Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за SSD

Препоръчан отговор

преди 3 минути, Jorge написа:

Ама ти продължаваш да си пишеш колкото да не заспиш пред компютърчето си. Има поне 20 варианта за този бюджет, че и доста надолу. 

То и на мен не ми се връзват тъпите ти мнения в тези раздели. Някакси...

Хайде ти да спреш с 'умните' си мнения, че до тук нищо съществено не си казал или помогнал за решение на темата, освен да спамиш и критикуваш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Jorge написа:

Ама ти продължаваш да си пишеш колкото да не заспиш пред компютърчето си

Може и от телефончето да пише както аз в момента .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Моля да споделите мнение за избор на ссд диск между двата модела Crucial MX500 2.5 1tb SATA и

Samsung EVO 870 2.5 1tb SATA.Кой е по надежден.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, chicholina написа:

Моля да споделите мнение за избор на ссд диск между двата модела Crucial MX500 2.5 1tb SATA и

И двата са надеждни. Crucial MX серията ползват селектирани чипове на Micron, които са 3D NAND TLC, докато Samsung използват техни разработи на тази технология - V-NAND. Като цяло, Samsung се славят с по-високи работни температури, предимно в M.2 сегмента. За обикновени SATA 2.5-инчови SSD-та няма драма. Просто вземи по-евтиния от двата, все ще ти е мирна главата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, chicholina написа:

И двете ССД-та би трябвало да имат 5 години гаранция. Crucial MX500 2.5 1tb SATA има 360TB издръжливост , Samsung EVO 870 2.5 1tb SATA има 600TB издръжливост. Останалите параметри са много сходни. Бих ти препоръчал Самсунг модела.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да.Относно характеристиките им съм ги сравнявал и самсунг има малко предимство,но ме интересува при работа примерно шест месеца или година потребители се оплакват от самсунга диска че много невъстановими грешки се появяват явно от дефектирали сектори предполагам.За това питам ако някой знае при употреба на тези два модела да сподели,защото е важно тази надежност.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, chicholina написа:

Да.Относно характеристиките им съм ги сравнявал и самсунг има малко предимство,но ме интересува при работа примерно шест месеца или година потребители се оплакват от самсунга диска че много невъстановими грешки се появяват явно от дефектирали сектори предполагам.За това питам ако някой знае при употреба на тези два модела да сподели,защото е важно тази надежност.

Явно при всеки е различно. Аз имам 4-5 различни ССД-та Самсунг и от както ги имам досега не съм имал нито един грешен/дефектирал сектор, вече над 7-8 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...