Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовта.

dioib

Препоръчан отговор

Нека да развихрим философите из дебрите на своето съзнание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Емил Костов написа:

И какъв е въпросът или дилемата?!

Няма дилема, просто търсим абсолютната Любов!

Не мисля, че е проблем на някой да сподели какво за него е Любов извън реала.

Да, тук все пак е раздела на любовта към мисълта, а не контра въпросите, т.е. няма проблем, а има хипотетични добрини към човечеството.

Или, ей тъй да зададем въпрос, а не да споделим човечност?! Или да сме дървени )харт или хард философи) де се правим на специални. :) 

преди 25 минути, Bubbles написа:

Контра! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма такава глупост и такова животно. Всичко в този свят е само интерес и нищо повече. Дори вярата в твоя БОГ е пак интерес,

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Няма такава глупост и такова животно. Всичко в този свят е само интерес и нищо повече. Дори вярата в твоя БОГ е пак интерес,

Има изключения Емо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Няма такава глупост и такова животно.

Знаеш ли, и я им от Бусманси джинс, де се пада шоплука, тъ нема такъв жираф ли?! -> Я, ти не си от плевнята, а от шоп тъ гази ... :) 

преди 4 минути, Bubbles написа:

Емо

:) Сети се ... :) 

п.п. Темата е за Любовта ... (НашияТ даден от Бог живот) ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, dioib написа:

Знаеш ли, и я им от Бусманси джинс, де се пада шоплука, тъ нема такъв жираф ли?! -> Я, ти не си от плевнята, а от шоп тъ гази ... :) 

:) Сети се ... :) 

п.п. Темата е за Любовта ... (НашияТ даден от Бог живот) ... 

Въобще не се знае от кой ти е даден ЖИВОТЪТ. За твоята църква знам! Там ми знаеш мнението.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Има изключения Емо.

Няма изключения. Всичко е интерес в по-голяма или по-малка степен. И когато човек е поставен в ъгъла всичко се вижда точно и ясно. Всичко друго са просто общи приказки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Емил Костов написа:

Въобще не се знае от кой ти е даден ЖИВОТЪТ. За твоята църква знам! Там ми знаеш мнението.

Това, че аз съм от някаква Църква е без значение.

По-важното е да не възприемеш Любовта като предразсъдък.

Тя, Любовта, има пряка връзка със Свободата, но се знае, че всеки е зависим от нещо или някого.

Та, не ме интересува от какво си зависим, а прото твоето мнение що е то Любов и дали е материално или не?! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, dioib написа:

Това, че аз съм от някаква Църква е без значение.

По-важното е да не възприемеш Любовта като предразсъдък.

Тя Любовта има пряка връзка със Свободата, но се знае, че всеки е зависим от нещо или някого.

Та, не ме интересува от какво си зависим, а прото твоето мнение що е то Любов и дали е материално или не?! 

Свободата не съществува. Това е същата глупава дума, както любовта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Свободата не съществува. Това е същата глупава дума, както любовта.

И кой ти го каза?! -НО, да повторя ... хм ... темата е за Любовта!!! -> Та не знаеш какво ли е това?! 

п.п. За теб е лъжа, а за мен истинската истина!!! И то защото знам какво е да любиш!!! (Не да правиш секс или кекс)!!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Това е същата глупава дума, както любовта.

Абе явно си изстрадал нещо за да мислиш така, ти си знаеш. То ясно че живеем в скапан свят, но важното е все пак да не се оставяш на негативното. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, dioib написа:

И кой ти го каза?! -НО, да повторя ... хм ... темата е за Любовта!!! -> Та не знаеш какво ли е това?! 

п.п. За теб е лъжа, а за мен истинската истина!!! И то защото знам какво е да любиш!!! (Не да правиш секс или кекс)!!! :) 

Негативното няма нищо общо. Любовта не съществува. Всичко е интерес. Примери ако искаш мога да дам.

преди 22 минути, dioib написа:

АЗ ти казвам. Отиди да се правиш на свободен да видиш какво значи зверска цензура и контрол. А влюбването няма нищо общо с любовта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Емил Костов написа:

А в основата на интереса е пак любовта, но към себе си. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Just a Stranger написа:

Интерес към себе си (тоест ти да си добре) няма нищо общо с любов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, The Rage написа:

Три Радебергер-а + шест Джак-а и обичам всички.

Идеален коментар. С това темата приключва, поне за мен. БРАВО!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Интерес към себе си (тоест ти да си добре) няма нищо общо с любов.

Любовта към свбе си е това, което тласка човек да поставя своитв интереси преди всичко останало. Любовта към другите се изразява в това да поставяш техните интереси пред своите лични. Всичко опира до това къде човек насочва любовта си и в каква степен. - към себе си, към друг/и, някаква общност или всички. Точният микс може да е най-различен. 

Разбира се енергията зад чистата всеобхващаща любов не е като егоистичната. Последната е много по-груба, неефективна и носеща следствия, които в крайна сметка се оказват с обратен знак. Дори и от чисто материална гледна точка деиствията всеки сам за себе си не дават същия общ резултат от тези в синхрон и сътрудничество. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Just a Stranger написа:

Любовта към свбе си е това, което тласка човек да поставя своитв интереси преди всичко останало. Любовта към другите се изразява в това да поставяш техните интереси пред своите лични. Всичко опира до това къде човек насочва любовта си и в каква степен. - към себе си, към друг/и, някаква общност или всички. Точният микс може да е най-различен. 

Разбира се енергията зад чистата всеобхващаща любов не е като егоистичната. Последната е много по-груба, неефективна и носеща следствия, които в крайна сметка се оказват с обратен знак. Дори и от чисто материална гледна точка деиствията всеки сам за себе си не дават същия общ резултат от тези в синхрон и сътрудничество. 

Не е вярно. Любовта към себе си се нарича нарцисизъм. А дали човек, ще иска да си оправи живота и да си следва интересите е нещо съвсем друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Емил Костов написа:

Не е вярно. Любовта към себе си се нарича нарцисизъм. А дали човек, ще иска да си оправи живота и да си следва интересите е нещо съвсем друго.

Дали се нарича егоизъм, нарцисизъм или друго, е без значение. Въпрос на привличане - обектът може да е различен, но принципът си е все същият. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Just a Stranger написа:

Дали се нарича егоизъм, нарцисизъм или друго, е без значение. Въпрос на привличане - обектът може да е различен, но принципът си е все същият. 

Е ба ти простотията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

То ясно че живеем в скапан свят

Живеем в ненормални времена, но Любовта е абсолют, която не се влияе от дали си скапан или не ти. 

Тя не е в зоната на естетиката!!!

преди 1 час, Емил Костов написа:

Негативното няма нищо общо.

Да, но света не е нито розов, ни чер, та не е и само от двете!!!

Знаете ли как правилно да съчетавате цветовете? – Dressyou Blog

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, dioib написа:

Живеем в ненормални времена, но Любовта е абсолют, която не се влияе от дали си скапан или не ти. 

Тя не е в зоната на естетиката!!!

Да, но света не е нито розов, ни чер, та не е и само от двете!!!

Знаете ли как правилно да съчетавате цветовете? – Dressyou Blog

Светът е такъв, какъвто ти си го направиш и малоумщината наречена любов няма нищо общо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Любовта не зависи от интереса!!!

Нещо явно не я познаваш ти ...

п.п. Пак принизи нещо духовно, но то е характерно за ниско културните ... 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Светът е такъв, какъвто ти си го направиш и малоумщината наречена любов няма нищо общо.

Само около теб е така, а изобщо не зависи само от теб!!!

За теб няма умно нещо в това, но за друг, Любовта е всичко, та, не бъди краен!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, dioib написа:

Любовта не зависи от интереса!!!

Нещо явно не я познаваш ти ...

п.п. Пак принизи нещо духовно, но то е характерно за ниско културните ... 

Само около теб е така, а изобщо не зависи само от теб!!!

За теб няма умно нещо в това, но за друг, Любовта е всичко, та, не бъди краен!!!

НАПРОТИВ! Всичко зависи само от теб, но щом искаш  да си роб и да вярваш в простотия наречена любов, дълг, чест и там каквото се сетиш си е лично твое решение и вярване. Животът си е твой и как ще го живееш зависи само от теб. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...