Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавно зареждане на телефона

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

А преди е държал повече от ден?
То зависи и колко и как се ползва де.
Иначе при нормално ползване смартфон трудно би държал повече от ден.

Преди това..най-много до 2, или 3 дни. Не съм от тези, които непрекъснато са с телефона в ръка, само ако не съм си в къщи, където му пускам интернета. 

• Отговори 104
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Сега спи спокойно и се радвай на живота, който е пред теб. Пари се изкарват, телефон се купува, важно е здравето на човека да е във добра кондиция. От мен приятна вечер на ТЕБ и всички, които са ти на

• Колев 74
    Колев 74

Подигравките в "ония теми" се получиха по простата причина, че споделяш неща, които нямат отношение към въпросите ти. Да ти поясня: Не напразно ти написах за племенникът ти. Не ти се подигравам а да з

• AstralGirl
    AstralGirl

Знам това, просто аз съм си такава, като почна да обяснявам нещо, си казвам всичко в подробности както е било. Разбрах и това за племенника, още като го спомена, и няма проблем. Даже се изненадах като

преди 2 минути, AstralGirl написа:

А този вариант не ме устройва..

Замяна на един smd резистор в управляващата верига на тl431. Така давам втори живот на моите:

Galaxy S2 - използвам вграденото радио.
Galaxy S5 - използвам вградения инфрачервен светодиод.
GalaxyS7 - използвам фотоапарата му вкъщи.

Безпроводно зарядно също е вариант, да по-бавно зарежда. Micro USB-порт е клизма при старите модели.

• Автор
преди 2 минути, vlado1985 написа:

Телефона се отваря макс за 20 минути най много с топъл въздух и се започва работа по него подмяната с нова батерия няма да реши проблема. Защо няма да реши проблема поради простата причина щото, ако проблема е в буксата то тя не контактува, добре и недава хубав контакт. Това се случва след износване или прекалено много ръчкане и разклащане и от там потърпевши идват крачетата. Вариант е като бъде сменена буксата да си вземеш магнитен кабел

https://4sales.bg/magniten-kabel-uslion-3-v-1-za-zarezhdane-na-telefoni-micro-usb-5172

Благодаря за съвета. 

преди 2 минути, Profruit написа:

Замяна на един smd резистор в управляващата верига на тl431. Така давам втори живот на моите:

Galaxy S2 - използвам вграденото радио.
Galaxy S5 - използвам вградения инфрачервен светодиод.
GalaxyS7 - използвам фотоапарата му вкъщи.

Безпроводно зарядно също е вариант, да по-бавно зарежда. Micro USB-порт е клизма при старите модели.

"По-бавно зарежда" а то по-бавно от това, накъде повече...Ще чакам да видя и сервиза какво ще ми отговорят. Писах на един сервиз, и чакам отговор в момента, и от там. И иначе докато пиша, видях, че сега се е заредил до 100 %, като го включих да се зарежда през компа, още към....9 сутринта да е било, та чак сега вече е на 100 %.

Благодаря за съвета. 

Забравих да кажа ако проблема наистина се окаже че е в буксата и се смени батерията с нова едно че няма да се реши проблема и ще се набуташ с пари за нова батерия ами и тя ще даде фира и ще се надуе защо буксата недава хубав контакт и най много да направи беля и телефона си заминава в коша

• Автор
току-що, vlado1985 написа:

Забравих да кажа ако проблема наистина се окаже че е в буксата и се смени батерията с нова едно че няма да се реши проблема и ще се набуташ с пари за нова батерия ами и тя ще даде фира и ще се надуе защо буксата недава хубав контакт и най много да направи беля и телефона си заминава в коша

То това е ясно, затова трябва да се види, къде точно е проблема. Както казах преди малко в отговор, докато пиша тук, сега погледнах телефона, едва сега се е заредил до 100 % през лаптопа, като е включен още от сутринта.

преди 1 минута, AstralGirl написа:

То това е ясно, затова трябва да се види, къде точно е проблема. Както казах преди малко в отговор, докато пиша тук, сега погледнах телефона, едва сега се е заредил до 100 % през лаптопа, като е включен още от сутринта.

Сама си прави извода да ли зарежда нормално или не за мен не зарежда никак нормално включила си го в 9:00 сутринта а сега е 15:18 

• Автор

Сама си прави извода да ли зарежда нормално или не за мен не зарежда никак нормално включила си го в 9:00 сутринта а сега е 15:18 

Знам, че не е нормално, затова и реших да търся съвет.. Просто защото ако не е този проблем, телефона си работи без забележки..Нито забива, нито нищо друго няма като проблеми..

преди 5 минути, AstralGirl написа:

Знам, че не е нормално, затова и реших да търся съвет.. Просто защото ако не е този проблем, телефона си работи без забележки..Нито забива, нито нищо друго няма като проблеми..

Девойче!

Профруит и Коко са ти отговорили точно на въпросите. Ако си мислиш че е за теб работа, можеш да се занимаваш до догодина с него. И използвай сервиза, който ти е посочил COCO а не го носи в непознат, най малкото за теб сервиз. Другият вариант го знаеш - както предният - в кофата с ...вода.Даваш го на племенника, а той ще се справи с тази задача. (Разбира се, че се шегувам)

Успех!

Телефона може да си работи добре и да не забива но без да бъде оставен в сервиз да го диагностицират проблема няма да се реши. Ако наистина се окаже буксата виновника то цялата процедура ще протече макс между час час и половина и като цена годолу между 50-60лв в това число и труд и ако телефона бъде оставен в друг град най много да те забавят 2 седмици или половин месец

• Автор
преди 2 минути, Kolev72 написа:

Девойче!

Профруит и Коко са ти отговорили точно на въпросите. Ако си мислиш че е за теб работа, можеш да се занимаваш до догодина с него. И използвай сервиза, който ти е посочил COCO а не го носи в непознат, най малкото за теб сервиз. Другият вариант го знаеш - както предният - в кофата с ...вода.

Успех!

Благодаря ти за отговора, посочения сервиз е в София? а аз съм далеч от София, но в съседното на моето градче има сервизи за ремонт, и писах на единия, чакам отговор от тях. 

преди 1 минута, AstralGirl написа:

Как е екрана? Прегорял ли е? Това е решаващо.
Моите два Galaxy S7 прегоряха по различен начин. Единия в розово, а другия в черно. След тях Galaxy S9+ също прегоря в розово. Доскоро бях с Galaxy S10+ и първите признаци на розови ленти ме отказаха от него. От седмица време с Galaxy S22 plus. 🤣 Кръвта вода не става!

• Автор

Телефона може да си работи добре и да не забива но без да бъде оставен в сервиз да го диагностицират проблема няма да се реши. Ако наистина се окаже буксата виновника то цялата процедура ще протече макс между час час и половина и като цена годолу между 50-60лв в това число и труд и ако телефона бъде оставен в друг град най много да те забавят 2 седмици или половин месец

Прав си, просто чакам отговор от сервиза, с който се свързах.

преди 3 минути, AstralGirl написа:

Благодаря ти за отговора, посочения сервиз е в София? а аз съм далеч от София, но в съседното на моето градче има сервизи за ремонт, и писах на единия, чакам отговор от тях. 

Добре! Както си решиш. Само да не се окаже, че сервизният техник не знае че съществува такъв модел телефон, но пред теб не го показва. Като се замислиш добре, ще разбереш какво съм ти казал с последният си пост!

• Автор
преди 1 минута, Profruit написа:

Как е екрана? Прегорял ли е? Това е решаващо.
Моите два Galaxy S7 прегоряха по различен начин. Единия в розово, а другия в черно. След тях Galaxy S9+ също прегоря в розово. Доскоро бях с Galaxy S10+ и първите признаци на розови ленти ме отказаха от него. От седмица време с Galaxy S22 plus. 🤣 Кръвта вода не става!

Екрана сега като го изключих вече от зареждането е добре, не е нагрят. 

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Добре! както си решиш. Само да не се окаже, че сервизният техник не знае че съществува такъв модел телефон, но пред теб не го показва. Като се замислиш добре, ще разбереш какво съм ти казал с последният си пост!

Амии каквото стане. А ти се шегуваш, ама има много истина в думите ти, племенниците ми са ми чупили не един телефон, лаптоп, или каквото се сетиш... 

преди 5 минути, AstralGirl написа:

Прав си, просто чакам отговор от сервиза, с който се свързах.

На твое място бих изключил телефона сега и да не го пипам а да ползвам някой стар телефон и идната седмица да го изпратя където трябва и през това време за ало ало някой стар телефон било то и с копчета.  А за отговор от сервиза който си писала, може и да не получиш днес отговор. Защото е събота и много сервизи в събота работят до обяд. На твое място бих дал телефона в някой оторизиран сервиз, който се слави с добро име а не някъв си квартален сервиз. И накрая да ти каже телефона е готов взимаш си го но проблема си е останал. Затова най хубаво както са ти дали препоръка за сервиз тук взелите участие поинтересувай се за предложения сервиз и се свържи с него и ако трябва им прати апарата по еконт. 

Не е това, нагрят-хладен.
Като заредиш бяла страница: тапет, текстови файл погледни цвета на щорката горе и долу на виртуалните бутони. Тя има розов отенък, което не е е гуд.
OLED-ът е пътник.

преди 4 минути, AstralGirl написа:

Екранът на всеки телефон най често се загрява от зареждането на батерията на телефона или от прекомерното му ползване във включено и натоварено със програми състояние. Това не би трябвало много да те притеснява. Разбира се, ако е в границите - на допустимото.

• Автор
преди 1 минута, vlado1985 написа:

На твое място бих изключил телефона сега и да не го пипам а да ползвам някой стар телефон и идната седмица да го изпратя където трябва и през това време за ало ало някой стар телефон било то и с копчета.  А за отговор от сервиза който си писала може и да не получиш днес отговор защото е събота и много сервизи в събота работят до обяд

И аз това направих, изключих телефона. За съжаление обаче няма, кой друг да ползвам, защото нямам преходник за сим картата. И тов ми е ясно, че няма днес да отговорят от сервиза, защото в страницата им в фейс, където им писах, пише, че работят до 14 часа днес, а аз изпратих съобщението в 14:30, и засега е само прочетено.

току-що, Profruit написа:

OLED-ът е пътник.

Аз преди ползвах Samsung S6+, който беше правен от демо устройство със сменена платка. Имаше малко розови отпечатъци на бял фон, но не ми пречеше особено. Ползвах го може би 3 години без проблеми и го продадох преди около година. В момента съм с Sony Xperia 5 II и няма никакви проблеми, въпреки че е само OLED.

• Автор
преди 3 минути, Kolev72 написа:

Екранът на всеки телефон най често се загрява от зареждането на батерията на телефона или от прекомерното му ползване във включено и натоварено със програми състояние. това не би трябвало много да те притеснява. Разбира се, ако е в границите - на допустимото.

Екрана не толкова ме притеснява, колкото снощи това зарядно (или щепсел, както го наричам аз) то снощи беше просто горещо, и още, и още си мирише като на изгоряло ли...и аз не знам.

преди 8 минути, AstralGirl написа:

Амии каквото стане. А ти се шегуваш, ама има много истина в думите ти, племенниците ми са ми чупили не един телефон, лаптоп, или каквото се сетиш... 

Че аз ако не бях ти чел всичките постове, смяташ ли че щях да те "закача" по този начин? Важното е да не се обидиш. Ти си ни известна. Но пък си...приятна дама!

• Автор
току-що, Kolev72 написа:

Че аз ако не бях ти чел всичките постове, смяташ ли че щях да те "закача" по този начин? Важното е да не се обидиш. Ти си ни известна. Но пък си...приятна дама!

Хахахах ее аз нарочно си скрих другите теми, за да не се вижда какво следя, а тоо пак ме помните.. :D

Екрана не толкова ме притеснява, колкото снощи това зарядно (или щепсел, както го наричам аз) то снощи беше просто горещо, и още, и още си мирише като на изгоряло ли...и аз не знам.

Девойче мило!

Когато се купуват акцесоари за такива дрънкулки и когато не "чуваш' петлите, е редно да се консултираш с човек, на когото тези хватки са му ясни много добре. А не да питаш след свършен факт. Кой те знае какъв боклук са ти "пързулнали" в ръцете. Важното, че момата излязла доволна от магазина!

Екрана може да не те притеснява но с този си проблем както си носиш телефона в джоба и особено сега лятото в жегите. Знаеш ли как може да гръмне по време на движение и ти мани, че ще си замине екрана ами може да те пореже или ако е на маса примерно. И много се е загрял не ми се мисли просто. А миризмата от контакта това е бакелит което ти мириши демек мирише ти на изгоряло но за това едва ли виновника е адаптора на телефона може контакта в който е включен да е развален или разклонител затова пробвай в друг контакт да включиш зарядното и да видиш да ли мирише на изгоряло а това че ти се загрява зарядното на телефона е напълно нормално все пак има проблем с зареждането и ако е наистина в буксата проблема не ме очудва че зарядното е много топло.

• Автор
преди 4 минути, Kolev72 написа:

Девойче мило!

Когато се купуват акцесоари за такива дрънкулки и когато не "чуваш' петлите, е редно да се консултираш с човек, на когото тези хватки са му ясни много добре. А не да питаш след свършен факт. Кой те знае какъв боклук са ти "пързулнали" в ръцете. Важното, че момата излязла доволна от магазина!

Телефона беше купен онлайн, а зярядното от снощи е от един магазин за 2 лв...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.