Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовта.

dioib

Препоръчан отговор

Че то без дълг, чест и любов, що за скотско/егоистично живуркане ще е. Ден да дойде и да мине. 

Проявите на любов са многолики и ежедневни. Колкото и да я отричате, тя 24/7 присъства около нас. Друг е въпроса дали я забелязваме, отразяваме и оценяваме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Емил Костов написа:

НАПРОТИВ!

Нормално е да си против, но я си спомни кога за последно си правил Любов ... хм ... не говорим за полов живот ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, dioib написа:

Нормално е да си против, но я си спомни кога за последно си правил Любов ... хм ... не говорим за полов живот ... 

Не съществува такава опция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не съществува такава опция.

За момента в ИИ, но считаш ли, че един изкуствен интелект трябва да знае или познава любовта и защо не или да?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, dioib написа:

Любовта не зависи от интереса!!!

А кой твърди обратното? За втори път днес ми вменяваш заключения, които не са мои. Обучам някого и затова имам интерес той примерно да си намери добра работа. В основата на интереса ми е любовта към него. Обратното не е вярно: това пе го обичам не е следствие от интереса ми. Никога не съм го твърдял. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Just a Stranger написа:

За втори път днес ми вменяваш заключения, които не са мои.

Знам, че си невменяем, но поради каква причина считаш, че света се върти около теб, включае и Любовта?! 

п.п. Ти си бил любимец на родителите си, но я кажи извън тях кой те е любил?! (Не говорим за водене на полов живот ...)  ... или да ти напомня нападките на Рамусчуглу ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, dioib написа:

За момента в ИИ, но считаш ли, че един изкуствен интелект трябва да знае или познава любовта и защо не или да?!

ИИ пък въобще не съществува, а глупаците които вярват в това са проси глупаци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

ИИ пък въобще не съществува

Да, прав си, но хипотетично кажи трябва ли да знае какво е Любов или да е роб?! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, dioib написа:

Да, прав си, но хипотетично кажи трябва ли да знае какво е Любов или да е роб?! 

Няма любов бе човек. Такова нещо не съществува. Това е просто термин, чрез който човек иска да се оправдае за някакво деяние. Понеже се правите няколко хора на ударени ще дам пример - Любов към отечеството - Хайде да видим колко народ е умрял заради тази глупост. Мога да дам още примери.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Емил Костов написа:

Няма любов бе човек.

По твоята логика, то и живот няма, но тук е да философстваме, а не да държим на твърдо, че по, най и прочие  друго из наше няма, като шоп. 

Не ми е известно, но защо си прехванал вси негативизъм от шоплука?! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Любовта съществува,искаме,или не искаме! Друг е въпроса,кой и по - какъв начин ще ти я даде! Ако някой смята,че любовта се изразява в "пет бири" и "пет джака" , тотално бърка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, X-TEAM написа:

Любовта съществува,искаме,или не искаме! Друг е въпроса,кой и по - какъв начин ще ти я даде! Ако някой смята,че любовта се изразява в "пет бири" и "пет джака" , тотално бърка!

Не разбираш ли,от майтап?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, The Rage написа:

Не разбираш ли,от майтап?

Ами темата си е много сериозна и затова не разбрах,че се шегуваш! Затова,ако съм те засегнал,сори!
Просто,понякога хората,наистина изразяват любовта си по странен начин!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, X-TEAM написа:

Ами темата си е много сериозна и затова не разбрах,че се шегуваш! Затова,ако съм те засегнал,сори!
Просто,понякога хората,наистина изразяват любовта си по странен начин!

Не,сериозно е-да прекаляваш с "черешовката",от сутринта.И да проповядваш,любов.Ама как,защо,към кой,към какво...Божество,жена,идеал????Изобщо,не е ясно,какво се пита в задачата.Че и сериозно да я приема.

Но,щом трябва-Изпитал съм я и продължавам.Знам че съществува.

пп Изобщо,не си ме засегнал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, The Rage написа:

...

Има хора,които могат да ми кажат,дали прекалявам с "черешовката" и то от сутринта,ти определено не си сред тях!
Какво ще "проповядвам" , "как" , "защо" , "към кой" и "към какво" , дали ще е "божество" , "жена" , някакъв "идеал",или нещо друго,си е моя работа ,ясно?!
Ако нещо не си доволен бягай да се оплакваш на арменския поп,аз ще го преместя у другия крачол!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, X-TEAM написа:

Има хора,които могат да ми кажат,дали прекалявам с "черешовката" и то от сутринта,ти определено не си сред тях!
Какво ще "проповядвам" , "как" , "защо" , "към кой" и "към какво" , дали ще е "божество" , "жена" , някакъв "идеал",или нещо друго,си е моя работа ,ясно?!
Ако нещо не си доволен бягай да се оплакваш на арменския поп,аз ще го преместя у другия крачол!

Дюд,много си се объркал.Освен ако не си,на диода другият профил.Ама като ти гледам знанията,в техническият форум...Нищо чудно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, The Rage написа:

Дюд,много си се объркал.Освен ако не си,на диода другият профил.Ама като ти гледам знанията,в техническият форум...Нищо чудно.

Аз,да съм се объркал,не ,няма такова нещо! Ти,обаче,определено си се объркал нообче!
Виждам колко са ти "знанията" в техническия раздел, по - добре си стой в темата "Говорилня или дрън-тема тема",там "може" и да са ти "по - обширни знанията",но знае ли човек?! ....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, X-TEAM написа:

Аз,да съм се объркал,не ,няма такова нещо! Ти,обаче,определено си се объркал нообче!
Виждам колко са ти "знанията" в техническия раздел, по - добре си стой в темата "Говорилня или дрън-тема тема",там "може" и да са ти "по - обширни знанията",но знае ли човек?!

Поне не създавам теми,тип-Вижте ме,колко знам.И всички,грешни.И щом се обаждам някъде,значи има защо.Но,такива плиткоумни като теб,не могат да разберат,от две думи.И където съм сгрешил-съм се извинил,на аудиторията.Не като теб,да се напъвам до последно.И накрая,да им се разсърдя,защото всички ми се смеят.Ръкоподпирач.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, The Rage написа:

Поне не създавам теми,тип-Вижте ме,колко знам.И всички,грешни.И щом се обаждам някъде,значи има защо.Но,такива плиткоумни като теб,не могат да разберат,от две думи.И където съм сгрешил-съм се извинил,на аудиторията.Не като теб,да се напъвам до последно.И накрая,да им се разсърдя,защото всички ми се смеят.Ръкоподпирач.

Я,кажи "многознайко",като много ми следиш "темите",колко теми съм създал и колко от тях са "грешни" , "дълбокоумнико"?! Нищо особено не си,не се заблуждавай,нищо специално не знаеш!  По - горе ти се извиних,но реши да се правиш на интересен,а уж не си се "засегнал",елементарен си!
Какво правя не е твоя работа,а дали ще ми се смеят,или не,това си е личен избор на всеки който ползва форума!  "Ръкоподпирач" казвай на себе си! 

И спри да спамиш в темата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мнозина не разбират, че Любовта е като философския камък, но не сред материята, а сред духовността. Човек който я владее, т.е. я прави, постига много повече от тези които я търсят, за да я изпитат. 

Характерното за нея е, че нито се дава, нито се взема, а се споделя. Някои казват, че е безусловна, а други, че е насочена към избран обект или божество. 

Едно е съществено: Тя не е обвързана с чувствата било към друг или себе си. Да, съществуват и себе влюбени, но влюбването не е Любов. 

Да, ти може да я дадеш, но не може да ти я отнемат. Тя не се купува, продава, заменя и не е средство за търгуване. -> Тук да отбележа, че вулгарните хора ще се смеят и свързват любовта с чашата ракия, бира и т.н., но това само ще ги "издаде" до колко са вещи в неща извън материалния свят. 

Да, живеем в материален свят, но без Любов човек е биологичен робот и определено не знае смисъла на живота си. О, всеки е нагласен на готованско, затова и счита, че към Любовта трябва да се подхожда несериозно. 

Без значение дали се шегуваш с нея или не, то тя никога не е глупава, защото в никакъв случай не е свързана със собствеността, т.е. тя не може да е частна, за да има характера на глупост или умно (практично). 

Тя няма пол, раса, род, мъжка, женска, джендърска или друг вид принадлежност. Може да я ползваш за каквото и да е и след като я проявиш, ще разбереш, че тя повече прави от колкото всякакъв друг вид негативизъм за контрол. 

Да, мнозина я свързват със страстта наречена обич, но тя няма точно определен негатив, т.е. антипод. 

...

Мнозина не могат да философстват несериозно. За тях всяко нещо свързано с мисълта, със смисъла на нещата е гнусно. Те зачитат само тези от които имат полза (наготово без да положат някакви усилия), което ги прави "слепци". 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Емил Костов написа:

Няма любов бе човек. Такова нещо не съществува. Това е просто термин, чрез който човек иска да се оправдае за някакво деяние. Понеже се правите няколко хора на ударени ще дам пример - Любов към отечеството - Хайде да видим колко народ е умрял заради тази глупост. Мога да дам още примери.

Ти изобщо от нещо разбираш ли? От компютри хал хабер си нямаш.Занимаваш тука хората ти чистят вирусите от компютрите под твоя опека.Пак ли Кихчо им сложи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, X-TEAM написа:

Я,кажи "многознайко",като много ми следиш "темите",колко теми съм създал и колко от тях са "грешни" , "дълбокоумнико"?! Нищо особено не си,не се заблуждавай,нищо специално не знаеш!  По - горе ти се извиних,но реши да се правиш на интересен,а уж не си се "засегнал",елементарен си!
Какво правя не е твоя работа,а дали ще ми се смеят,или не,това си е личен избор на всеки който ползва форума!  "Ръкоподпирач" казвай на себе си! 

И спри да спамиш в темата!

Леле-обидихме гения,на суитчовете.

Върни се малко в темата и прочети,пак,какво съм написал.Ама два-три-пет пъти.Да го асимилираш.Като си имаме закачка(не с теб),не се обаждай неподготвен,някак е смешно-плачевно.И никога не съм твърдял,че съм специален,със специални знания.Нямам твоята мания,за величие.Но,знам повече от теб.

И да не спамя Диода-Човечеството я търси,от както се е пръкнало.Някои прекарват цял живот,в медитации,инвокации и други най различни ...ции.Така и не я намират.Следователно-или я няма,или не ни е позволено,да я познаваме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Explorer_AD написа:

Ти изобщо от нещо разбираш ли?

Може да разбира от работата си. Все пак извън нея е равен с всеки от нас, т.е. живеем във времена, където работим едно, а други неща ги владеем. 

В действителност не знаеш какво работи нали?! А извън работа, то защо да няма и мнение по нещо което  не разбира?! Може би споделяйки своите виждания, то благодарение на по-вещите ще възприеме нещо извън конкретиката на неговата практика!? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Любовта съществува, но хормоните действат твърде кратко. Когато отсъства стимулът, дори не се впръскват. "Далеко от очите, далеко от сърцето"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...