Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво стана с руското "оръжие-чудо"?

Звяра!!!

Препоръчан отговор

преди 3 минути, insec написа:

за човек, който дори не осъзнава войната, като война, претенциите ти са неоснователни - два, три пъти те цитирах, как си противоречиш и си скаран, дори с базови логически съждения. А още от 24 февруари съм ви казал, че на путьо сметките, няма да излязат. Тъй, че коги джуджи превземе Украйна, тогава ще имаш основания да критикуваш моята грамотност, а дотогава пали свещ и се моли богу, да не осъзнаеш какъв си злетак.

Не, ти просто си мислиш, че си ме хванал да си противореча, това е следствие от функционалната неграмотност. Не съм изненадан, че няма да схванеш логика в думите ми, то и за това трябва акъл. Иначе да даваш обидни личностни квалификации умееш, то като аргументите не достигат се минава на обиди. Нищо, може пък да си починеш малко от форума и да обмислиш поведението си . . . кой знае? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Soviet Soldier написа:

. . . кой знае? 

аз - представи си 😏 щото очевидно функционалната ти грамотност е на ниво ватенка :laughing5:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, jhoro написа:

Само ти ли не забелязваш,че бойните действия се водят на чужда територия. На руска - такива няма.

От кого ли са взели пример?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, Soviet Soldier написа:

Нека боравим правилно с терминологията. Това в РФ е частична мобилизация на хора с военен опит. Военно положение в РФ не е обявявано, и война на Украйна също. Украйна също не е обявила война на РФ, но там е въведено военно положение още в самото начало, и е проведена пълна мобилизация, както и е забранено на мъжете да напускат страната. 

Да, това е така. Лошото е, че анти-руските пропагандисти не просто не признават това, но и твърдят, че Русия започна войната без причина, както и Путин извършва геноцид. Основните пропагандни терминологии са: "Putin's war" и "Putin's genocide". Същите пропагандисти отричат и факта, че украинската армия е изцяло на издръжката и под контрола на САЩ. А това, че рано или късно е щяло да има война/специална военна опирация, беше ясно още преди години:

6VAGvEO.jpg

Дори и самия Зеленски признава, че украинската армия е под контрола и финансирането на САЩ:

IMG-20221005-052517.jpgrCTRZB5.png

Както дори и саботажите срещу Северен Поток 2 бяха извършени от САЩ, като дори и открита закана отправиха:

G8H8jvD.jpg

lUk44tO.jpg

Разбира се, всичките тези неща се отричат от анти-руските пропагандисти, включително и тези в този форум. Всеки път, когато им покажа и докажа фактите, те просто или ме обиждат или ме игнорират.

Още в началото на специалната военна операция стана ясно, че армията на украинското прокси не може да издържи срещу Русия, ако от САЩ не наливат пари в тази "армия".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Да, това е така. Лошото е, че анти-руските пропагандисти не просто не признават това, но и твърдят, че Русия започна войната без причина, както и Путин извършва геноцид. Основните пропагандни терминологии са: "Putin's war" и "Putin's genocide". Същите пропагандисти отричат и факта, че украинската армия е изцяло на издръжката и под контрола на САЩ. А това, че рано или късно е щяло да има война/специална военна опирация, беше ясно още преди години:

6VAGvEO.jpg

Дори и самия Зеленски признава, че украинската армия е под контрола и финансирането на САЩ:

Както дори и саботажите срещу Северен Поток 2 бяха извършени от САЩ, като дори и открита закана отправиха:

G8H8jvD.jpg

lUk44tO.jpg

Разбира се, всичките тези неща се отричат от анти-руските пропагандисти, включително и тези в този форум. Всеки път, когато им покажа и докажа фактите, те просто или ме обиждат или ме игнорират.

Още в началото на специалната военна операция стана ясно, че армията на украинското прокси не може да издържи срещу Русия, ако от САЩ не наливат пари в тази "армия".

Е как иначе да се поддържат толкоз социални мрежи, сайтове, медии и каквото там още се сетиш. Тази война им е прекрасна далавера и за тях! Да не говорим, че цензурата е жестока. Още в началото забраниха руската гледна точка, а дават само украинската. Това е достатъчно здравомислещ човек да се сети, че нещата са просто измама.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9 написа:

6VAGvEO.jpg

G8H8jvD.jpg

lUk44tO.jpg

Платената соросоидна либерасня нямаше да ограничава руските медии, ако правдата бе на нейна страна. 

Ето това е англосаксонсия свят, на който слугуват украинците и соросоидната либерасня у нас: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Soviet Soldier написа:

Платената соросоидна либерасня нямаше да ограничава руските медии, ако правдата бе на нейна страна. 

Ето това е англосаксонсия свят, на който слугуват украинците и соросоидната либерасня у нас: 

Ама рассия ще я ликвидираме! Това е важното

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ама рассия ще я ликвидираме! Това е важното

Русия няма да я ликвидираме, но ще си плащаме като попове. Всичко се вдига независимо откъде е вносът. Нали има война. За черната борса, трафиците на хора, органи и оръжие даже няма и да споменавам. В южна България в момента е рай. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Е как иначе да се поддържат толкоз социални мрежи, сайтове, медии и каквото там още се сетиш. Тази война им е прекрасна далавера и за тях! Да не говорим, че цензурата е жестока. Още в началото забраниха руската гледна точка, а дават само украинската.

глупости пълни - първия пример, който ти оборва дивотиите е този форум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, insec написа:

Провери сам! Имаш възможност. Не ми се спори! Безмислено е! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, insec написа:

какво да проверявам?

Мисля че е безмислено да ме питаш подобен въпрос. Още когато започна военната операция ( защото това официално не е война) се забрани всичко руско, даже се забраниха и руските телевизии от операторите. За сметка на това цялата българска политическа измет и къуцо, кьораво и сакато се изказа в ползва на украинците, от които пък пропищя целия свят.

Почна се една малоумна пропаганда как руснаците са агресори и убийци а украинците са дева мария. Това за мен е достатъчно, за да знам че всичко е цирк.

Това е все едно в тоя форум аз да се изказвам и да пиша, а ти да нямаш никакви права. Сега разбираш ли или ще продължаваш да се правиш, че не знаеш за какво говоря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Мисля че е безмислено да ме питаш подобен въпрос. Още когато започна военната операция ( защото това официално не е война) се забрани всичко руско, даже се забраниха и руските телевизии от операторите. За сметка на това цялата българска политическа измет и къуцо, кьораво и сакато се изказа в ползва на украинците, от които пък пропищя целия свят.

Почна се една малоумна пропаганда как руснаците са агресори и убийци а украинците са дева мария. Това за мен е достатъчно, за да знам че всичко е цирк.

Това е все едно в тоя форум аз да се изказвам и да пиша, а ти да нямаш никакви права. Сега разбираш ли или ще продължаваш да се правиш, че не знаеш за какво говоря.

Ама и ти си намерил с кого да спориш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Bubbles написа:

Ама и ти си намерил с кого да спориш...

Не, не искам да споря. Безмислено е! От там нататък даже няма смисъл да пиша повече коментари. Ако Insec обича толкоз украинците да си вземе някой бежанец от тях и да го приюти. Смятам, че ще прогледне на секундата.

Имам позната, която се занимава с отдаване на квартири за летния сезон на морето, беше побесняла от тяхната наглост и нахалство. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Емил Костов написа:

Това е все едно в тоя форум аз да се изказвам и да пиша, а ти да нямаш никакви права.

е именно де - ти заяви, че украинската гледна точка е разрешена, а руZката забранена, пък гледам и пишеш, и се изказваш, и си ръсите руZка пропаганда съвсем свободно. А нашите политици, така са се изказвали в полза на украинците, че в целия ЕС ни смятат за троянския кон на путин. Последно един пловдивски градоначалник искаше даже да изхвърли украински бежанци на улицата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 18.12.2022 г. в 14:31, ДзВяРа! написа:

От теб се уча. Защо да взимам информация от гугал след като всеки ден съм на фронта и гледам кой какви оръжия използва?

Абе какъв фронт, какви 5 лева... :D  Я си стрелял с пушка, я не си .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, insec написа:

Ти говориш глупости, а не той.

Колко пари струва поддръжката на този форум? Колко пари струва поддръжката на Фейсбук, който е либерална и пропагандна медия, цензурираща всичко, което е против либерализма?

Фейсбук инсталира нови сървъри всеки ден. Идват камиони, доставящи сървъри всеки ден.

През 2015г поддръжката на Фейсбук е струвала около 10 милиона на ден - не на година, а на ден. В момента е много повече, тъй като в последните години разходите нарастнаха много. Става въпрос за огромна инфраструктура, сървъри, инженери, програмисти, модератори, коридори от сървъри, множество складове и още...

Този форум е с размер под 1000 гигабайта. Няма как да сравняваш този форум с Фейсбук, където всеки ден, абсолютно всеки ден се налагат разходи за милиони, разширяване на сървърите, плащате за хостинг, модерация, програмисти, инженери, съобразяване с международни законодателство и други...

преди 11 минути, S197 написа:

Той твърди, че е на фронта срещу Русия. Вчера си показа AirSoft комплекта и помисли, че му вярвам, че това са военни оръжия и че е на фронта срещу Русия.

преди 22 минути, insec написа:

е именно де - ти заяви, че украинската гледна точка е разрешена, а руZката забранена, пък гледам и пишеш, и се изказваш, и си ръсите руZка пропаганда съвсем свободно. А нашите политици, така са се изказвали в полза на украинците, че в целия ЕС ни смятат за троянския кон на путин. Последно един пловдивски градоначалник искаше даже да изхвърли украински бежанци на улицата.

Говориш за неща, които не разбираш. Ясно е, че и ти си жертва на американската пропаганда, основана на митологията за "Руска пропаганда".

Руската пропаганда е мит, произхождащ от фалшивия Steele dossier, за който Хилари Клинтън плати пари през 2016г, за да се очернят политическите опоненти на Демократичната партия в САЩ. ЦРУ и ФБР са абсолютно и пряко замесени в цензурата срещу всеки, който се изказва против неолибералния световен строй; това е доказано и документирано.

Защо никой не ни преследва в този форум? Ами, защото този форум не е известен и това, което е написано тук, няма обществено влияние. Искаш ли това, което пиша тук, да го напиша във Фейсбук група, която е известна и има политическо влияние, че да видиш колко бързо ще бъде изтрита публикацията и групата?

Също така, неизвестните хора не се преследват, тъй като те нямат обществено влияние и не представляват заплаха за статуквото. Има голяма разлика между форумно мнение, имащо 10-15 прегледа, и мнение на влиятелна фигура, която има обществено влияние. В първия случай, цензура не се налага, понеже няма смисъл.

Също така, ти не знаеш ли, че руската гледна точка е забранена, като повечето руски медии са блокирани на територията на Колективния Запад? Защо КЗ блокира тези медии? От какво се страхува КЗ? Да не би да са наясно, че лъжат и че Русия е права и че специалната военна операция е напълно основателна? Ясно е, че неолибералните пропагандисти са наясно с факта, че Русия няма вина за този конфликти и че конфликта беше изкуствено провокирана от САЩ, където глобалистите още през 1997г. знаеха, че разширяване на терористичното НАТО към Русия ще предизвика отговор (това е записано на видео). Въпреки това, те напълно СЪЗНАТЕЛНО натискаха украинското прокси да влиза в НАТО. Като имаш това предвид, и сам можеш да си отговориш на въпроса, кой е виновен за този конфликт, който бележи началото си от 2014г, когато САЩ изпълниха цветна революция в Украйна и Киев умишлено се провали в пълното налагане на споразуменията Минск, отнасящи се до териториите със специален статус.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, PigMan9 написа:

Колко пари струва поддръжката на Фейсбук, който е либерална и пропагандна медия, цензурираща всичко, което е против либерализма?

във фейса има цели групи тиражиращи руZка пропаганда, а наскоро се вдигна шум, че български акаунти подкрепящи Украйна систематично биват наказвани и банвани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, insec написа:

във фейса има цели групи тиражиращи руZка пропаганда, а наскоро се вдигна шум, че български акаунти подкрепящи Украйна систематично биват наказвани и банвани.

Модерацията на Фейсбук получава пари директно от Сорос, както и от прокси фондациите му. Фейсбук е либерална, американска медиа, работеща в полза на Радикалната Левица в САЩ.

Какво точно имаш предвид под "руска пропаганда"? Въпреки че Фейсбук забранява и фактически верни публикации, като историята с лаптопа на Хънтър Байдън, то е малко трудно да се забраняват тези фактически правилни публикации. Разпространявана на лъжи и цензура е документирано, показано и доказано, че се изпълнява и от основните световни медии, като CNN, BBC, NBC News, CBC, The Guardian, както и проксита им по света - в България са bTV, NOVA и БНТ. Тези медии получават грантове от САЩ. БНТ не е нито българска, нито национална телевизия.

Какво точно имаш предвид под "руска пропаганда"? Дай точно и ясно определение, че да видя дали става въпрос за истинска пропаганда или за истина, представена като пропаганда с цел дискредитиране. И както вече казах, цензурата е документирана и доказана; руските медии са забранени на територията на Колективния Запад.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Модерацията на Фейсбук получава пари директно от Сорос, както и от прокси фондациите му.

той от тоз Сорос целия свят получава пари - бахти и богатството, бахти и чудото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, insec написа:

той от тоз Сорос целия свят получава пари - бахти и богатството, бахти и чудото.

Сорос всъщност е изпълнител на федералното правителствоо на САЩ на операции, които не трябва да бъдат официално свързани с администрацията.

Това е публична тайна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, S197 написа:

Ти стрелял ли си с оръжие?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...