Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Иван Тренев - Левски , Ботев , Вапцаров и Хайтов

Milkydead

Препоръчан отговор

Тъй като българския народ е в тежка духовна криза и хоризонта на неговото бъдеще е мъглив трябва да насочим внимание към това как ще разкажем историята на народите след нас(щото надали ще оцелеем).Затова пускам тази лекция на Иван Тренев когото не бях виждал преди туй та да чуете това единствено останало около което българите все още намират  общи виждания , нашите национални герои.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И какво те греят лично теб чуждите геройства?!

Като няма с какво да се гордеете днес, лично вие, самите, тръгвате да се гордеете с някакво минало.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

истинската история е скрита  малко преди римската империя е ставало нещо невероятно  поради тази причина  са затрупани пирамидите 

след това католическата църква също е заличила  много археологически архитектури 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Milkydead написа:

Тъй като българския народ е в тежка духовна криза и хоризонта на неговото бъдеще е мъглив трябва да насочим внимание към това как ще разкажем историята на народите след нас(щото надали ще оцелеем).Затова пускам тази лекция на Иван Тренев когото не бях виждал преди туй та да чуете това единствено останало около което българите все още намират  общи виждания , нашите национални герои.

Каква духовна криза, имаме си чалга,имаме си Бай Ганьо седнал в МС и се подсмихва и казва еххххххххх 150г. минаха нищо не се е променило.Ха духовенство, народа мисли,как,ще се стопли зимата, мисли как,ще я кара от тук нататък,Хайди холан, щели сме да разказваме история на народите след нас, на кои народи,като няма да оцелеем, нощен махмурлук ли те гони, добави към кафето и зелева чорба. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, _Aumi_ написа:

И какво те греят лично теб чуждите геройства?!

Като няма с какво да се гордеете днес, лично вие, самите, тръгвате да се гордеете с някакво минало.

Гледала ли си някога американски филми?! Преди време един такъв ми направи впечатление. Случката беше в някакъв затвор и имаше нещо като състезание. Когато започна да звучи американския химн, всички затворници станаха на крака и с ръка на сърцето слушаха химна. Според теб защо са постъпили така?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ncl написа:

Гледала ли си някога американски филми?! Преди време един такъв ми направи впечатление. Случката беше в някакъв затвор и имаше нещо като състезание. Когато започна да звучи американския химн, всички затворници станаха на крака и с ръка на сърцето слушаха химна. Според теб защо са постъпили така?

Това е почит към твоята родина, или мястото където живееш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ncl написа:

А защо я почитат?

Който желае - я почита. Който не желае, я псува.

Е и? Мисля, че е нормално да почиташ страната където си се родил, или където живееш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ncl написа:

С възпитание на почит към героите и историята.

Всички времена имат своите герои.

Обичта към родината, не мисля че има връзка с тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, ncl написа:

Ами кажи тогава с какво има връзка. Какво кара човек да заобича родината?

Връзката е с твоето израстване като личност. Родина е мястото в което си израснал, в което е било твоето семейство, твоят дом, твоето детство, твоите приятели, твоите най-прекрасни и съкровени моменти. Ти не я обичаш заради някои хора живели и умрели преди стотици или  хиляди години, а я обичаш, защото тя те е закърмила, тя те е отгледала, ял си нейният хляб както се казва. Тя те пленява с красотата, с топлината и закрилата си.
Ти си като детенце, което винаги може да бъде приютено в нейният скут. Затова хора, които отиват да работят или живеят на хиляди километри разстояние, винаги са носталгично настроени и копнеят за родината си, без значение от причината която ги е прокудила от нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ncl написа:

Според теб, ако стане война, много хора ли ще отидат да се бият за родината, защото я обичат?!

Всеки сам избира дали да бъде пацифист, или да тръгне да убива враговете. 

Аз съм против войните и за мирните диалози, и мисля, че разумната политика на хора с разум, не би допуснала да се стига до военни конфликти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...