Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Браузърни игри , отживелица или безсмъртна класика ?

trasha

Препоръчан отговор

Някой от вас спомня ли си ги ?

Колко време сме загубили зяпайки 2д картинки и опитвайки се да се катерим в класаций борейки се с други играчи. Влизайки в ролята на пирати,вампири,мафиоти,крале и рицари.

Обзет от носталгия реших да поровя в търсачката така сякаш ровичкам в старите кашони от мазето си.  И с изненада установих ,че доста от тях още са с активни домейни и функционират ... макар вече да са на доизживяване.

Смея да твърдя някой заглавия като гладиатус,травиан,империа онлайн и байтфайт бяха много популярни по времето когато бях хлапе.

Някой спомня ли си ги, кои сте играли и дали ги играете в момента?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...
на 14.05.2022 г. в 21:41, trasha написа:

Някой от вас спомня ли си ги ?

Колко време сме загубили зяпайки 2д картинки и опитвайки се да се катерим в класаций борейки се с други играчи. Влизайки в ролята на пирати,вампири,мафиоти,крале и рицари.

Обзет от носталгия реших да поровя в търсачката така сякаш ровичкам в старите кашони от мазето си.  И с изненада установих ,че доста от тях още са с активни домейни и функционират ... макар вече да са на доизживяване.

Смея да твърдя някой заглавия като гладиатус,травиан,империа онлайн и байтфайт бяха много популярни по времето когато бях хлапе.

Някой спомня ли си ги, кои сте играли и дали ги играете в момента?

Повече от 15 години играх Kapilands (на английския сървър). Все още е активна и се играе доста, поне от англоговорящите, де. Българският сървър кара на изпарения и не знам защо още не са го затворили. То и без това няма как да се развиваш там в компанията на няколкостотин ганьовци, които само гледат да се прецакват взаимно. :D

Гладиатус го играх известно време, но ми беше доста тъп. Нещата, които аз съм играл най-много от ония години бяха Andromeda5 (уж беше браузърна, но имаше и клиент за Боза), Dark Orbit (още една уж браузърна, но с клиент за сваляне), една, чието име забравих и където трябваше да имаш два акаунта - един за good и един за evil - тази се разработваше от същата компания, която разработва Kapilands - upjers, но след време спряха играта. И "Зеленият Дракон". Тази до ден днешен ми липсва. Едно време беше идеална за убиване на времето, особено ако имаш бавен нет, защото беше само plain text и цветове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...