Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Minecraft и Fortnite платени ли са от къде е най - добре да се играят и изтегля ?!

Ant1Lamer
Виж решението Разрешен от Raze,

Препоръчан отговор

Здравейте и Весела Коледа първо! Така понеже си нямам хал хабер точно от тези игри, а едно детенце ги иска да му ги инсталирам да ги играе въпроса ми е плащат ли се и от къде мога да ги изтегля ако не са платени Steam, замунда ?! Даже не знам дали иска да ги играе онлайн или сингъл.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Фортнайт се тегли безплатно, ама после се плаща за герои, добавки и т.н., дето се вика няма край плащането, така че не не е безплатно. Майнкрафт е горе-долу същото.

За протокола пише се иЗтегля а не иСтегля.

Весела коледа и на теб! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Fortnite се тегли от EpicGames - безплатна, Mincraft също е има безплатно trial, но основно са платени рилийзи !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да видях  току що го промених в заглавието съм го написал със "с", а в изречението със "з". :D Ами тя е малка не вярвам да тръгне да купува :D , Fortnite искаш да кажеш че всичко се плаща дори и да я изтегля, няма ли да може поне нещо да прави :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Ant1Lamer написа:

Да видях  току що го промених в заглавието съм го написал със "с", а в изречението със "з". :D Ами тя е малка не вярвам да тръгне да купува :D , Fortnite искаш да кажеш че всичко се плаща дори и да я изтегля, няма ли да може поне нещо да прави :D

Може и да може нещо да прави, аз лично не съм играл, но покраймен деца които я играят колкото искаш, таа знам че се плаща доста. Лично мое мнение е, че тук идеята е с безплатното да се зариби хлапето и после мамо, тате дайте пари за герои...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Даже не съм ги виждал и двете игри какво се прави как става, къде какво е що е лошо значи :D Ами  тя е е около 10 годишна не знам точно годините та ще видим ще измислим нещо :D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

И двете игри се теглят и играят безплатно, не е задължително да ползваш платените неща.

Download Minecraft & Server Software | Minecraft

Fortnite | Free-to-Play Cross-Platform Game - Fortnite (epicgames.com)

И двете имат и версии за мобилни устройства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...