Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автомобил до 9000лв

roundsnip

Препоръчан отговор

Здравейте, в търсене на автомобил съм на цена до 9000лв. Търся нещо да има някоя друга екстра и да е широка, за предпочитане ръчка, да не е толкова скъпа за обслужване. Също така да върви прилично. Засега не съм се спрял все още на нищо и те първа съм се впуснал в търсене(на 20 съм)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, roundsnip написа:

Здравейте, в търсене на автомобил съм на цена до 9000лв. Търся нещо да има някоя друга екстра и да е широка, за предпочитане ръчка, да не е толкова скъпа за обслужване. Също така да върви прилично. Засега не съм се спрял все още на нищо и те първа съм се впуснал в търсене(на 20 съм)

На 20 какво - бири, ракии, километра от Бургас, сантиметра от .....?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И защо,се заяждате с момчето?В момента синът ми,чете с мен и ви го завира по всички възможни дупки.На целите ви родове.

Така са младите.И изобщо не им пука,че ти си се учил на "Лада".

Кирилов,нали си спец-кажи нещо кубици,коне...Някой нов знак,ако си измислил.

Николайчо ако знае някой двигател,с ампери...Да сподели.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, The Rage написа:

И защо,се заяждате с момчето?В момента синът ми,чете с мен и ви го завира по всички възможни дупки.На целите ви родове.

Да започне от Вас, че сте му подръка, удобни!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, JKirilov написа:

Колко?

Голф 4 как е на ширина?

Тоя Голф за 9000лв си е чисто пр**баване. Те вече тия кочини отдавна ги е изяла баба Яга.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще се дават такива пари по добре отиди при някой познат или вземи някой който разбира в твоят град, и да се намери нещо читаво все пак не са малко пари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Шкода!

Аз казах!!!

Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Бай Диоде, Шкодилака не е кола, а превоз! Пак си прекалил с черешовата;)

Се ... хм ... чети и се ограмотявай:

Skoda представи рали-кола на ток с 349 к.с. - AУТОМЕДИЯ (investor.bg)

Fabia Rally2 evo Edition 120 e много бърза „торта“ по повод 120 години Skoda Motorsport | DizzyRiders.bg | Движението е в кръвта ни

Авто - Skoda Fabia се сдоби с рали версия (dir.bg)

Skoda Fabia RS Rally2

НОВ SUPERB (skoda-auto.bg)

Добре, че са чехите, за да има немски автомобили. :) 

Аз казах!!!

п.п. Верно Шкода е черешката на "тортата" ... :) 

Що иска да е "широка" то:

Skoda Superb ≫ Втора ръка • Нови | Auto.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, dioib написа:

Се ... хм ... чети и се ограмотявай:

Skoda представи рали-кола на ток с 349 к.с. - AУТОМЕДИЯ (investor.bg)

Fabia Rally2 evo Edition 120 e много бърза „торта“ по повод 120 години Skoda Motorsport | DizzyRiders.bg | Движението е в кръвта ни

Авто - Skoda Fabia се сдоби с рали версия (dir.bg)

Skoda Fabia RS Rally2

НОВ SUPERB (skoda-auto.bg)

Добре, че са чехите, за да има немски автомобили. :) 

Аз казах!!!

п.п. Верно Шкода е черешката на "тортата" ... :) 

Що иска да е "широка" то:

Skoda Superb ≫ Втора ръка • Нови | Auto.bg

Шкодата е по-нисък клас и от Сеата. Шкодата си е чешка соц кола, ама на немска платформа. Все едно утре Волксваген да кули Лада и Москвич и да ги прави на немски платформи, и ти да ми ги фалиш, че били коли. Ама само като хванеш дръшката на врата и в ушите ти зазвучава: Милиони Милиони Алах роз…….. Изъкна изъкна будиш ти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Христофор_първи написа:

Шкодата е по-нисък клас и от Сеата.

Вземи качи се на някой Суперб и па ке говорим ... :) 

Skoda Superb вече има офроуд версия Scout | auto motor und sport- туй е Суперб Скаут ... 

Долна (Жалка) била ... :) .... да, бе да .... :) Я съм с Оттавия Скаут, който е среден клас. ;)

Оправи си малко хронологията и виж как Голф 1 или 2 е правен по чешки патенти ... :) 

Соц. возило, мъ друг път ... :) -> За момента цена/качество само шкода държи. Пасатите в някои отношения (като базов служебен автомобил) са под шкода даже ...  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

Здравейте! Аз притежавам Нисан Алмера Тино 2.2 дизел. Широк и удобен автомобил. Върви доста добре. Лесен и евтин за поддръжка. 😉

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...