Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

моля , препоръчайте ми игри ( за Уиндоус 7-10 ) за 5-7 годишно детенце

Dimbi Il

Препоръчан отговор

Здравейте ,
моля , препоръчайте ми игри ( за Уиндоус 7-10 ) за 5-7 годишно детенце  момче
// ще намеря от къде да си ги изтегля или купя //
нещо с пушки , пистолети , нещо за гърмене и паткане

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

, Will Rock , Star Wars Battlefront 2 , Boomerang X. Serious Sam second encounter

Записвай го на плуване гимнастика или карате , 50 кинта на месец и някви екстри еднократни ще ти излезе най-много.Пък ползи всякакви + почивка ако жената го води.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Milkydead написа:

, Will Rock , Star Wars Battlefront 2 , Boomerang X. Serious Sam second encounter

Записвай го на плуване гимнастика или карате , 50 кинта на месец и някви екстри еднократни ще ти излезе най-много.Пък ползи всякакви + почивка ако жената го води.

много ми харесва начина ти на мислене
ооооооооооооооооооооооооооообаче
има и дни когато :
- вали
- много студено
- болничък
- и другите вижда какво правят и иска
- крив е
ииииииии т.н.
налЕ ? ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На тая възраст им харесва да тренкан нещо , после ще се перчи в училище + ще се социализира повече от другите.Ако тренира гимнастика после ще има предимство в почти всички спортове и бойни изкуства това  препоръчват днес.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Буквенка и Цифренка !!! За шутъри е още малък. Има време да ги открива. Сега само ще му предизвикват стрес и създават лоши навици. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Внукът ми 8 -годишен играе Майнкрафт,Фортнайт, Батълпаст и др, онлайн със приятели и самостоятелно. Аз с игри не се занимавам и съм го оставил сам да се оправя ,общо взето се справя . Тренира  карате,има боксова круша и ходи на частно училище ,където телефони  ит.н. са забранени. Там има доста физически занимания. Така че всичко се балансира. Това е задължително.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ццц... На 5 години пикльо вместо да се учи азбуката и да чете...игри ще му търся да играе....че му било студено и бил болничък...Ами родителите му къде са  и какво правят за да не е болен и да не му е студено? И те ли игри играят?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, bigiadri написа:

Внукът ми 8 -годишен играе Майнкрафт,Фортнайт, Батълпаст и др, онлайн със приятели и самостоятелно. Аз с игри не се занимавам и съм го оставил сам да се оправя ,общо взето се справя . Тренира  карате,има боксова круша и ходи на частно училище ,където телефони  ит.н. са забранени. Там има доста физически занимания. Така че всичко се балансира. Това е задължително.

Киро брейка е прав че децата се съсипват с тия телефони и компютри 

преди 4 минути, Hristo52 написа:

И те ли игри играят?

родителите играят повече игри от децата 

даже има смъртни случай на бебета защото родителите седнали да играят и забравили че имат дете и да го нахранят 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Ццц... На 5 години пикльо вместо да се учи азбуката и да чете...игри ще му търся да играе....че му било студено и бил болничък...Ами родителите му къде са  и какво правят за да не е болен и да не му е студено? И те ли игри играят?

Мога да се хвана на бас , че ти нямаш деца. Ако имаше - нямаше така да пишеш! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, belefor написа:

Мога да се хвана на бас , че ти нямаш деца. Ако имаше - нямаше така да пишеш! 

Ама си сигурен или така си мислиш а? Син и дъщеря. Единия на 41 другата на 36 и две внучки и един внук. И не са играли на игри, а ядяха бой с колана когато нещо правят нередно, и станаха хора! И те и внуците! 

Знаете вие как се възпитават деца! До вчерашни пикльовци! Игри ще му търся! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Dimbi Il написа:

Здравейте ,

Изтеглете и си инсталирайте LDPlayer9 - платформа имулатор на Android . Вече от там може да теглите всякакви игри от гугъл апстора. Мисля Mincraft, AngryBird поредиците са подходящи за възрастта!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Hristo52 написа:

Ама си сигурен или така си мислиш а? Син и дъщеря. Единия на 41 другата на 36 и две внучки и един внук. И не са играли на игри, а ядяха бой с колана когато нещо правят нередно, и станаха хора! И те и внуците! 

Викаш - само с бой бой бой станаха хора!Ако това е работело преди 20+ години - вече не работи!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Hristo52 написа:

Бе... шест-седем годишен:

Първо: си правех домашните – ченгелчета-букви-краснопис, брой до сто и обратно,таблицата за умножение, "Аз съм българче" и т.п.

Второ: от петгодишен можех да чета и си четях книги по свой избор – главно детски, но посягах и към вестници, списания и др. писания за възрастни.

Трето: карах си детското колело "Жабка" навън на поразия; давах и на приятелите да "направят кръгче". През зимата – пързаляне на крака по лед, бой съ снежни топки, строеж на снежни крепости и бой на тях с "врага". Футбол съ спукана топка. Гонене на котки, щъркели, орехчета (птица), свинята и кокошките в двора, бягане от бивола. Изучаване на блатото на щъркелите, гонене на жаби, ловене на попови лъжички. Походи за джанки-петровки, разстройство от тях; катерене по дървета, падане от тях; и т.н., ю гет ит.

Връщане у дома, изяждане на вечерята (има ли още?), миене-къпане, гледане на "Сънчо" и "Айде в леглото!" в 20:30. Заспиване за секунди и събуждане след секунди на сутринта в 6:30 по будилник.

В покрайнините на София.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Dimbi Il написа:

Здравейте ,

Колкото по-дълго го държиш далеч от компютри, смартфони и т.н толкова по-добре за него. Знам, че той го иска и си мисли, че има нужда от това, но тук е твоята работа като родител, настойник или какъвто се падаш за да направиш най-доброто за него, дори да не му харесва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, tepmu написа:

Колкото по-дълго го държиш далеч от компютри, смартфони и т.н толкова по-добре за него. Знам, че той го иска и си мисли, че има нужда от това, но тук е твоята работа като родител, настойник или какъвто се падаш за да направиш най-доброто за него, дори да не му харесва.

Компютри и др.електронни устройства са навсякъде.Колко дълго да го държи далече?И да иска не може в днешно време.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Banesc написа:

брейка е прав че децата се съсипват с тия телефони и компютри

В Китай започнаха в началните училища да учат компютри. Бъдещето е в сливане на реалния с виртуалния свят.  Ще вървиш по улицата и ще се чудиш този срещу теб жив човек ли е или движеща се  холограма на такъв тръгнала на работа! /шега-пример от бъдещето/. В крайна сметка игрите са забавен начин нашите деца да учат компютри!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, bigiadri написа:

В крайна сметка игрите са забавен начин нашите деца да учат компютри!

един съсед от 40 години играе игри и ме вика да му оправям уиндолса

не знам какви компютри ще научат

повечето народ е яко изпростел

в гората да го пуснеш лисици ще го  изядът 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Hristo52 написа:

Aко си ги бил като малки , а те в последствие не са те били като са станали големи , несъмнено имаш глупави деца.
От там идва и виждането че една от характерстиките за порастване на мъжа е смелостта му да удари баща си.Фразата станала много известна в Амеирка е Are you big enough to swing at your old man ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, belefor написа:

Моите ако ги оставя цял ден Майнкрафт и Фортнайт!

Даже хляб няма да ядат!

Племенниците и те така. Гледай да не надушат и платформата roblox, че тогава става страшно. :D

преди 16 часа, bigiadri написа:

В Китай започнаха в началните училища да учат компютри. Бъдещето е в сливане на реалния с виртуалния свят.  Ще вървиш по улицата и ще се чудиш този срещу теб жив човек ли е или движеща се  холограма на такъв тръгнала на работа! /шега-пример от бъдещето/. В крайна сметка игрите са забавен начин нашите деца да учат компютри!

То в Китай има и клиники против пристрастяване.

преди 16 часа, Banesc написа:

един съсед от 40 години играе игри и ме вика да му оправям уиндолса

Едното няма общо с другото. И аз още разцъквам игри, но аз ходя да им оправям системите на съседите... ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 7.11.2022 г. в 2:27, Dimbi Il написа:

Здравейте ,

Наблегни на игри, които няма електроника. Игри с карти, образователни игри, игри със зарчета и пионки... Конструктор. Коли с дистанционно. Лодка с дистанционно. Игри навън. Баскетбол, футбол.

Но като чета последния пост, вече е късно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...