Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо цената е толкова различна?

Препоръчан отговор

Само да не се окаже, че това, което разлепих, е било hidrogel film... На пипане е бая дебелко-поне 0.15мм, не съм виждал този филм как изглежда, но на рекламните клипове като че ли е много тънко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда като сандвич от три "найлона". Горен и долен транспортен, а в средата същински. Към него върви пластмасов инструмент, нещо като шпатула.
Обърни внимание на надписа преди залепване. Да, с лепкава салфетка третирай екрана, за да обереш микро власинките преди нанасяне. Някои продавачи в своите онлайн магазини предлагат клип как се нанася. Нищо сложно, нищо особено. Не е по-здраво от "закалено стъкло", но е придава по-завършен вид. Закаленото стъкло никога не прилепва на 100% и често се отлепя от арката. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Сега, след доста дни на разучаване и експлоатация, мога да кажа, че китайчето Xiaomi Redmi 11 Pro 5G е един много сериозен апарат, с чудесни качества. Всичко му работи безотказно. Единствения проблем, който срещам, е системата му за известяване. Непрекъснато ме кара да правя нещо-еди какво си да изтрия, друго да преместя. И все нощно време-няколко пъти ме събуди със сигнал за такива работи. Прерових му настройките и забраних всякакви известия, както звуците им и вибрации. Тогава започна да ме ръга в ребрата да съм ги включил. Ако това става през деня, няма проблем. Но все в 0ч50мин... Има някои известия, които не може да се спрат, напр. системни. За сега спим в различни стаи, май нищо не може да се промени. Само споделям...

v.jpg

x.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, цър-вул написа:

Ето ти занимавка

Много интересно, но всичко това съм го направил, проблемът е ,че системните известия не може да се спрат. На картинката, най-горното приложение, дето ми е изпратило известие, е записано "преди 6 часа"-тъкмо то не може да се деактивира.

44.JPG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, NEVADA написа:

всичко това съм го направил

А аз съм ясновидец...
https://itigic.com/disable-annoying-notifications-on-xiaomi-mobiles/
https://itigic.com/problems-with-notifications-in-miui-12-how-to-fix/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, цър-вул написа:

Прочетох всичко, но предложенията касаят спиране на известията на всички приложения освен на това, което е нужно. Не намерих никакъв начин да спра системни известия-бутонът е с по-блед цвят и не може да се промени. Благодаря за вниманието...

щ.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитали функцията "Не ме безпокойте", ако я имаш де. По принцип спира всички обаждания, известия и т.н в определен от теб часови диапазон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...