Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монитора изгасва, когато стартирам игра

Препоръчан отговор

току-що, цър-вул написа:

Гаранционно захранване?

Дали е гаразнционно или не нито ти нито аз може да го кажем това единнствено само автора знае дали е гаранционно или не.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Plamen511 написа:

да пусна някоя игра

При всяка игра ли го прави? Прилича ми на некоректна/неподдържана от монитора резолюция. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Plamen511 написа:

ATX-750W  GOLDENFIELD

Директно го изхвърляй това нещо в коша и си вземи читаво захранване! Как може да купувате такива боклуци за конфигурации за над 1000-1500+ лв? Освен това гледам, че е и доста старо като артикул, в никой от сайтовете няма цени и го дават като стар продукт. Вземай поне това или ако мислиш, че ще ъпгрейдваш с по-мощна карта в бъдеще, нещо според изискванията и.

Захранване Seasonic G12 GC 550W ATX G12-GC-550 от Vario.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Дали е гаразнционно или не нито ти нито аз може да го кажем това единнствено само автора знае дали е гаранционно или не.

Ако четеш повече, отколкото пишеш...

преди 3 часа, Plamen511 написа:

Компютъра ми е нов

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Ако четеш повече, отколкото пишеш...

Аз това съм го прочел още в 1вия пост на автора че машината е нова но дали е сглобена поотделно или закупена сглобена това не е написано никъде. И това никой няма как да го знае от взелите, участие а за самото, захранване ами същия модел се намира и по магазините и по продавалниците. Такаче няма как да знае някой нещо без да е обяснено подробно а като гледам отговорите на автора то са дадени отговори на пресекулки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, vlado1985 написа:

дали е сглобена поотделно или закупена сглобена това не е написано никъде

И как точно това се отразява на гаранцията на захранването? Ай да мислиш, преди да скачаш на клавиатурата!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

И как точно това се отразява на гаранцията на захранването? Ай да мислиш, преди да скачаш на клавиатурата!!!

Ама и ти веднага му намери проблема в резолюцията. :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Захранване или по - скоро видеокартата е тръгнала или са и високи температурите. Аз съм с 1070ti и съм със захранване Seasonic 520W,  а защо не пробваш с дисплей порт или VGA само да видиш да не би пък кабела да се ебава ? Може видимо да му няма нищо, но знае ли човек? Както при мен се оказа с кабела на ссд-то даже бях писал тука, така се беше окислил и се чудих какво става... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...