Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За момчета над 55г. - какво пиете за простатата?

Featured Replies

Приятели, споделете опита си - какво пиете за уголемена простата? И има ли ефект?

Аз пия от известно време Простагард, но нямам особен ефект.
Предписа ми го доктор от Св.Ана.

Споделете и вашия опит.

160420092447prostagard.jpg.a3c323d58bb0c3e35d041b7310c8bb1f.jpg

преди 3 минути, Белгиеца написа:

много реклами вървят по телевизиите за измамни продукти

ама лекарите печелят, за да ги изписват

преди 7 часа, JKirilov написа:

Зелен лазер и неговия наследник (май син беше).

Към 8 хилядарки струва, съм чул.

От 6 - 7 години пия УРОРЕК, предписан ми от македонски доктор, чувстваме се прекрасно с моята жлеза! През нощта ставам само по веднъж и то не всяка вечер - това е показател, а освен това сутрин не мога да легна по корем, защото ТОЙ ми пречи....

• 1 месец по-късно...
на 5.04.2022 г. в 17:23, JKirilov написа:

Отрежи го, неговата...!

Тука забелязваш ли как "белгийчето " се радва? Представяй си каква радост ще е, ако Николайчо го отреже и го прати на русата белгийска красавица за игри в кревата. Така или иначе, сам си каза, че отдавна са го "отбили"

Алкохол! :) 

Аз казах!!!

чувал съм че трябва да се яде мазно 

примерно  киселото мляко да не е  обезмаслено 

на 5.04.2022 г. в 17:23, JKirilov написа:

Отрежи го, неговата...!

и да го хвърли на мачките ( котките )

преди 22 часа, dimy написа:

Въпросът ми беше сериозен!

Доволно реклами има по ТВ ... = Това на сериозно!!!

Аз казах!!!

п.п. Мой познат се оперира и от тогава няма проблеми, но той е над 75 ... та ,,, за какво ви е простата???!!! 

на 12.05.2022 г. в 5:17, dioib написа:

... та ,,, за какво ви е простата???!!! 

за да избутва спермата напред да не ти остане у висулката, че няма да забременее булката иначе

преди 4 часа, Белгиеца написа:

за да избутва спермата напред да не ти остане у висулката, че няма да забременее булката иначе

Е, показа, че си неграмотен ... :) Потърси повечко в нета ... :) 

Това което избутва ... хм ... прочие е ... женския оргазъм ... :) 

Най-важното е да си правите  за простатата  туморен маркер за да се види състоянието.Мисля че 7 беше граничен коефициент ,по-голям ЛОШО!

преди 20 часа, bigiadri написа:

Най-важното е да си правите  за простатата  туморен маркер за да се види състоянието.Мисля че 7 беше граничен коефициент ,по-голям ЛОШО!

5 е границата.

преди 3 часа, dimy написа:

5 е границата.

Aз съм си правил преди няколко години/преди пандемията/. Сега също смятам да си направя с профилактичния  преглед.Така е, до 5 е добре! А върбовката /постнатата от теб/ ,която човек може да купи от аптеката е идеално средство за прочистване на пикочните пътища. Другото ,което всеки може да прави е да следи каква е струята при уриниране, ако изтънява трябва да се внимава. Не е хубаво човек да спи с пълен пикочен мехур ,защото урината запълва и бъбреците ,което може да доведе до отлагане на  различни камъни.

на 14.05.2022 г. в 18:03, bigiadri написа:

Aз съм си правил преди няколко години/преди пандемията/. Сега също смятам да си направя с профилактичния  преглед.Така е, до 5 е добре! А върбовката /постнатата от теб/ ,която човек може да купи от аптеката е идеално средство за прочистване на пикочните пътища. Другото ,което всеки може да прави е да следи каква е струята при уриниране, ако изтънява трябва да се внимава. Не е хубаво човек да спи с пълен пикочен мехур ,защото урината запълва и бъбреците ,което може да доведе до отлагане на  различни камъни.

Съгласен.

Аз съм чувал, че масажа на простатата е най-добрия вариант. Буташ си показалеца отзад, и започваш да си масажиращ простатата през стената на ректума. Това се нарича "milking" и помага за премахване на излишната течност от простатата, като размера на простатата се намаля.

Ако не знаеш как се прави, има специални места, където могат да ти го направят срещу заплащане.

Доколкото знам, такъв масаж се прави по време на мастурбация, когато члена е надървен и простатата освобождава течност, която играе ролята на лубрикант - и като я масажиращ, ще освобождава още повече течност.

преди 5 часа, bootlicker (Мазния) написа:

"milking"

Другарю! Защо ползваш капиталистически понятия ... :) 

Виж, питай (понеже много обичаш да питаш) как може да стигнеш до Инстънбуут (Константинопол в миналото) и да ти направят едно чупурлу и ще ти просветне за вси неща. :) 

• 1 година по-късно...

Въздействието на ликопена от домати върху простатата е страхотно. Има много лекарства с ликопен, аз пия Линопрост.

Най доброто средство .Мед , джинджифил,куркума, щипка черен пипер и тахан от слънчогледови семки.Вече карам 5 година от операцията на рак на простатата.Взема се на гладно , сутрин и вечер.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.