Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма за Windows 7 да използвам ?

Препоръчан отговор

Използвам Windows 7 Ent. Антивируса е Microsot Security Essential.

От 2023 г. няма да може да се ъпдейтват дефиницийте. Каква

безплатна антивирусна програма да сложа? Не мога да сменям

Windows-а. Компютърът се използва за поща и интернет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, krasipetrov написа:

Използвам Windows 7 Ent. Антивируса е Microsot Security Essential.

От 2023 г. няма да може да се ъпдейтват дефиницийте. Каква

безплатна антивирусна програма да сложа? Не мога да сменям

Windows-а. Компютърът се използва за поща и интернет.

Windows 10 или Windows 11 !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Windows 10 или Windows 11 !

преди 3 часа, krasipetrov написа:

Не мога да сменям

Windows-а.

Привет, специално на Windows 7 може би всяка ще е по-добра от MSE, защото MSE е доста по-слаба от Windows Defender в Windows 10/11.

За Windows 7 трябва да видите кои още го поддържат на първо време. Kaspersky Free и Bitdefender Free все още го поддържат и можете да започнете тестването от тях:

https://www.kaspersky.co.uk/downloads/free-antivirus
https://www.bitdefender.com/solutions/free.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз вече от 10 години неизползвам антивирусна последно когато бях с антивирусна, бях качил Kaspersky и бях доволен, от него също и от avira бях, доволен. И от по старите версий на avast. А за някой по гадни вируси си ползвах най редовно loaris trojan agent и ми помагаше, доста но сега вече, откакто не ползвам антивирусни трудно бих дал мнение за някой антивирусен софтуер. Но забелязвам че се препоръчва доста често kaspersky и със сигурност за да е доста често препоръчван предполагам си върши добре работата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако не влизаш в "съмнителни сайтове", то ползвай на М$ ... - независимо, че е "по-слаба". 

Иначе съм привърженик на "ESET", но тя е платена. 

Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Край на поддръжката на Уин 7  е  от  14 януари 2020 г.     360 TS  е може би най-подходящ избор за тази стара ОС.  Работи още и на  Win XP.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...