Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Държавата и мигрантите

valkiria1

Препоръчан отговор

преди 48 минути, Anneliese написа:

1. Каква пустиня? Въпросното стълбище се намира в пещера в Халщат, Австрия. Ти и статията не си чел. Явно и Халщат и Австрия не знаеш къде се намират.

2. Имам предвид скоростта, с която останките от "Титаник" изчезват от морското дъно, защото бива изяждан от микроорганизми.

Абсолютен неграмотник!:hit:

https://en.wikipedia.org/wiki/Hallstatt_culture

Аз твоите статии се научих да не ги чета щот се убедих че са абсолютни глупости, та само снимката на стълбите видях имаше пясък та се сетих за Египет нали сега е на мода да се изкарва едва ли не люлката на цивилизацията там а и се научи да си задаваш въпросите правилно и Австрия е до Германия в Европа  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 87
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 28 минути, ncl написа:

Отнася се за него! :D

преди 8 минути, petie1 написа:

Аз твоите статии се научих да не ги чета щот се убедих че са абсолютни глупости, та само снимката на стълбите видях имаше пясък та се сетих за Египет нали сега е на мода да се изкарва едва ли не люлката на цивилизацията там а и се научи да си задаваш въпросите правилно и Австрия е до Германия в Европа  :)

Моля? Я пак? "Нешънъл джиографик" са абсолютни глупости? И къде видя пясък на снимката? Май ти трябват очила с диоптри................ А мода за Египет няма.  Според теб коя е люлката на цивилизацията - Германия?:giggle1: А авторитетното за теб медийно издание е вестник "Уикенд".:lol6:

С колко си завършил училище?:popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Anneliese написа:

Отнася се за него! :D

Моля? Я пак? "Нешънъл джиографик" са абсолютни глупости? И къде видя пясък на снимката? Май ти трябват очила с диоптри................ А мода за Египет няма.  Според теб коя е люлката на цивилизацията - Германия?:giggle1: А авторитетното за теб медийно издание е вестник "Уикенд".:lol6:

С колко си завършил училище?:popcorn2:

Отнася се за теб :)

Както казах не ти чета глупостите а люлката на цивилизацията по реките Тигър и Ефрат и възникване на първите градове Шумер и Акад ама имат навик да я местят сега е в Египет утре кат дойдат жълтурите ще я мръднат в Китай:biggrin: , я чакай да ти покажа пак кое е автопритарно издание за мен

image.png.dbf23c7e5a390310fefc0403d3f866ab.png

За оценката ми не се бой която трябва знае

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така, като гледам - твоето са глупости. Това ми прилича на жълтурски сайт, в който пишат за НЛО.:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Anneliese написа:

Така, като гледам - твоето са глупости. Това ми прилича на жълтурски сайт, в който пишат за НЛО.:giggle1:

И после аз съм имал нужда от диоптри а? Имаш Гугъл виж какво е ама да не ти висне ченето от изненада и не е сайт а списание

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Bubbles написа:

Абе нали имаше mqdefault.jpg

К'фо стана с нея?

Сгънаха си я и си я прибраха вджоба както всичко в България

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тия германци са много по - откачени, отколкото изглеждат! Търсили били някакви си готи в Крим през Втората световна война! Заради тия психопати откачалници, местното население на Крим вече няма музеи и история! Всичко е плячкосано и съсипано от германците много отдавна!

Пак добре, че тия не са открили нашето съкровище от Малая Перешчепина, че са цели да го обявят за готско, лудите му с луди, а ние щяхме да изгубим важен археологически артефакт от нашата история.

Тия откачени германци били решили, че всеки народ, който може да пише и има писменост, бил арийски!

Трябвало е тая откачена държава да бъде напълно изолирана след войната, точно както правят срещу Русия сега! Абсолютни сбърканяци има в Германия!

Трябва да им се забрани да имат археолози. На цивилизования свят не му трябват учениците с налудности на Херберт Янкун! Жалко, че не са го докопали руснацитуе, щеше да види той едни готи!

Отвратена съм от тази държава!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Anneliese написа:

Тия германци са много по - откачени, отколкото изглеждат! Търсили били някакви си готи в Крим през Втората световна война! Заради тия психопати откачаници, местното население на Крим вече няма музеи и история! Всичко е плячкосано и съсипано от германците много отдавна!

Отвратена съм от тази държава!

Какво общо Ария

231403_1000.jpg

с немците така и не ми стана ясно.

По-скоро България има прилика с Ария.

БългАРИЯ.

Писмеността на немските, германските племена липсва, но това не пречи да се обявяват за супер хора и за арийци. Както цяло нещо е сбъркано при предаването на историята през Втората. Също и не е ясно какво прави Иречек в България.  И кой го е пратил. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Константин_Иречек

От 1800 -1900 година и насам към нас, днешна дата, историята е доста сбъркана, неясна и донякъде унищожена. Може би с цел да се измислят такава за следващото поколение. През 2000 година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 27.11.2022 г. в 1:21, petie1 написа:

люлката на цивилизацията

Е, била явно доста по-голяма по площ, отколкото се опитват да я ограничат някои археолози. Факт е, че по времето, за което се твърди че е възникнала, в пределите на днешна южна Турция и северните на Ирак и няколко други държави, са намерени от това време останки от първи цивилизации и на други места, включително и в България. Не им е трябвало много време на дедите ни, само 2500-3000 години след краят на последният по-сериозен ледников период, малкото оцелели хора да се размножат и добият знания и опит на ниво цивилизация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, Anneliese написа:

Търсили били някакви си готи в Крим през Втората световна война!

Сега пък подкара готите хехе :) Направо си представих каква физиономия ще изкараш ако с ДНК анализ се окаже че си полугерманка? Я чакай да ти се похваля с част от "извънземната" си колекция списания  хихи

polqnazi.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да съм полугерманка. Германски племена не са живяли на българска територия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд Флууд

И пак Флууд !!!

Основният въпрос най-горе беше:

image.png.14c94610034ee572c38d5c3e2d22f784.png

а тук някакви умници с квадратни глави взеха да мъдрят некакви лафове за ДНК-то на шумерите и за окосмяването на арийките, баси!!!!

Абе ей, полицаи умират защитавайки Родината ни, а вие се подп**ч*квате и дрънкате дивотии!

Не е проблема в ДНК-то на шумерите или - дали са къдрави косъмчетата на арийките по венерините хълмчета!! Проблема е, че България, а и - Европа са наводнени с агресивни пришълци от места и земи , нямащи нищо общо с нас! Пришълци, от които ако не се защитим - след 20-30г. ще са мнозинство и в Европа и у нас! Справка - С.Република Македония и албанците!

Ние , на всичко отгоре сме и външна граница и сме комшии със всякаква ислямска паплач! Паплач, която само чака да намери /вече са намерили/ пролука и да се настанят. Да се настанят у на и у Европа - завинаги, променяйки демографското съотношение европейци:муслюлмани завинаги в тяхна полза. Без да гръмне и една пушка! Само с х*й и много бебета!!! Така се случи при комшиите - С.Република Македония вече не може да приеме и един заком без съгласието на .... албанците!!! И това е записано в тяхната /македонската/ Конституция!!! И това е - при положение, че албанците са там само 1/3 от населението. Какво ли ще е ако станат 50+1?

А какво ще стане с България в подобен сценарий, а? Да погледнем малко към Босфора ... и какво ще видим там - най-много бройната и най-добре въоръжената войска в Европа! Само на 2-3часа път от София!

Още ли ще дърдорим за ДНК-то на шумерите и за арийките?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...