Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ДСБ оттегли жалбата си срещу кмета Борисов

Featured Replies

Председателят на ДСБ-София Атанас Атанасов оттегли днес в 15.00 ч. жалбата от Софийски градски съд във връзка с искането за предсрочно освобождаване на кмета Бойко Борисов, съобщиха от ДСБ.

Атанасов беше упълномощен за това от градската организация на партията в петък, като решението беше подкрепено с 21 гласа “за“ и осем против. Действията на Атанасов и ДСБ-София са израз на последователност в стремежа за постигане на категорична подкрепа на партиите, издигнали кандидат-президентската двойка Неделчо Беронов и Юлиана Николова, посочват от партията. Ще оттеглим жалбата, ако СДС поиска това от нас, но ако те решат да издигнат своя кандидатура за изборите този ход е излишен, каза рано тази сутрин пред bTV Атанасов. Както е известно националният съвет на СДС ще вземе във вторник решение как да участват сините на президентските избори, като се очаква елитът на партията да препотвърди подкрепата за кандидатурата на Неделчо Беронов. От гражданското сдружение “Диалог“ обявиха в петък, че не приемат да се оттегли искът срещу Бойко Борисов и добавиха, че ще подновят този иск, считайки, че единствено съдът е институцията, която е в правото си да се произнесе по спорния казус, предаде Дневник.

Източник: Dir.bg

Тука има-тука нема..... ;) аман от техните политически игрички,бе....пфу... :clap: Интереса клати феса....

Г-н Костов,ще направи г-н Първанов,Президент !

На печелившите-честито !

Боли ме фара за тия мръсни мафиоти! angry.gif

Трябва да те боли,защото живееш тук-в България,а нейните проблеми са и твой/наши/ !

Докато не се появят истински политици,мислещи и за хората,а не само за себе си, няма да стъпя в избирателна секция! В момента политическия "елит" у нас е съставен от едно хомогенно ядро мафиоти и бивши ченгета от ДС, които си прехвърлят топката и се преструват на врагове за пред народа. Вярвах,мислех,че нещата ще се оправят,възлагах надежди,но дотук! Още поне 20 години ще тънем в мизерия,това е гарантирано! И тя младостта ми ще мине...Вече сериозно се замислям дали да не напусна тази псевдодържава... sad.gif

Абе тоя Неделчо Беронов от къде го изкопаха, че то никаква визия - един дъртак е тва виждам и си мислят че има някакъв шанс, баси заблудените хора тва, а пък с този цирк който направиха стана ясно че това е кандидатура на ДСБ, щом от СДС веднага са готови да бият шута на дядото ;)

Докато не се появят истински политици,мислещи и за хората,а не само за себе си, няма да стъпя в избирателна секция! В момента политическия "елит" у нас е съставен от едно хомогенно ядро мафиоти и бивши ченгета от ДС, които си прехвърлят топката и се преструват на врагове за пред народа. Вярвах,мислех,че нещата ще се оправят,възлагах надежди,но дотук! Още поне 20 години ще тънем в мизерия,това е гарантирано! И тя младостта ми ще мине...Вече сериозно се замислям дали да не напусна тази псевдодържава... sad.gif

е не стъпвайки в избирателната урна оставяш нещата на произвола на съдбата - реално ти не си мърдаш задника до урната пък искаш някой за теб да го прави. Тва като мързела който чака крушата да падне от дървото в устата му :):down:

Пич,няма за кого да гласувам!!! Когато се появи такъв човек или партия,ще отида на бегом!

В момента е престъпление да се гласува.Така само им легализираш властта...

Пич,няма за кого да гласувам!!! Когато се появи такъв човек или партия,ще отида на бегом!

В момента е престъпление да се гласува.Така само им легализираш властта...

Е това е друго нещо ;), и аз още не съм си харесал кандидат направя ли го отивам иначе не

Оттеглянето на жалбата е премерен ход, Иван Костов не прави каквото и да е току така, особено точно преди изборите. Какво ли е замислил сега?

П.П. Все неподаден глас е в полза на Първанов!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Ама то е ясно,че ще е Жорката пак президент...Не виждате ли,че "десните" сили нарочно издигнаха това чучело,за да загубят изборите и да оставят Жорко за втори мандат...Всички са в кюпа. sad.gif

Докато не се появят истински политици,мислещи и за хората,а не само за себе си, няма да стъпя в избирателна секция! В момента политическия "елит" у нас е съставен от едно хомогенно ядро мафиоти и бивши ченгета от ДС, които си прехвърлят топката и се преструват на врагове за пред народа.

Нямам какво повече да добавя.

Както казах в друга подобна тема, пътят е предначертан, не можем да го променим, но можем да си изберем, кой да ни краде и да си го сменяме при нови избори.

Редактирано от myd (преглед на промените)

Бившо ДС. Мислите, че сега не съществува такова звено ли? Ами то се оказа, че 80+% са били агенти. И сега какво да правим? Да ги избием всичките ли? Моля ви се. Това са оправдания.

Че е фарс, фарс е цялата идея осъществена по този начин. Но това е на всякъде. Последно, когато бяха президентските избори в САЩ между Буш и Гоор бях там. Да не мислите, че беше ралично? Лъжете се. Всеки ден едни и същи глупости. Старата песен ан нов глас.

Не се заблуждавайте, че само тук е така. Цирка е световен. Ние от къде мислите, че гледаме и се учим? Да не сме ги измислили ние тия избори тая демокрация?

....

То нали там бяха така направени изборите че един глас тежи различно в различните щати - ебати демократичното и Гор реално имаше повече избиратели ама нямаше късмет при разпределението

Г-н Костов,ще направи г-н Първанов,Президент !

На печелившите-честито !

браво dimd,супер дано го прочете и ДРУГАРЯ Костов.хитрата сврака с двата крака,гот ми стана като го видях!!!!

А за това ,че всички знаят за подмолните им игрички(беззначение от какво естество са),какво да се кажи в такъв случай за господа Управляващите-мизерници,просто,кратко и ясно.

а на всики който не се интересуват от политиците и ги остават да безчинстват,ще кажа че нямат право да се оплакват.причината политическата върхушка да действа по този начин - в нас и само в нас,който сме перфектен народ МЪРША!!!!!!!!!

честито на печелившите cool.gif

PS:СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОСТРИТЕ ДУМИ ,но най-голямата утеха за мен ще е те да са глупости(думите ми)

Редактирано от т060666 (преглед на промените)

браво dimd,супер дано го прочете и ДРУГАРЯ Костов.хитрата сврака с двата крака,гот ми стана като го видях!!!!

А за това ,че всички знаят за подмолните им игрички(беззначение от какво естество са),какво да се кажи в такъв случай за господа Управляващите-мизерници,просто,кратко и ясно.

а на всики който не се интересуват от политиците и ги остават да безчинстват,ще кажа че нямат право да се оплакват.причината политическата върхушка да действа по този начин - в нас и само в нас,който сме перфектен народ МЪРША!!!!!!!!!

честито на печелившите cool.gif

angry.gifangry.gifangry.gif Не си добре човек! Много грозни думи използваш - не сме тук за да се натоварваме излишно, а за да разпуснем!

Е,какво му е лошото на Първанов-Президент ?

Бил социалист !? Та какъв да е ? Шушумига,като г-н П.Стоянов-избран за човек на 20 век ?

Костов/Берон/ов//-,чиято съпруга,лично Г.Йорданов я е награждавал/БКП/ ?

Нещата си идват на място-Т.н. "кръгла маса" от 1990 година,реши-благата се разпределят-и Вие,и Ние сме невинни,пък после,започваме на "чисто" !

ostavime-не съществува,онова ДС,но решенията му от преди 20 години,се изпълняват точно и в срок !

Влизаме в ЕС,с БСП на власт,цар-доволен,комший-доволни,Президент-БСП !

Народ ? Кой ли го интересува ?

Бившо ДС. Мислите, че сега не съществува такова звено ли? Ами то се оказа, че 80+% са били агенти. И сега какво да правим? Да ги избием всичките ли? Моля ви се. Това са оправдания.

Че е фарс, фарс е цялата идея осъществена по този начин. Но това е на всякъде. Последно, когато бяха президентските избори в САЩ между Буш и Гоор бях там. Да не мислите, че беше ралично? Лъжете се. Всеки ден едни и същи глупости. Старата песен ан нов глас.

Не се заблуждавайте, че само тук е така. Цирка е световен. Ние от къде мислите, че гледаме и се учим? Да не сме ги измислили ние тия избори тая демокрация?

Точно така, циркът е световен, това е най-лошото, защото няма да има оправия скоро ...

Нали знаете репликата: "Когато му дойде времето". :P

И кога ще му дойде времето? Колко трябва да чакаме, за да разберат господата управляващи, че народът изнемогва и е загубил вярата и надеждата в тях и по-доброто бъдеще. Дали ако тази година има много ниска избирателна активност, те ще се усетят, че нещата не могат вечно да продължават така. Аз, лично за себе си, се отказвам от правото си да гласувам.

Честно казано мисля че продължават да си въртят мръсните игрички, без да мислят за народа, който трябва да ги покрепи и заради чието благо се избират ......

Гледах една сутрин интервю с Неделчо Беронов и на въпроса "Какви идеи има?", той отговори: "Имам идеи ...". Така и разбрах какви са неговите идеи за бъдещето на България. Незнам откъде го избраха възможно е да е бил перфектен на позицията на която е работил до този момент, но определено не става за президент.

Вярно е че няма наистина съвестни политици за които да гласуваме, но ако пък не гласуваме още по-калпави ще идват да ни управляват.

Редактирано от selia (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.