Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми добър лечебен спа център в София или в района на София

Гост

Препоръчан отговор

Става на въпрос за болки в ставите. Задължително да има лекар да мина медицински преглед. Не ми се обикаля по Българията, за това питам за София или областа. Даже не ми се и пребира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като не ти стигат стотинките за спа в Холандия ще се прибереш, де ще ходиш. Той и племенника беше много ларж докато бачкаше преди 4 години в Холандия, ама направи една разходка до България и обратно заради един зъб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Бял Вълк написа:

Става на въпрос за болки в ставите. Задължително да има лекар да мина медицински преглед. Не ми се обикаля по Българията, за това питам за София или областа. Даже не ми се и пребира.

Е, нали твърдиш, че си богат баровец уредил си живота в Европата. Защо са ти скапаните български болници  и лекари. Там където си, със сигурност има по-добри  лекари, които ще те лекуват в луксозна болница, а ти имаш пари да си позволиш този лукс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Бял Вълк написа:

Перловската река.Отсека от бул."Мадрид" до "Орлов мост".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Банкя - МВР или "Ясен" - санаториуми. Направление №7 и по 40кинта на ден. Имат фсичко - и доктори и басейни, медицински топки и тн.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих отишъл в Поморие. Топла вода, кал. Винаги се отразява добре на кокалите. Но най-добре чичо Доктор да каже къде и какво. всичко друго са алабализми и приказки от опашката на пазара.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Без да се знае каква е причината за болките в ставите не ти трябват никакви СПА.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Емил Костов написа:

Без да се знае каква е причината за болките в ставите не ти трябват никакви СПА.

Много правилно! Самолечението е...а майката на лечението. За това първо чичко Доктор - травматолог, ревматолог, физиотерапевт. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, 5kof написа:

За това първо чичко Доктор - травматолог, ревматолог, физиотерапевт. 

без първия...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мислех още сутринта да ти дам идеалния, но приех, че си сериозен и се спрях. Гледайки как те "подхванаха', то и аз да се включа с 'нож":

За нас - МБАЛНП «Св. Наум» - болница в областта на неврологията и психиатрията (svnaum.com)

Определено си в някаква възраст, която не ти е комфортна, т.е. един вид си в мъжка мезопауза  ... т.е.2  обръщаш внимание на болките  ...  :) 

"Га яде кюфтета не рева, а сега що ревеш ве ?!" :) 

п.п. Докато ейтъковаш млада и не ти се схване кракът и те ... си добре ... после мани ... требе да сакаш прошка, че не си в първа младост ... :) = Младите жени на сълзи не верват, те си си сакат и с болка да ги ейтъковаш ... мани ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, Orgasmatron написа:

Перловската река.Отсека от бул."Мадрид" до "Орлов мост".

Май нещо съм те комплексирал….. Защо не вземеш да драскаш в сайта на Корилово. Повече ще ти отива….

преди 17 часа, _Aumi_ написа:

Е, нали твърдиш, че си богат баровец уредил си живота в Европата. Защо са ти скапаните български болници  и лекари. Там където си, със сигурност има по-добри  лекари, които ще те лекуват в луксозна болница, а ти имаш пари да си позволиш този лукс.

Не ми слагай думи в клавиатурата…. Посочи ми един мой пост където да съм плюл по българските лекари? Или пък, че търся болница. Мразя болници! Пък било то и луксозни. А, че в Нидерландия здравеопазването е на светлинни бръкни в Гугъл и се и образовай. Но нито имат планини нито изворна вода. Което е и смисъла на темата.

преди 8 часа, JKirilov написа:

Кат ученик спа на чина, сега пак търси СПА... ;)

Като ученик ходех само с мобифона анцуга и Е30 на училище и бях добре. Изкласвах го. Сега ходя работа пак ходя с анцуга, само, че с айфон 13 и различни коли, сменям ги за разнообразие и пак съм добре.

преди 21 часа, ined написа:

Като не ти стигат стотинките за спа в Холандия ще се прибереш, де ще ходиш. Той и племенника беше много ларж докато бачкаше преди 4 години в Холандия, ама направи една разходка до България и обратно заради един зъб.

Хаха смешник! Нидерландия никога не са се славили със спа хотели. Все едно да кажеш на някой, който живее в Швейцария, че не му стигат стотинките да ходи на море там, за това идва в България. Пффф хахаха зависта на Ганчо няма край…..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, dimy написа:

Малиийййй, тука са се сабрали само агенти на шести отдел на Карлуково, маамуу!!! Баси!

Ти па си много `убаффф.Баща му!

преди 7 часа, Бял Вълк написа:

Като ученик ходех само с мобифона анцуга и Е30 на училище и бях добре. Изкласвах го. Сега ходя работа пак ходя с анцуга, само, че с айфон 13 и различни коли, сменям ги за разнообразие и пак съм добре.

Мога да ти кажа-къде отидеш но,е само за баровци.Ще ти трябва,официален анцунг.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Покрай Софето само жмел. За това Павел Баня. Ще се отдам цяла седмица на масажи и джакузита. Може би последния холидей в бегето. Догодина мисля да разпусна Еквадор или Куба. Повече съм мераклия за Куба. Най-вече заради кубинките. Най-страстния секс съм правил с кубинка. Обаче и те останаха очаровани от българския ген. Без малко да го подценят. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, dimy написа:

Банкя - санаториумите да добри. Здраве или Ясен.

От днес отварят ЦАРСКАТА БАНЯ в Банкя!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...