Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заключване след фабрично рестартиране

svetoslav611

Препоръчан отговор

Здравейте! Имах един таблет на 2 години който доста забиваше и реших фабрично да го рестартирам защотото реших че така ще оправя проблема. За съжаление обаче не ми дава да го настроя, всеки път като опитам ми иска да вляза във гугъл акаунта с който е бил синхронизиран а аз не си спомням кой имейл беше, много да се тревожа  и си мисля че прецаках таблета. Моля ви за помощ. :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Coco1 написа:

Чакай малко сега, ти на всяко устройство телефон комп и какво ли не още с различни имейли ли влизаш !?

Ами имам 2 имейла, единия ми е на компа и тела, и този на таблета, спомням си го до някаква степен, но се сещам че имаше и цифри които не помня. Въпросът ми е, има ли решение на този проблем? Неможе ли някой да го оправи понеже не запознат в тази сфера

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, svetoslav611 написа:

Ами имам 2 имейла, единия ми е на компа и тела, и този на таблета, спомням си го до някаква степен, но се сещам че имаше и цифри които не помня. Въпросът ми е, има ли решение на този проблем? Неможе ли някой да го оправи понеже не запознат в тази сфера

Напиши в гугъл bypass google account името и модела на таблета. Има туториали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Coco1 написа:

Напиши в гугъл bypass google account името и модела на таблета. Има туториали.

2 часа това гледах, едното е програма дето уш ти байпасвало гугъл лока, ама ти иска 30 евро абонамент, другите са outdated които гледах, чудя се ако го занеса в сервиз дали няма да го оправят

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, svetoslav611 написа:

2 часа това гледах, едното е програма дето уш ти байпасвало гугъл лока, ама ти иска 30 евро абонамент, другите са outdated които гледах, чудя се ако го занеса в сервиз дали няма да го оправят

Ще ти го оправят в сервиз.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Coco1 написа:

Ще ти го оправят в сервиз.

Благодаря за отговора, помислих си че съм го прецакал и няма да става за ползване от тук нататък. 😅

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, цър-вул написа:

PassFab Android Unlocker
Wondershare Dr.Fone Toolkit for iOS and Android

Мерси, ще го пробвам като се прибера, дано да проработи 😥

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, svetoslav611 написа:

Щом имаш само два акаунта (мейл адреси) - влез последователно в двата, от друго устройство.

Отивате на „Управление на профила ви в Google“ и на страницата „Сигурност“ - „Вашите устройства“ ще видиш през кой акаунт „сте били в профила си през последните 28 дни“ на този таблет.

Ако пък изобщо нямаш достъп до някой акаунт - има „Начини, чрез които можем да потвърдим, че това сте вие“.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...