Чакам да цитираш кой е твърдял обратното, иначе ще си поредният, който сипе клевети и лъжи!

Защото ми представяте следварителен рекет като някакъв свободен избор.

Сещам се за звучната дума гьонсурат.

преди 2 минути, Flashback написа:

Би ли цитирал кой е твърдял, че срещата в Истанбул е била преди нахлуването? Чакам цитат!

беше преди ескалацията на войната

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Аха, такава е историята ама само ако Русия я интерпретира. Ако я поставя под въпрос някой друг тогава "Аааа, много назад е това вече..."?

Иначе за украински владетели може да намериш много.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_leaders_of_Ukraine

И като държава си я има още от средновековието, ако разглеждаме по-широката история на украинска държавност може да се проследи период от над 1000 години. През 9 век е основана Киевска Рус, която сществува до 13 век, когато се разпада на отделни княжества. Или по тази логика ти ще трябва да считаш и как България не е на 1300 години ами ще събереш само годините ѝ на съществуване на картата? Лицемер си в такъв случай...

преди 9 минути, parmobil написа:

Защото ми представяте следварителен рекет като някакъв свободен избор.

Сещам се за звучната дума гьонсурат.

Значи, признаваш, че нагло излъга или се опита да замажеш излагацията си и никой не е твърдял, че Истанбул е преди нахлуването?

И какъв следварителен рекет пак бълнуваш - след като украинските власти след Майдана са се съгласили да поемат ролята на русофобски гноен цирей по границите на руската мечка, си понасят последствията. Имаха възможност с Миснск-2 и Стамбул да минимизират щетите, те избраха да се борят за наградата "Дарвин". Това е техният избор, никой не им е виновен, че с радост прегърнаха идеята да жертват държавата и населението си за геополитическите и хегемонистични интереси на Чичко Сам.

преди 26 минути, parmobil написа:

Значи е след нахлуването, все пак. А не, както ми се представя, че са предварителни преговори. Има значителна разлика. Едно е - ще мина да те взема, и друго е - ще взема да те мина.

След това е разбира се. Също така е и след като се видя че Минск няма да бъде изпълнен

преди 4 минути, Flashback написа:

Значи, признаваш, че нагло излъга или се опита да замажеш излагацията си и никой не е твърдял, че Истанбул е преди нахлуването?

И какъв следварителен рекет пак бълнуваш - след като украинските власти след Майдана са се съгласили да поемат ролята на русофобски гноен цирей по границите на руската мечка, си понасят последствията. Имаха възможност с Миснск-2 и Стамбул да минимизират щетите, те избраха да се борят за наградата "Дарвин". Това е техният избор, никой не им е виновен, че с радост прегърнаха идеята да жертват държавата и населението си за геополитическите и хегемонистични интереси на Чичко Сам.

В минските споразумения участват 2 страни. Сепаратисрите кое от своите задължения изпълниха?

преди 13 минути, BANKATA написа:

В минските споразумения участват 2 страни. Сепаратисрите кое от своите задължения изпълниха?

Меркел и Оланд признаха как са се подиграли на Путин и каква е била целта на тези споразумения, а именно да се даде време на НАТО да обучи и напомпа с оръжия бандеровската армия. Бандеристан си се готвеше за война с Русия, а вие все още сте изненадани от нахлуването.

Дори още през 2019 г. Арестович си каза, цитирам дословно: "Пътят на Украйна към НАТО минава през война с Русия. Ще бъдем подкрепени от НАТО военно, ще наложим зверски санкции на Русия и ще спечелим тази война". Край на цитата!

И Ванката, късно е либе за китка - Бандеристан повече такива предложения няма да получи, само капитулация! Свиквай с тази мисъл! 

преди 1 минута, Flashback написа:

Меркел и Оланд признаха как са се подиграли на Путин и каква е била целта на тези споразумения, а именно да се даде време на НАТО да обучи и напомпа с оръжия бандеровската армия. Бандеристан си се готвеше за война с Русия, а вие все още сте изненадани от нахлуването.

Дори още през 2019 г. Арестович си каза, цитирам дословно: "Пътят на Украйна към НАТО минава през война с Русия. Ще бъдем подкрепени от НАТО и ще спечелим тази война". Край на цитата!

И Ванката, късно е либе за китка - Бандеристан повече такива предложения няма да получи, само капитулация! Свиквай с тази мисъл! 

Тлва не отговаря на въпроса ми.

току-що, BANKATA написа:

Напротив, много добре отговоря на въпроса ти, Арестович още през 2019 г. знаеше целия сценарий на войната. 

Вместо да задаваш тъпи въпроси вземи и напиши какво не са изпълнили.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 7 часа, Flashback написа:

Точно ти лъжеш като дърт ц......!

Доказват ти черно на бяло, че лъжеш и мажеш и с най-голямата си наглост продължаваш да сипеш клевети!

Написал съм, че до 2014 г. в Конституцията е записан неутралитет, ти бръщолевиш нещо съвсем различно и имаш наглостта да ме обвиняваш безпочвено, че "лъжа"! :hit: 

Много долнопробен маниер за манипулация и безпочвени клевети! 

А това че не ми отговаряш дансинзащитиш твърдението (щото няма как ) как се нарича? Шведска справедливост? Още чакам за доказателствата ти.

Добро утро, второстепенна тълпа, бъдеща радиоактивна пепел. Нямате представа как се радвам че се размина и тази червена линия и сме още живи.

Е не точно като този танк от близкото минало..

Тези украинци не слушат господарите си оттатък океана и продължават да си бия по рафинерии и складове. Чудя се кога ли на господарите им ще им омръзне да ги лъжат така и ще се вдигнат горивата ..

Взеха да ги повтарят вече... Ама това е заради ЕДИНСТВЕНОТО в света ешалонирано ПВО.

Косе

Я да видим какво е станало в Чугуев :)

Опитаха Москва и Мариупол - Браво браво много умно :)

И спри с това за ПВО

Великата ракета ATACMS пак не мина .

Така че чакаме снимки от Чугуев. Казват било силно.

Няма да говорим и за тази червена линия :

Само лекичко ще си го преместим в другия крачол.

Руската пропаганда просто кърти. Първата част от пропаганден клип:

И Гранде финален:

Това трябва да си много болен, но като гледам ще достигне до сърцето на половината тук..

Да кажем ясно НЕ на бъгита по полетата:

https://x.com/666_mancer/status/1788655765965734316

Да кажем НЕ и на моторите дето ги зарязват по полето:

преди 11 часа, bigiadri написа:

Едно се чудя и НЕ мога да си го обясня вече повече от две години,защо тъпаците си оставят люковете отворени,та да им мятат там бомби ?  Наистина са големи тъпаци или искат да им унищожават техниката за да НЕ ги карат да воюват ,като няма техника. НЕОБЯСНИМА Е ГОЛЯМАТА РУСКА ДУША!

Биги загатва за особено логична си мисъл.:D

Отваряш люка за да ти унищожат танка, докато ти си в него, за да не те карат да воюваш повече.

И тука един отворен люк оставен отворен:)

И тук (вече без гадостите дето  и се случиха на пехотата)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.