Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавно зареждане на телефона

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Kolev72 написа:

Кабела, също ти препоръчвам да го насочиш към кофата. Каквото е зарядното, такъв ще му е иинтерфейсния кабел. А добри кабели за по 3 до 5 лева се продават във всеки магазин за компютърна техника.И един технически съвет от мен. Когато престъпваш към ново техническо изделие, спокойно можеш да си пуснеш тема за съвет. във форума има достатъчно добри и отзивчиви хора, които ще те насочат как да постъпиш.

Благодаря ти за съвета, и това също ми мина през ума, и направо от сервиз на мои колеги да си взема ново и зарядно и кабел, те там са си сервиз за компютри де, но имат и зарядни хубави..И благодаря за съвета за темите тук. Просто се притеснявах да пусна темата тук, защото, имам много теми отпреди тук, и там повечето ми се подиграваха едва ли не с отговорите си. 

• Отговори 104
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Сега спи спокойно и се радвай на живота, който е пред теб. Пари се изкарват, телефон се купува, важно е здравето на човека да е във добра кондиция. От мен приятна вечер на ТЕБ и всички, които са ти на

• Колев 74
    Колев 74

Подигравките в "ония теми" се получиха по простата причина, че споделяш неща, които нямат отношение към въпросите ти. Да ти поясня: Не напразно ти написах за племенникът ти. Не ти се подигравам а да з

• AstralGirl
    AstralGirl

Знам това, просто аз съм си такава, като почна да обяснявам нещо, си казвам всичко в подробности както е било. Разбрах и това за племенника, още като го спомена, и няма проблем. Даже се изненадах като

преди 47 минути, AstralGirl написа:

Прав си, но и няма смисъл за 2 лв, да го връщам в магазина.. Просто ще изхвърля зарядното, и ще търся друго за кабела..

А за такава цена аз даже не бих го погледнал това зарядно, какво остава да го купя или още по-малко да си включа телефона в него, дето струва няколко стотици пъти повече. Това съм го изпуснал, че е такава цената, директно в кофата, освен ако не е нещо читаво втора употреба.

преди 1 минута, AstralGirl написа:

Благодаря ти за съвета, и това също ми мина през ума, и направо от сервиз на мои колеги да си взема ново и зарядно и кабел, те там са си сервиз за компютри де, но имат и зарядни хубави..И благодаря за съвета за темите тук. Просто се притеснявах да пусна темата тук, защото, имам много теми отпреди тук, и там повечето ми се подиграваха едва ли не с отговорите си. 

Подигравките в "ония теми" се получиха по простата причина, че споделяш неща, които нямат отношение към въпросите ти. Да ти поясня: Не напразно ти написах за племенникът ти. Не ти се подигравам а да знаеш, че това е излишно в коментарите. По добре щеше да е ако само се коментираше това, което касае въпросната техника  и причините за него, отколкото кой е изпълнил процедурата  за предстоящият ремонт или закупуване на ново изделие. Няма да се обиждаш на това. Има и по резки хора като мен, които от половин дума могат да те вземат на подигравка. Лошото е, че не съм само аз, а са прекалено много точно те. Или ти гледат сеира "отстрани".

• Автор
току-що, Raze написа:

А за такава цена аз даже не бих го погледнал това зарядно, какво остава да го купя или още по-малко да си включа телефона в него, дето струва няколко стотици пъти повече. Това съм го изпуснал, че е такава цената, директно в кофата, освен ако не е нещо читаво втора употреба.

По принцип и аз не бих взела за 2 лв, обаче нямах друг избор, телефона ми беше на 0% не можеше да се включи...

преди 4 минути, AstralGirl написа:

По принцип и аз не бих взела за 2 лв, обаче нямах друг избор, телефона ми беше на 0% не можеше да се включи...

Това, че не можеш да си заредиш батерията , в никакъв случай не е важно за нейното зареждане, защото гаджето щяло да ти се обиди, щом не му се обаждаш. А я си представи че телефонът ти струва 2000 лева и го повредиш? Няма такова нещо в техниката 'обаче нямах друг избор, телефона ми беше на 0% не можеше да се включи..." Щом е така, защо не опита направо да го включиш във 230 волтовата мрежа, за да се "зареди"

Няма по принцип, няма без принцип. В техниката такива понятия водят до загуба на средства, време и много главоболия от твоя страна.

• Автор
преди 5 минути, Kolev72 написа:

Подигравките в "ония теми" се получиха по простата причина, че споделяш неща, които нямат отношение към въпросите ти. Да ти поясня: Не напразно ти написах за племенникът ти. Не ти се подигравам а да знаеш, че това е излишно в коментарите. По добре щеше да е ако само се коментираше това, което касае въпросната техника  и причините за него, отколкото кой е изпълнил процедурата  за предстоящият ремонт или закупуване на ново изделие. Няма да се обиждаш на това. Има и по резки хора като мен, които от половин дума могат да те вземат на подигравка. Лошото е, че не съм само аз, а са прекалено много точно те. Или ти гледат сеира "отстрани".

Знам това, просто аз съм си такава, като почна да обяснявам нещо, си казвам всичко в подробности както е било. Разбрах и това за племенника, още като го спомена, и няма проблем. Даже се изненадах като го каза.. 

преди 7 минути, Bubbles написа:

Моме слушай бат Стефо(Колев), той  е най мъдрия в този форум. :)

Слушам аз..

преди 3 минути, AstralGirl написа:

Знам това, просто аз съм си такава, като почна да обяснявам нещо, си казвам всичко в подробности както е било. Разбрах и това за племенника, още като го спомена, и няма проблем. Даже се изненадах като го каза.. 

Сега спи спокойно и се радвай на живота, който е пред теб. Пари се изкарват, телефон се купува, важно е здравето на човека да е във добра кондиция. От мен приятна вечер на ТЕБ и всички, които са ти написали по нещо, с което винаги би трябвало да се съобразяваш - искаш или не! Лека вечер, приятели!

• Автор
преди 3 минути, Kolev72 написа:

Сега спи спокойно и се радвай на живота, който е пред теб. Пари се изкарват, телефон се купува, важно е здравето на човека да е във добра кондиция. От мен приятна вечер на ТЕБ и всички, които са ти написали по нещо, с което винаги би трябвало да се съобразяваш - искаш или не! Лека вечер, приятели!

Благодаря ти за съветите, лека вечер и на теб. 

• Автор

Здравейте отново, само пак за всеки случай да питам. При нормално зареждане на телефона, примерно колко % на час би трябвало да зарежда? Иначее може би днес ще го занеса вече в сервиз да го погледнат. Сутринта беше на 10 % сложих го 08:30 да се зарежда, сега е на 21 % в 09:43 часа.....

преди 1 час, AstralGirl написа:

Здравейте отново, само пак за всеки случай да питам. При нормално зареждане на телефона, примерно колко % на час би трябвало да зарежда? Иначее може би днес ще го занеса вече в сервиз да го погледнат. Сутринта беше на 10 % сложих го 08:30 да се зарежда, сега е на 21 % в 09:43 часа.....

Точно колко на час ще те излъжа но ще ти дам пример с моя хуавей у7 2019 в начлото като взех телефона макс за час и пловина два е зареден на 100% а сега като го пусна за 50 минути най много и е зареден. Сега го свързвам с зарядното на заряд 20% и след 10 минути е качил на 40% при положение че ти пиша за телефон на 3 години и гаранцията също така отдавна му истече

• Автор
преди 5 минути, vlado1985 написа:

Точно колко на час ще те излъжа но ще ти дам пример с моя хуавей у7 2019 в начлото като взех телефона макс за час и пловина два е зареден на 100% а сега като го пусна за 50 минути най много и е зареден. Сега го свързвам с зарядното на заряд 20% и след 10 минути е качил на 40% при положение че ти пиша за телефон на 3 години и гаранцията също така отдавна му истече

Моят телефон също е на 3 години, откакто го купих. Иначе е модел от 2018. А аз както писах по горе..Сложих го 08:30 на зарядното с 10 % батерия.  В 10:07 часа беше на 23 % вече, сега в 10:57 е на 38 %..

преди 5 минути, Coco1 написа:

Около 2часа е нормално да се зареди до 100%

Благодаря ти за бързия отговор. Значии наистина си е за сервиз, в предния отговор, тъкмо обяснявах за колко време, колко се е заредил...

преди 2 минути, AstralGirl написа:

Моят телефон също е на 3 години, откакто го купих. Иначе е модел от 2018. А аз както писах по горе..Сложих го 08:30 на зарядното с 10 % батерия.  В 10:07 часа беше на 23 % вече, сега в 10:57 е на 38 %..

Определено не зарежда добре и трябва да се види в сервиз. Както ти казах в един от постовете ми имам съмнения към usb буксата

• Автор
преди 11 минути, vlado1985 написа:

Определено не зарежда добре и трябва да се види в сервиз. Както ти казах в един от постовете ми имам съмнения към usb буксата

А според мен е нещо от батерията, буксата няма проблеми при свързването на кабела..Затова мисля, че тя е добре, иначе щеше да е хлабава връзката там, или нещо такова поне така си мисля. 

преди 30 минути, AstralGirl написа:

Сложих го 08:30 на зарядното с 10 % батерия.  В 10:07 часа беше на 23 % вече, сега в 10:57 е на 38 %..

Прилича на проблем с батерия. Но може да е и от модула на телефона за зареждането 

• Автор
преди 24 минути, цър-вул написа:

Прилича на проблем с батерия. Но може да е и от модула на телефона за зареждането 

Да, затова днес или в най-скоро време ще го оставя в сервиз..

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

Оставете го за диагностикла, а вече дали ще се сменя батерия, дали ще се прави ремонт или и двете, ще решавате след дигностиката

Благодаря за съвета. Но каквото и да се окаже, най-вече пък батерията..се замислям има ли смисъл да се сменя. Не за друго, а защото колкото и да е, вече е стар модел. Не, не съм от кифлите, дето всяка година искат нов телефон. Просто е на 4 години самия модел, в мен е от 3 години. И колкото повече време минава по трудно се намират части..

преди 2 минути, AstralGirl написа:

Благодаря за съвета. Но каквото и да се окаже, най-вече пък батерията..се замислям има ли смисъл да се сменя. Не за друго, а защото колкото и да е, вече е стар модел. Не, не съм от кифлите, дето всяка година искат нов телефон. Просто е на 4 години самия модел, в мен е от 3 години. И колкото повече време минава по трудно се намират части..

Едно ново телефонче ще ти дойде много добре като за добро момиче. Не се хвърляй на скъпи телефони. До 500 лева все ще си намериш нещо, което да ти хареса. И да питаш тук кой да бъде, най важното си остава дали на теб ти харесва. Успех с покупката и да....почерпиш.

преди 16 минути, AstralGirl написа:

Добра мисъл е това.

• Автор
преди 4 часа, Kolev72 написа:

Едно ново телефонче ще ти дойде много добре като за добро момиче. Не се хвърляй на скъпи телефони. До 500 лева все ще си намериш нещо, което да ти хареса. И да питаш тук кой да бъде, най важното си остава дали на теб ти харесва. Успех с покупката и да....почерпиш.

Какви 500 лв? Повече от 200-300 не давам за телефон. Даже и те са ми скъпи..Благодаря ти.

преди 3 часа, AstralGirl написа:

Какви 500 лв? Повече от 200-300 не давам за телефон. Даже и те са ми скъпи..Благодаря ти.

galaxy a13...за тези пари....гледам на далавера го дават yettel...

че от самсунг трудно се минава...за мен де...на друга марка...

още не съм и свикнал на моторолата g200...га го взех...февруари ли...март ли...

• Автор
преди 7 минути, _nib_ написа:

galaxy a13...за тези пари....гледам на далавера го дават yettel...

че от самсунг трудно се минава...за мен де...на друга марка...

още не съм и свикнал на моторолата g200...га го взех...февруари ли...март ли...

Аз съм на Виваком, а марката на телефона също не мисля да я сменям. Иначе сега гледах Samsung Galaxy A30s

преди 7 минути, AstralGirl написа:

Аз съм на Виваком, а марката на телефона също не мисля да я сменям. Иначе сега гледах Samsung Galaxy A30s

остави го този-a13 взимай

а30s....

ни пикселите му пиксели...

ни батерията...

ни камерата...

54 часа разговори a13 с гаджето-срещу 32 на a30s.....

вярно почти 30 грама повече го дават 13 ката....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.