Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Абсолютния гений в изкуството.

Препоръчан отговор

Владимир Путин - Принесъл живота си в жертва за хората  .

А сега защо ? - Путин е подменен и убит от Сергей Лавров , защото е невъзможно изведнъш такава рязка промяна , в отношението му към Света . Просто отдавна е планирал това . Защото в Русия е осъществен преврат срещу Владимир Путин , без ние да разбереме .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, ined написа:

Е , само не ми харесва , че световния глад , не го вземате на сериозно , все пак , поне някои умират от глад , което ме прави малко гузен ,като пуша цигари. Просто съвестта ме гризе като си взема нещо по - луксозно за ядене . Ама , на '- човек ,  мамка му не мога да откажа цигарите .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 8.11.2022 г. в 8:20, Anzhel Dimitrov написа:

Е , само не ми харесва , че световния глад , не го вземате на сериозно , все пак , поне някои умират от глад , което ме прави малко гузен ,като пуша цигари. Просто съвестта ме гризе като си взема нещо по - луксозно за ядене . Ама , на '- човек ,  мамка му не мога да откажа цигарите .

Ама , вече не ме гризе съвестта . Що ? Това е отговор на ,който всеки сам трябва да прецени .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...