Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Референдум за изборния кодекс!

Dimiv8

Препоръчан отговор

Ако приемем,че политиците са избрани от народа -то народа е техният работодател! Поне така всички депутати се декларират! "Слуги на народа!"

Така,сега да попитам: Къде "ръботникът"-"слугата" определя на работодателя как и по какви условия да го назначи на работа!!!!!!

В момента се води борба за изборния кодекс,който се доминира от няколко парламентарно представени партии¡!!

Въпрос!!!!!

Не е ли по-правилно за такъв съдбоносен въпрос да се изкаже народът-"Работододелят"!!!!

РЕФЕРЕНДУМ!!!!! 

За такива съдбоносно въпроси народът е този който решава!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Dimiv8 написа:

Ако приемем,че политиците са избрани от народа -то народа е техният работодател! Поне така всички депутати се декларират! "Слуги на народа!"

Така,сега да попитам: Къде "ръботникът"-"слугата" определя на работодателя как и по какви условия да го назначи на работа!!!!!!

В момента се води борба за изборния кодекс,който се доминира от няколко парламентарно представени партии¡!!

Въпрос!!!!!

Не е ли по-правилно за такъв съдбоносен въпрос да се изкаже народът-"Работододелят"!!!!

РЕФЕРЕНДУМ!!!!! 

И какво съдбоносно има в това? Щом ГЕРБ казват хартиени бюлетини, значи ще са хартиени. Другите нямат значение - да си вземат парите и да мълчат!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Кой е тоя, изперкал дядка? В парламента ли е ?

в американския сенат е 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

Щом ГЕРБ казват хартиени бюлетини, значи ще са хартиени

index.jpg.2df791b26deec8c3276570dff0d1239c.jpg

преди 19 минути, Dimiv8 написа:

Въпрос!!!!!

РЕФЕРЕНДУМ!!!!! 

Много хубаво мислиш пич, ОБАЧЕ България е много сбъркана държава(Прави разлика между държава и страна моля.), аз поне не знам другада народа сам да се цака и после да реве че не е добре.
Гласува се за едни и същи уроди вече над 30 години, много от хората се бият в гърдите че били свободни, че било демокрация, че имали право на избор...
Да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли...

Таа в този ред на мисли, ся тук ще се изредят няколко дузини гении които ще те уверяват колко си тъп, къФ комунис' си и т.н.

Съжалявам че ще го кажа, но България в този си вид с този "народ" е кауза пердута.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Правилно е много повече въпроси да се гласуват на референдум, но дори и тогава се намират схеми, чрез които да се отклони решението на народа. Ще визирам запитването, дали да се строи АЕЦ "Белене", в който народът гласува положително, но понеже нямало достатъчна избирателна активност го счетоха за невалиден, а днес плащаме много скъп ток и унищожаваме природата си, като изсичаме горите, защото някой трябва да печели. 

Няма кво да се лъжем, в България, а и като цяло по света демокрацията е една илюзия. Има диктатура на буржоазията. Изборния кодекс ще го променят по начин, по който им е необходимо, за да може още по-лесно и силно да се фалшифицира вотът, защото е недопустим подобен провал в илюзията, която режимът трябва да поддържа, че някой гласува и в страната има легитимна власт. 
Светът в момента е на кръстопът между съхранение на западната еднополярна диктатура, и възникване на силна източна алтернатива, която ще привлече много подконтролни на запада територии в бъдеще. Тези събития са предпоставка за истински промени, особено в страни, като България, чийто режим е силно невеж и компрометиран пред обществото. 
Бойкота над цирка организиран от буржоазията в страната е огромна предпоставка за началото на края ѝ, и началото на истински промени. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Banesc написа:

в американския сенат е 

Не е! Само в Камарата на представителите има един с бг корени, но не е идиот, като този!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Политическата ви култура е под всякаква критика, за това сме на тоя хал, политиците не идват от САЩ, а ние сме си ги избрали. Крайно време е да разберете, че изборите са просто средство за избиране. Дали ще избираме по мажоритарен или на пропорционален принцип е същото. Дали ще избираме парламент или президент, който ще назначи свой екип, е пак същата работа, ако няма читави хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За 30 години преход как не се намериха хора мислещи за народа? Едни и същи полу-умни търикати. Един път като се облечат във власт и стават всезнаещи

преди 3 минути, tepmu написа:

Политическата ви култура е под всякаква критика, за това сме на тоя хал, политиците не идват от САЩ, а ние сме си ги избрали. Крайно време е да разберете, че изборите са просто средство за избиране. Дали ще избираме по мажоритарен или на пропорционален принцип е същото. Дали ще избираме парламент или президент, който ще назначи свой екип, е пак същата работа, ако няма читави хора.

Не става въпрос за нашата политическа култура! А за морала на избранниците

Изумява ме тъпотата и безочието!

Безнаказаност.....която се допълва с безочие. Наглост. Никой не е там за народа! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Dimiv8 написа:

За 30 години преход как не се намериха хора мислещи за народа? Едни и същи полу-умни търикати. Един път като се облечат във власт и стават всезнаещи

Не става въпрос за нашата политическа култура! А за морала на избранниците

Изумява ме тъпотата и безочието!

Безнаказаност.....която се допълва с безочие. Наглост. Никой не е там за народа! 

И кой им го позволява това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Dimiv8 написа:

Въпрос!!!!!

РЕФЕРЕНДУМ!!!!! 

Пич-

За да го каже "народа" - той трябва да гласува, нали??? И как ще гласува - ако това стане утре, а? Ще ти помогна - с МАШИНИ!!!!!!

Машини за гласуване няма никъде в Европа и Америка! Повтарям - НИКЪДЕ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За това говоря.......народа се разделя! Стара римска поговорка-"Разделяй и владей"

Едни дърпат за машини други за хартия!!!!

Но никой не пита народа как иска да гласува!!!!! Разпускане на тези полу-умни тарикати и РЕФЕРЕНДУМ!!!! 

НЕКА ХОРАТА ДА РЕШАТ КАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА!!! ЕДИН ПЪТ РЕШЕНО ОТ СУВЕРЕНА И СЕ ПРЕКЛЮЧВА С ТАЗИ АГОНИЯ!!!! 

И след това каквото сме си избрали Това!!!!

Но стига вече полу-умни тиквеници да се карат в парламента какво е правилно!!!

До като там си търкат костюмите нашите родители мизерстват! В частност само да спомена -майка ми със 42 години стаж като детска учителка 470,25 лева пенсия а баща ми 40 години стаж учител 467 лева.....еб.....ти мизерията

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Dimiv8 написа:

За това говоря.......народа се разделя! Стара римска поговорка-"Разделяй и владей"

Но никой не пита народа как иска да гласува!!!!! Разпускане на тези полу-умни тарикати и РЕФЕРЕНДУМ!!!! 

НЕКА ХОРАТА ДА РЕШАТ КАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА!!! ЕДИН ПЪТ РЕШЕНО ОТ СУВЕРЕНА И СЕ ПРЕКЛЮЧВА С ТАЗИ АГОНИЯ!!!! 

До като там си търкат костюмите нашите родители мизерстват! В частност само да спомена -майка ми със 42 години стаж като детска учителка 470,25 лева пенсия а баща ми 40 години стаж учител 467 лева.....еб.....ти мизерията

Според мен българите са виновни!А още има българи дето правят деца и то в българия, туй е най-страшното ! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Dimiv8 написа:

Защото ти не си мислещия за народа, за какъвто се мислиш, а си полу-умен тарикат. Даже не разбра какво ти каза tempu

преди 2 часа, Dimiv8 написа:

А на референдума, с хартия или с машина ще се гласува ? :lol6:

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ !!! МАЙКА БАЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Защото ти не си мислещия за народа, за какъвто се мислиш, а си полу-умен тарикат. Даже не разбра какво ти каза tempu

А на референдума, с хартия или с машина ще се гласува ? :lol6:

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ !!! МАЙКА БАЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Гледайки тук коментарите във форума намирам много прилики във това какво се случва в България. Много хора се мислят за по-умни от другите. Дългогодишните промивания на съзнанието е довело до неосъзнаване на действителността. Това е действителната ситуация в страната ни. 

А Балканският ген е водещ в самосъзнанието.....ТЪРЕКАТЛЪК!

Малко хора се занимават с това което могат,това са умните хора,но дори и да поискат да се занимават с това което могат има двойно повече хора които се занимават с това да им пречат-това са "полу-умните" хора.

А тези които пречат те самите неосъзнават ,че пречат. Те си мислят,че могат защото са окуръжавани от тълпа от "тъпо-умни" които по някакъв начин препознават себе си в тях.

Разбирам,че мисълта и осъзнаването на проблема не е за всички,както добре се вижда и тук,но трябва човека-индивид да осъзнае къде е неговото място под слънцето. Да го приеме и ако не може да помогне то поне да не пречи на останалите.

Така умните хора могат да решат проблемите на всички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Dimiv8 написа:

...

...

Ма ти май не можеш да сгрееш, а? Не може да има избор между хартия и машини! Защото машините лъжат! А и аз по-горе ти казах - ако сега попитат хората какво искат - ЩЕ ГИ ПОПИТАТ С МАШИНИ!!!

А МАШИНИТЕ ЛЪЖАТ!!!

Стопли ли накрая?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Dimiv8 написа:

...

Така умните хора могат да решат проблемите на всички.

преди 11 часа, N1K17Y написа:

...

А С ТЪРЕКАТЛЪКА ШЕ СЕ ПРЕКЛЮЧВА ЛИ?... ЧЕ КАТО НИШО ШЕ СТАНЕ НЕКОЙ СЪКЕТЛЪК... ДОКАТО УМНИТЕ ХОРА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ВСИЧКИ...

преди 26 минути, dimy написа:

...

Стопли ли накрая?

Той не знам (бе кого лъжа - няма да стопли), ама ти стопли душата ми... че получих уплах и 'зех да си бая - не може dimiv8 се окаже 8-ма версия на dimy, не може dimiv8 се окаже 8-ма версия на dimy... и те на - не е!

Освен ако не се ебaвaш с нас. "Познавах" нявга един пич, който, когато му ставаше скучно, влизаше като Сандокан с двата ножа, зачекваше спор, защитаваше последователно двете тези и се псyваше с другия си акаунт. И му се получаваше. Постепенно се включваха и останалите юзверели за спор юзвери...

Шегувам се, не се коркай... макар че...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, lebel написа:

А С ТЪРЕКАТЛЪКА ШЕ СЕ ПРЕКЛЮЧВА ЛИ?... ЧЕ КАТО НИШО ШЕ СТАНЕ НЕКОЙ СЪКЕТЛЪК... ДОКАТО УМНИТЕ ХОРА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ВСИЧКИ...

Той не знам (бе кого лъжа - няма да стопли), ама ти стопли душата ми... че получих уплах и 'зех да си бая - не може dimiv8 се окаже 8-ма версия на dimy, не може dimiv8 се окаже 8-ма версия на dimy... и те на - не е!

Освен ако не се ебaвaш с нас. "Познавах" нявга един пич, който, когато му ставаше скучно, влизаше като Сандокан с двата ножа, зачекваше спор, защитаваше последователно двете тези и се псyваше с другия си акаунт. И му се получаваше. Постепенно се включваха и останалите юзверели за спор юзвери...

Шегувам се, не се коркай... макар че...

Не приятелю dimiv8 няма нищо общо със нито един друг предишен профил. Сега действително съм за първи път във такъв политически форум. Просто знам ,че на такива места е много не приятно общуването,защото стояйки зад профил много "слабо-умни" намират начин да излеят простотията на събрала се в душите им и пишат и обиждат скрити зад профил. 

Но на човек му иде в един момент да закрещи от околната простотия залива заливаща навсякъде и всичко.

А относно Машини или Хартия?

Нека има референдум и там всеки да гласува така както иска!

Така ще има избор народен!

А самият референдум да не се контролира от ЦИК а от граждански организации!!!!

За всичко има решение! Единствено е нужно желание!

А относно "стоплянето" приятелю с когото тук май ни объркват ще ти кажа така: Да аз добре готвя,стига да имам правилните ингриденти!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искате да не се сменят все едни и същи политици. Така че да имате истински избор. Има само един начин. На края на мандата на кладата. Хи-хи-хи. Така ще се отвори истинска възможност за нови паразити. А относно референдумите. Имам спомени, за референдуми в БГ. За да се случат, всеки поотделно трябва да бъде разрешавам от властите, а имам спомени, за "ремонт" на въпроси в някои референдуми, защото според разните комисии, трябвало уж да са ясно разбираеми и недвусмислени. Така че, ако не можеш да си зададеш темата на референдума според правилата, дупедатите в правната и други комисии, ще ти го нагласят, обичайно по начин променящ смисъла както на тях им отърва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, dimy написа:

А МАШИНИТЕ ЛЪЖАТ!!!

....Каза тролът, ползвайки машина за да пише в тази тема.....;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм , явно новата мода е да се правиш на полуиди*от с цел флууд.

Ок - ето нещо от мене, пък да видим дали някой ще ме обори:

22.jpg.71486f1a6c525aa92c7d393eb1d83f79.jpg

Да не забравяме, че в Белгия с машини гласуват САМО в 1 община в Брюксел... и то за референдуми! А не за - избори!

В Сев. Америка картата е още по-категорична -  там е само синьо.

Да видим сега какво ще кажат полудеби*лите .... с цел флууд.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...