Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

NVIDIA GeForce 8400 GS

Препоръчан отговор

Здравейте видеокартата ми е NVIDIA GEFORCE 8400 GS когато играя някоя игра онлайн играта върви много бавно на моменти си върви бързо и изведнъж започва много бавно да върви. Знам че видеокартата е много стара и зле но нямам друга. Процесора ми е AMD ATHLON 64 X2 4200+ дъното е https://www.biostar.com.tw/app/ru/eol/introduction.php?S_ID=352 рам 4гб 2х2гб hynix и elpida. Ако някой знае на какво се дължи това и как да оправя проблема нека сподели мерси предварително на взелите участие в темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 50
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

Щом една и съща игра си променя начина на вървене - прегледай температурите, а тъй като е online игра - прегледай и интернета.

Друг фактор е - изчерпване на физическата памет или OS решава да прави нещо в даден момент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, vlado1985 написа:

Здравейте видеокартата ми е NVIDIA GEFORCE 8400 GS когато играя някоя игра онлайн играта върви много бавно на моменти си върви бързо и изведнъж започва много бавно да върви. Знам че видеокартата е много стара и зле но нямам друга. Процесора ми е AMD ATHLON 64 X2 4200+ дъното е https://www.biostar.com.tw/app/ru/eol/introduction.php?S_ID=352 рам 4гб 2х2гб hynix и elpida. Ако някой знае на какво се дължи това и как да оправя проблема нека сподели мерси предварително на взелите участие в темата.

Толкова компетентни мнения,видях от теб-в други теми...Махни картата-Виж процесора...И ми кажи(може и на лично) с какъв акъл,я показваш тази конфигурация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Щом една и съща игра си променя начина на вървене - прегледай температурите, а тъй като е online игра - прегледай и интернета.

Друг фактор е - изчерпване на физическата памет или OS решава да прави нещо в даден момент.

По време на игра картата си държи температури 39-40-41 а процесора се товари най много между 65%70%-75% понякога и на 80% отива но рятко. Нета е добре няма прекъсване и връзката е много добре

преди 1 минута, The Rage написа:

Толкова компетентни мнения,видях от теб-в други теми...Махни картата-Виж процесора...И ми кажи(може и на лично) с какъв акъл,я показваш тази конфигурация.

Защо да се срамувам от конфигурацията ми вярно че е стара но аз си я ползвам единнствено за онлайн филми нещо фейсове щуротии от време на време някоя онлайн игра и по малко за работа но с определено леки програми а процесора че е дърт така си е но невиждам смисъл да влагам в по мощния процесор за дъното ми

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, vlado1985 написа:

По време на игра картата си държи температури 39-40-41 а процесора се товари най много между 65%70%-75% понякога и на 80% отива но рятко. Нета е добре няма прекъсване и връзката е много добре

Защо да се срамувам от конфигурацията ми вярно че е стара но аз си я ползвам единнствено за онлайн филми нещо фейсове щуротии от време на време някоя онлайн игра и по малко за работа но с определено леки програми а процесора че е дърт така си е но невиждам смисъл да влагам в по мощния процесор за дъното ми

Не бе,човек...Не се заяждам...Но,2022 година...Да питаш за що това или онова,не ми тръгва...Бъди благодарен,че е работило до сега.Сори,ако си го разбрал като,засрамване...Много точки,ми станаха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не бе,човек...Не се заяждам...Но,2022 година...Да питаш за що това или онова,не ми тръгва...Бъди благодарен,че е работило до сега.Сори,ако си го разбрал като,засрамване...Много точки,ми станаха.

Споко не ми е минало въобще през ума че се заяждаш. Да наистина процесора е дърт картата също но както съм написал в първия ми пост на моменти играта върви бързо следтова започва бавно да върви. Макар че съм оставил в настройките на видеокартата да използва нейните ресурси си мисля че може и там да съм пропуснал да пипна нещо и от това да се получава така че на моменти всичко да е добре и следтова зле

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от 13 апартамент и имам 8600M GT ...

Пускаш някоя програма да следи натоварванията - може нещо да си сваля честотата или да препълва определен параметър/ресурс.

Между другото - какво е захранването все пак?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Споко не ми е минало въобще през ума че се заяждаш. Да наистина процесора е дърт картата също но както съм написал в първия ми пост на моменти играта върви бързо следтова започва бавно да върви. Макар че съм оставил в настройките на видеокартата да използва нейните ресурси си мисля че може и там да съм пропуснал да пипна нещо и от това да се получава така че на моменти всичко да е добре и следтова зле

Как да ти го кажа-Едното яде другото и обратното.Готов съм,да помогна на всеки-без значение...Но,когато става въпрос за цървулщина...Сори-това е точно това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, plamen_petrov_80 написа:

Аз съм от 13 апартамент и имам 8600M GT ...

Пускаш някоя програма да следи натоварванията - може нещо да си сваля честотата или да препълва определен параметър/ресурс.

Между другото - какво е захранването все пак?

Захранването е старо 400W е това пише на него vorsicht мисля че това е модела не съм сигурен

Как да ти го кажа-Едното яде другото и обратното.Готов съм,да помогна на всеки-без значение...Но,когато става въпрос за цървулщина...Сори-това е точно това.

Значи за мен няма никакво значение кой какво ползва но да казваме това и това е цървулщина мисля че е прекалено. Ако неможеш да ми дадеш отговор или незнаеш не взимай участие по темата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Захранването е старо 400W е това пише на него vorsicht мисля че това е модела не съм сигурен

Значи за мен няма никакво значение кой какво ползва но да казваме това и това е цървулщина мисля че е прекалено. Ако неможеш да ми дадеш отговор или незнаеш не взимай участие по темата

Пак се обиди...Недей.

Компететният ми отговор по темата е-Нямам думи.

п.п. хахахахахаха 8400.Athlon 4200 хахахахаха.Сори пак-как си мислиш,че това може подкара нещо-каквото и да е?2022 година?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пак се обиди...Недей.

Компететният ми отговор по темата е-Нямам думи.

п.п. хахахахахаха 8400.Athlon 4200 хахахахаха.Сори пак-как си мислиш,че това може подкара нещо-каквото и да е?2022 година?

И значи дъртия процесор и тази карта нестават дори за онлайн игри така ли ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, The Rage написа:

Потребителя си ползва конфигурацията ,която има . Дали е доволен и колко е доволен той си знае . Не виждам смисъл от твоите мнения . Колко били стари частите , как не ставали за нищо ......... Като си такъв тузар подари му някоя актуална конфигурация .  :cool: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И значи дъртия процесор и тази карта нестават дори за онлайн игри така ли ?

Според мен(нека ме поправи,някой колега-нищо против,ако бъркам)не дори-а защо?

Онази седмица,съм събрал на хлапе(дъщеря на мой приятел) компютър за $675 +$30 за доставка.Първо ниво,гейминг.Е,като толкова се пънеш и ги разбираш нещата(все пак,сме технически форум)Не ми отговаряй,моля те...

преди 8 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Потребителя си ползва конфигурацията ,която има . Дали е доволен и колко е доволен той си знае . Не виждам смисъл от твоите мнения . Колко били стари частите , как не ставали за нищо ......... Като си такъв тузар подари му някоя актуална конфигурация .  :cool: 

Автора ме разбра.Предполам и другите,ме разбраха.Аз,дали съм тузар или не-има кой да ме оценява.Пожелавам ти,лично на теб-все такива конфигурации,да ползваш.Още поне-десетина години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, The Rage написа:

Според мен(нека ме поправи,някой колега-нищо против,ако бъркам)не дори-а защо?

Онази седмица,съм събрал на хлапе(дъщеря на мой приятел) компютър за $675 +$30 за доставка.Първо ниво,гейминг.Е,като толкова се пънеш и ги разбираш нещата(все пак,сме технически форум)Не ми отговаряй,моля те...

Аз нищо не разбрах .. сега да си пускам ли белот-а или да си остана на Не се сърди човече?

Дали да не си припомня Diablo 2 (Glide) или NFS ..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, The Rage написа:

Онази седмица,съм събрал на хлапе(дъщеря на мой приятел) компютър за $675 +$30 за доставка.Първо ниво,гейминг.Е,като толкова се пънеш и ги разбираш нещата(все пак,сме технически форум)Не ми отговаряй,моля те

Значи на мен не ми е проблем да си взема нова и по читава конфигурация. Просто от тази съм доволен. И да те светна малко за атлона може и да е 4200+ 2.2гхц не е много бавен но той пак ми е най малкия, проблем мога да си го клокна, винаги когато реша. И пак ще се забърза последно го бях вдигал на 2.,6гхц и си върви много добре но просто вече не съм толкова запален като преди по клокването и не се занимавам с глупости

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Аз нищо не разбрах .. сега да си пускам ли белот-а или да си остана на Не се сърди човече?

Дали да не си припомня Diablo 2 (Glide) или NFS ..

И теб те знам.Поне шест въпроса в минута-без значение квалификацията на питащия.И-разглобявай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И теб те знам.Поне шест въпроса в минута-без значение квалификацията на питащия.И-разглобявай.

Прегледай си клавиатурата - пише много неразбираемо днес.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Значи на мен не ми е проблем да си взема нова и по читава конфигурация. Просто от тази съм доволен. И да те светна малко за атлона може и да е 4200+ 2.2гхц не е много бавен но той пак ми е най малкия, проблем мога да си го клокна, винаги когато реша. И пак ще се забърза последно го бях вдигал на 2.,6гхц и си върви много добре но просто вече не съм толкова запален като преди по клокването и не се занимавам с глупости

Мен,няма нужда да ме светкаш.Светни се теб.И вагабонда.Няма как да ми претендирате и да казвате,че ползвате хардуер,от миналият век.При положение-всички изкарваме пари-над средното.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, The Rage написа:

Мен,няма нужда да ме светкаш.Светни се теб.И вагабонда.Няма как да ми претендирате и да казвате,че ползвате хардуер,от миналият век.При положение-всички изкарваме пари-над средното.

Ти ако искаш си ползвай хардуер и от бъдещето все ми е тая. Всеки си използва това което иска а аз какво съм правил и на по дърти конфигурации от тази с която съм си нямаш и представа особено на сокет а преди години

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, plamen_petrov_80 написа:

Прегледай си клавиатурата - пише много неразбираемо днес.

Клавиатурата си ми ок.Прегледай си диоптера.Кажи къде,не си казал-разглоби това или онова...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Клавиатурата си ми ок.Прегледай си диоптера.Кажи къде,не си казал-разглоби това или онова...

преди 7 минути, The Rage написа:

Изобщо не знаеш какво говориш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора задал съм елементарен въпрос а не да се чопкаме че на някой хардуера му бил стар и тем подобни. Който е решил че може и иска да помогне по темата нека пише ако иска ще се радвам да чуя всяко едно мнение и насока къде бъркам или не съм обърнал внимание но да си разтягаме локуми и празни приказки за лека нощ не мерси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти ако искаш си ползвай хардуер и от бъдещето все ми е тая. Всеки си използва това което иска а аз какво съм правил и на по дърти конфигурации от тази с която съм си нямаш и представа особено на сокет а преди години

Някой друг?Безпаричен олигофрен,който си мисли,че е много навътре.Давайте-сега ме барнахте.И не става въпрос,за хардуер от бъдещето.Става въпрос за-как може,да си помислиш,че това ще изкара нещо(звук,картина)през 2022.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих пробвал с друго захранване, бих опитал игра която не е online - за да дръпна мрежовия кабел, бих пробвал и някакъв софтуер за тедт на системата - трябва винаги да имаш сходни резултати независимо дали ще пуснеш теста на студена машина, след игра където не е вървяла добре или 3-4 поредни теста.

За съжаление все още най-сложното нещо в компютрите е диагностиката - защото винаги може да е от почти всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...