Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нежелан изкачащ прозорец

Препоръчан отговор

Последните 4 пъти, когато си пускам компютъра се появява това

Каква е причината за тази поява?

Не мога да го изключа :(

problem.JPG

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е според теб дали можем да разберем какво е това от дадената информация? Можеш ли да затвориш този прозорец поне?

• Харесване 3
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, NewRedDragon написа:

Като начало, виж какво е зададено да се стратира с OS - има ли там нещо подозрително?

Това е все едно да познае какъв цвят е люспата на дясното ти крило под сгъвката до опашката.

• Ха-ха 4
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, овню написа:

виж какъв процес е в диспечера на задачите и го изключи...за сега

Е като има над 100 процеса кой от тях да изключи?

• Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, abc14 написа:

Не мога да го изключа

Не можеш да изключиш "появяването" на въпросния прозорец или не можеш да го затвориш? С Alt+F4 не се ли зтваря?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стои в долния десен ъгъл на екрана. Не се затваря. Когато стартирам браузъра и зареждам страница ми се появява съобщение за прием на бисквитките. От него не мога да приема. Точно там закрива. Направо ужас.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Емил Костов написа:

Е като има над 100 процеса кой от тях да изключи?

а та не може да се ориентира ли ве
би трябвало да е един от първите
аз бих затворил непознатите процеси

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, abc14 написа:

Стои в долния десен ъгъл на екрана. Не се затваря. Когато стартирам браузъра и зареждам страница ми се появява съобщение за прием на бисквитките. От него не мога да приема. Точно там закрива. Направо ужас.

А ще благоволиш ли да отговориш на конкретните въпроси, които ти се зададоха? А и не лошо да знаем и точната ОС. Но явно ще е трудна комуникацията

Ако се съмняваш, че имаш "гадинки" - прочети тази тема

• Харесване 2
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, овню написа:

а та не може да се ориентира ли ве
би трябвало да е един от първите

И как ще разбереш кой процес е непознат ВЕ?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, овню написа:

Щом даден процес е стратиран, то той вече "познат" за ОС - така, че това което си написал си е "non-sens"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Емил Костов написа:

И как ще разбереш кой процес е непознат ВЕ?!

Без спам моля.

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

то той вече "познат" за ОС - така, че това което си написал си е "non-sens"

ами едно време и на мен беше забил и започнах приложенията които са ми непознати да ги затварям до като намерих проблема

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чакам постващият да ти даде процесите на неговата ОС и ти да затвориш проблемния на ТВОЯ отговорност. Време е да почнете да мислите малко преди да ръсите просто коментари във форума. Това не е раздел празни приказки и забава. Нищо лично към теб разбира се.

• Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, овню написа:

ами едно време и на мен беше забил и започнах приложенията които са ми непознати да ги затварям до като намерих проблема

Още един гений :) Правиш ли разлика, между "процес" и "приложение"?

• Харесване 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, NewRedDragon написа:

Още един гений :) Правиш ли разлика, между "процес" и "приложение"?

да, приложенията си имат една камара процеси и затваряне на дадено приложение, ще спре всички процеси свързани с него

2127740692_.thumb.JPG.5c30b33dca2b5f66794a957743cc9182.JPG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, овню написа:

да, приложенията си имат една камара процеси и затваряне на дадено приложение, ще спре всички процеси свързани с него

2127740692_.thumb.JPG.5c30b33dca2b5f66794a957743cc9182.JPG

Тогава виж какво си написал:

преди 21 минути, овню написа:

ПС: Преди да се види лога от FRST, няма смисъл да се спами повече в темата, според мен. Или поне един конкретен отговор от автора!

• Харесване 2
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, abc14 написа:

олеле
това ако го бях видял, изобщо нямаше да се включа в темата
видях само картинката и помислих че това е на цял екран
извинявай за намесата....баси дъртия овен дека съм

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Process Explorer - Windows Sysinternals | Microsoft Learn

Стартираш го, до бинокъла има икона с мишена. Задържаш с мишката и я влачиш до въпросния прозорец, ще ти покаже кой е процеса.

• Грижа 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Raze написа:

Process Explorer - Windows Sysinternals | Microsoft Learn

Стартираш го, до бинокъла има икона с мишена. Задържаш с мишката и я влачиш до въпросния прозорец, ще ти покаже кой е процеса.

Все пак е по-добре да се даде лог от FRST, защото може да има и други "благинки". А и не се знае дали процеса няма асоцииран ключ за стартиране с Windows (а предполагам, че има, защото автора на темата каза, че стартира с Windows). И тогава ще трябва да ползва още инструменти като AutoRuns или ръчно да трие ключа от регистрите. С FRST ще се свърши всичко с един замах, но той да си прецени.

• Харесване 6
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic_s:

Малка критика към редовните потребители...Абе хора..виждате че @abc14 е неориентиран в правилата...и вместо да му кажете каква е процедурата,вие го заливате с една камара задачи за изпълнение, с които едва ли ще се справи.Не само това,ами при положение,че човек от HJT екипа е посочил какво да направи,врачуването продължава...Това не го разбирам.Вместо да се реши проблема с лог от FRST,както препоръчва @B-boy/StyLe/ вкарвате човека във филми...Уважавам вашите мнения,но все пак...нека хората с компетенция в раздела да се заемат с проблема...

• Харесване 8
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Все пак е по-добре да се даде лог от FRST, защото може да има и други "благинки". А и не се знае дали процеса няма асоцииран ключ за стартиране с Windows (а предполагам, че има, защото автора на темата каза, че стартира с Windows). И тогава ще трябва да ползва още инструменти като AutoRuns или ръчно да трие ключа от регистрите. С FRST ще се свърши всичко с един замах, но той да си прецени.

Това също е вярно, но ако успее да направи това пак може да се получи достатъчно информация за какво става въпрос по името на процеса/приложението, което е стартирано. Може и да е от някоя счупена програма или от ОС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Малка критика към редовните потребители...Абе хора..виждате че @abc14 е неориентиран в правилата...и вместо да му кажете каква е процедурата,вие го заливате с една камара задачи за изпълнение, с които едва ли ще се справи.Не само това,ами при положение,че човек от HJT екипа е посочил какво да направи,врачуването продължава...Това не го разбирам.Вместо да се реши проблема с лог от FRST,както препоръчва @B-boy/StyLe/ вкарвате човека във филми...Уважавам вашите мнения,но все пак...нека хората с компетенция в раздела да се заемат с проблема...

Не малка , а голяма критика трябва да хвърлите на част от пишещите навред из този форум. Затова сте администратори , модератори, редактори и други. Да си позволяват волности, Администрацията им е направила една камара  теми за развлечения. Иде тук (из тясно специализираните и техническите форуми) още с мотиката на рамо и раздава съвети какво да се направи. И както Вие казвате - вижда, че в темата е човек от антивирусния раздел и е написал две препоръчителни мнения, но експертите не спират да ръсят ненужни съвети. Оня "овню" дори разни снимки качва, все едно че е в циганската махала на Сливен.  Слободията хора, до никъде не води. Ще става още по зле щом Администратора не взема мерки.

• Харесване 5
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...