Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Държавата и мигрантите

valkiria1

Препоръчан отговор

Трима загинали полицаи, един се бори за живота си. В МВР оставки, а политиците нехаят. Къде са законите, които да озаптят вече минаващият всякакви допустими граници мигрантски поток?

"Бедни" мигранти заплащат между 3-5 к в евро за да бъдат прехвърлени към Западна Европа. Прехвърлянето и превозването на мигранти вече е поминък. 

В някои нормални държави отдавна вече нарушаването на държавна граница е криминално престъпление.

"Те пробват куража на нашата власт. И няма защо да правят репетиция, защото властта няма кураж. Това не може да се спре, тази война не може да се спре. Няма да сме буфер, ще сме търбух на Европа, който ще погълне всички бежанци "

Кеворк Кеворкян

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 87
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 11 минути, valkiria1 написа:

Трима загинали полицаи, един се бори за живота си. В МВР оставки, а политиците нехаят. Къде са законите, които да озаптят вече минаващият всякакви допустими граници мигрантски поток?

"Бедни" мигранти заплащат между 3-5 к в евро за да бъдат прехвърлени към Западна Европа. Прехвърлянето и превозването на мигранти вече е поминък. 

В някои нормални държави отдавна вече нарушаването на държавна граница е криминално престъпление.

"Те пробват куража на нашата власт. И няма защо да правят репетиция, защото властта няма кураж. Това не може да се спре, тази война не може да се спре. Няма да сме буфер, ще сме търбух на Европа, който ще погълне всички бежанци "

Кеворк Кеворкян

Мадам, мигрантският поток минава нарочно. На границата има навсякъде явки по селцата, даже има направени пътища с табелки, кой откъде да минава. Пренася се абсолютно всичко като се започне от оръжие и се свърши с търговия на деца и органи. А убитите са такива, които не участват в далаверата! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Мадам, мигрантският поток минава нарочно. На границата има навсякъде явки по селцата, даже има направени пътища с табелки, кой откъде да минава. Пренася се абсолютно всичко като се започне от оръжие и се свърши с търговия на деца и органи. А убитите са такива, които не участват в далаверата! 

Значи няма   нищо сигурно в сектор "Сигурност" ?

Направи ми впечатление изказването на министъра  на вътрешните работи по повод смъртта на полицая застрелян почти в упор

"Ако , родителите на момчето бяха поискали, щях да си подам оставката."

Дни след това нов трагичен случай. Министър Демерджиев не подава оставка !!  Обикаля служебно между погребения и болници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Значи няма   нищо сигурно в сектор "Сигурност" ?

Направи ми впечатление изказването на министъра  на вътрешните работи по повод смъртта на полицая застрелян почти в упор

"Ако , родителите на момчето бяха поискали, щях да си подам оставката."

Дни след това нов трагичен случай. Министър Демерджиев не подава оставка !!  Обикаля служебно между погребения и болници.

Въобще не гледай тия дебили. В момента се върти огромна далавера с тия бежанци. Е има и жертви! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Емил Костов написа:

Въобще не гледай тия дебили. В момента се върти огромна далавера с тия бежанци. Е има и жертви! 

Къде свършва приказката за Европа и европейците ?

"Само за няколко месеца, горките стресирани бежанци, вече са се успокоили и приемат твоето селце вече за тяхно. Първото което искат е да им построят джамия и да бутнат църквата защото им нарушавала спокойствието.
След това ти започваш да им пречиш, защото прасетата в кочинката ти са нечисти животни, защото жена ти е излязла на улицата незабулена, защото кучетата ти също са нечисти животни и горките ,,бежанци,, се страхуват от тях.
Накрая те обвиняват в расизъм защото си се изказал, че не могат да определят правилата в твоето село и, че не е нормално ти да се съобразяваш със всички техни искания, а те да не зачитат нито едно местно правило или закон. И порицан от местните леви и либерални хорица, под насмешливия поглед на ,,горките бежанци,, влизаш в затвора за език на омразата, а имуществото ти се конфискува в полза на страдащите, които ще дойдат от Бангладеш и Сенегал според закона за събиране на семействата. И така, лека-полека, твоето китно селце изведнъж не е твое, а на клана Мустафа от Дака и на клана Багого от Дакар, които само за десетина година са станали мнозинство в селото ти."

от нета

Между другото, аз доста пътувам из Азия и Африка. Нямам впечатление там да има безработица в такива размери, че да предизвика икономическа миграция.
За украинците е ясно-те са "луксозните" бежанци в Европа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, valkiria1 написа:

Къде свършва приказката за Европа и европейците ?

"Само за няколко месеца, горките стресирани бежанци, вече са се успокоили и приемат твоето селце вече за тяхно. Първото което искат е да им построят джамия и да бутнат църквата защото им нарушавала спокойствието.
След това ти започваш да им пречиш, защото прасетата в кочинката ти са нечисти животни, защото жена ти е излязла на улицата незабулена, защото кучетата ти също са нечисти животни и горките ,,бежанци,, се страхуват от тях.
Накрая те обвиняват в расизъм защото си се изказал, че не могат да определят правилата в твоето село и, че не е нормално ти да се съобразяваш със всички техни искания, а те да не зачитат нито едно местно правило или закон. И порицан от местните леви и либерални хорица, под насмешливия поглед на ,,горките бежанци,, влизаш в затвора за език на омразата, а имуществото ти се конфискува в полза на страдащите, които ще дойдат от Бангладеш и Сенегал според закона за събиране на семействата. И така, лека-полека, твоето китно селце изведнъж не е твое, а на клана Мустафа от Дака и на клана Багого от Дакар, които само за десетина година са станали мнозинство в селото ти."

от нета

Между другото, аз доста пътувам из Азия и Африка. Нямам впечатление там да има безработица в такива размери, че да предизвика икономическа миграция.
За украинците е ясно-те са "луксозните" бежанци в Европа.

В момента Европа, както и така нареченият Западен свят са в тотален упадък. Всичко ще се види само след още няколко години!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Щом не взимат мерки и царува безхаберие до там се стигна - мигранти да убиват полицаи в страната ни...

Що полицаите като са видяли че не се подчиняват не са стреляли примерно по-гумите на буса?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, grizly написа:

Що полицаите като са видяли че не се подчиняват не са стреляли примерно по-гумите на буса?!

Защото според полицаи и техните синдикати, българските полицаи са като спънати коне-нямат права, нямат подходящо въоръжение, оборудване и пр. В момента те са едно пушечно месо, което спира с телата си мигранти.

В същото време  политиците обхождат погребенията на убитите, леят крокодилски сълзи и обещават промени, които така и не се случват. 

"Държавата ще осигури още средства за украинските бежанци с икономии от бюджета", казаха за bTV от Министерство на финансите.

Защо икономии от български държавен бюджет не отиват да се покрият нуждите на българската полиция от коли, оборудване и пр, а се отклоняват за чужденци, които нагло настояват да живеят в 5 звездни хотели ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защото това го изисква твоята скапана страна - САЩ, която има абсолютен пълен контрол над нас! Защото ни налагат скапания либерализъм, който подменя всичко нормално - закони, права, даже думи и изрази. Не ми се прави на морална и загрижена, след като живееш в САЩ! Честно, писна ми от високопарните ви морални изказвания на вас, моралистките зад океана! Гледайте си там във вашата паничка и вашите си работи! Достатъчно наглеете! Ако не бяхте вие, сега щяхме да сме страна с нормални закони и отдавна да имаме стена по границата с Турция като берлинската! Но вие не давате! Обаче пък вие си строите стена с Мексико и на вас никой копче не може да ви каже! Кои сте вие, бе? За кои се имате? Като сгафите сериозно, Русия, Китай и Северна Корея ще ви унищожат физически! Да ви видим какво ще правите с доларите си тогава, на онзи свят ли ще ги носите? Отвратителни сте! Ако обичаш, не се обаждай повече! Това е български форум и в него общуваме само българи, на нормален книжовен български език нашите си вътрешни проблеми! Ти май вече нямаш българско гражданство, така че нямаш думата тук! От толкова поучения на вас, западняците, стигнахме дотук, че и ви задминахме!  Харесва ви всички държави да са като вас - деморализирани, с ниско образовано население, прости, гета............. Край вече, писна ни от вас! Дотук с вашите поучения! Искаме си обратно правата! Не ви щем вашия гнусен гето морал! Не ме интересува дали ще ме докладваш! На мен ми писна страната ни да ви е парцал и куче на каишка!  Вие създадохте мафиите и гетата, престъпността и наркотиците, сега се правите на моралисти! Американците наистина сте отвратителни!

Един ден, като се отърве светът от вас, ще построим истинска стена по границата с Турция и ще върнем старите драконовски закони за престъпници, ще върнем и "Белене", а вшие ще гниете в ада!

Вие сте виновни, че умират наши полицаи! Вие покровителствате мафиотите, каналджийството, проституцията, дрогата, опростачването на нацията ни, вие подкрепяте диктатори!:angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аааааааааа не, не Поля хич  не била наци хехе

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти съвсем сериозно май не схващаш разликата между патриотизъм и нацизъм. И не ми казвай, че е тънка. Не си познал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Anneliese написа:

Ти съвсем сериозно май не схващаш разликата между патриотизъм и нацизъм. И не ми казвай, че е тънка. Не си познал.

5 години вече и още не схващаш що ти викам нацистка? Патриот си колкото аз съм космонавт

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отивай да си четеш малоумните западни глупости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, petie1 написа:

5 години вече и още не схващаш що ти викам нацистка? Патриот си колкото аз съм космонавт

Е то всички така я знаем - Поля нацито .

Дори отдавна не си правя труда да и чета пасквилите, но само да и намекна че почти всяко нейно изречение е нарушение на правилат на форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Anneliese написа:

Отивай да си четеш малоумните западни глупости.

Ами то аз и източни глупости чета най вече даже мога ти плесма един линк ко искаш?

преди 13 минути, miro20 написа:

Дори отдавна не си правя труда да и чета пасквилите, но само да и намекна че почти всяко нейно изречение е нарушение на правилат на форума.

Ами аз бях първия който я нарече така

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Българските новинарски емисии съобщават за нова гонка между полиция и мигранти. Всякакъв боклук от Европа идва да заработи едни пари от трафика на хора. Днешните се оказват поляци. Разпитани шофьори споделят, че са им казали да не спират нап полицейски проверки. Война по пътищата, а медиите въздишат облекчено, че поне днес няма загинали полицаи.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев предложил промени в НК за ограничаване трафика на нелегалните мигранти. Правната комисия отказва да го разгледа  и внесе за гласуване в Парламента.

????????????????????

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, valkiria1 написа:

Българските новинарски емисии съобщават за нова гонка между полиция и мигранти. Всякакъв боклук от Европа идва да заработи едни пари от трафика на хора. Днешните се оказват поляци. Разпитани шофьори споделят, че са им казали да не спират нап полицейски проверки. Война по пътищата, а медиите въздишат облекчено, че поне днес няма загинали полицаи.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев предложил промени в НК за ограничаване трафика на нелегалните мигранти. Правната комисия отказва да го разгледа  и внесе за гласуване в Парламента.

????????????????????

Защото не ни позволявате да нарушаваме "правата" на престъпниците!

Защо не спреш да ни лазиш по нервите и да ни се правиш на загрижена за България и да ни поучаваш високопарно?:angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anneliese написа:

Защото не ни позволявате да нарушаваме "правата" на престъпниците!

Защо не спреш да ни лазиш по нервите и да ни се правиш на загрижена за България и да ни поучаваш високопарно?:angry:

Ами хайде де наруши правилата. Какво само ревеш постоянно във форума като вдовица за куРбан чорба.  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, dimy написа:

А бай Тодор стреляше на месо по границата!

Не знам кой е бай Тодор, но към днешна дата в Гърция и Турция стрелят.

В момента българското общество е ангажирано със спазване на правата и осигуряване комфортна зима  на украинските бежанци.

Няма да дойде скоро време да мислят и за българските проблеми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, petie1 написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

Ами аз бях първия който я нарече така

О , аз нямам претенции за авторство :)  Нека ти да си .

Аз просто хем и се чудя, хем виждам обяснение как и с какво Хитлер е увлякъл милиони с обаяние и пропаганда.

И как е превърнал хората в онези агресивни зверове-арийци ,т.е. това в което те самите не се усещат, а дори се радват фанатично за "правотата на идеите си " .

Нищо че са античовешки.

Поля нацито е клиничен случй не заради  физическите си увреждания, а заради психическите .

Които дори не осъзнава.

Сега Путлю е превърнал огромна маса руснаци в подобни зомбита.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Емил Костов написа:

Ами хайде де наруши правилата. Какво само ревеш постоянно във форума като вдовица за куРбан чорба.  

Ако ги нарушим, САЩ ще ни "демократизират" военно. Масата хора в страната се страхуват от тях!

Ако Владимир Путин беше приложил тежките си оръжия срещу Украйна, САЩ щяха да си изтеглят окупантите от страната ни от страх за живота им!

Трябваше термобарична бомба над Киев! Това щеше да стресне НАТО съвсем!

И не, нямам скрупули да говоря за нацистите и техните поддръжници като за престъпници и хлебарки, защото са точно такива! Техният човешки живот не струва грам. Особено като разбрах, какви щети едва не са нанесли на археологията и историята. Още се борим с разпространяваната от тях псевдокултура. Именно те отричат теорията на Дарвин.

На германците и американците не трябва да им се позволява да работят в сферата на науките. Само вредят!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Anneliese написа:

Ако ги нарушим, САЩ ще ни "демократизират" военно. Масата хора в страната се страхуват от тях!

Ако Владимир Путин беше приложил тежките си оръжия срещу Украйна, САЩ щяха да си изтеглят окупантите от страната ни от страх за живота им!

Трябваше термобарична бомба над Киев! Това щеше да стресне НАТО съвсем!

И не, нямам скрупули да говоря за нацистите и техните поддръжници като за престъпници и хлебарки, защото са точно такива! Техният човешки живот не струва грам. Особено като разбрах, какви щети едва не са нанесли на археологията и историята. Още се борим с разпространяваната от тях псевдокултура. Именно те отричат теорията на Дарвин.

На германците и американците не трябва да им се позволява да работят в сферата на науките. Само вредят!

Просто говориш глупости в един форум, което нищо не означава и няма нищо общо с реалността. Вземи излез от вас и се разходи сред природата! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...