Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам пълна промяна за Българската политика и управлението на държавата!

Звяра!!!

Препоръчан отговор

България е малка държава със големи проблеми, исками се вместо 240 депутата да се намали броят им на 24. Напълно достатъчно е и така държавата ще спести милиони ако не и милиарди левове, които ние плащаме за тяхното безучастно присъствие в Българския парламент. Освен заплатите, които ние им плащаме ще се намали и корупцията и кражбите на държавни средства, които ще помогнат за възтановането и развитието на България!

До кога ще продължава това, депутатите ни да се карат и да немогат да се разберат помежду си, а ние да ходим постоянно на избори за да ги гледаме безучастно как правят каквото си искат. Защо вече на Българите не им пука какво се случва в парламента и никой няма възражение. Свикнахме ли вече със този сценарий или в момента живеем много добре, а в същото време сме на дъното на всички класации за най-бедни, кай-корумпирани, най-голяма престъпност и тн.

Цените постоянно растът а заплатите все така са си мизерни, спряхме да строим магистрали , дори и чекмеджето изпразнихме на бившия лидер и пак не забогатяхме. Какво се случва и докога ние ще стоим и ще им се радваме?

• Харесване 3
  • Тъжно 1
  • Еха 1
  • Любов 1
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. България е малка държава с много проблеми като всяка друга държава, НО един огромен проблем - Собствения й народ я цака с което без да съзнава се цака сам.

2. Намаляването на депутатите е добра идея, но това НЕ гарантира намаляване на корупцията.

3. Карането в парламента е защото никоя партия не смее да се коалира с друга понеже всичките свини там съзнават, че коалиция с коя да е друга партия ще доведе до намаляването на гласовете за същата на следващите избори. Всичките крякат, че другите не споделяли ценностите им(не че имат такива), че това, че онова... но реалността че се страхуват да не загубят гласове. За тях е по-важно и на следващите избори да стигнат до парламента отколкото да направят нещо за държавата,за хората и т.н., сам виждаш че от първия ден още първите им думи бяха за оръжия за някаква трета страна и за изборния кодекс и то при положение че цяла Европа втч. и България е в жестока криза и много хора едва оцеляват. Това смятам достатъчно добре показва колко изобщо имй дреме за хората на тези отрепки.

4. И това ще продължава, ще продължава още мноооого дълго, докато България е пълна с галфони които само подскачат и крякат в подкрепа на нечии външни интереси и продължават да гласуват все за същите продажни кретени които освен да повтарят "ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ" и да са в услуга на всеки друг но не и на народа си, не правят.

Доказателството ще го видиш и след малко в тази тема, като се напълни с "гении" като Прасчо(Не Грухи), Насекомото, Бей ефенди и т.н. които ще започнат да ме пращат в Евразия, Россия, Рашистан при Путьо, Путлер и т.н. олигофрении.

С такова "мислене" бъдеще не само за България но и за Европа няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, ДзВяРа! написа:

България е малка държава със големи проблеми, исками се вместо 240 депутата да се намали броят им на 24. Напълно достатъчно е и така държавата ще спести милиони ако не и милиарди левове, които ние плащаме за тяхното безучастно присъствие в Българския парламент. Освен заплатите, които ние им плащаме ще се намали и корупцията и кражбите на държавни средства, които ще помогнат за възтановането и развитието на България!

До кога ще продължава това, депутатите ни да се карат и да немогат да се разберат помежду си, а ние да ходим постоянно на избори за да ги гледаме безучастно как правят каквото си искат. Защо вече на Българите не им пука какво се случва в парламента и никой няма възражение. Свикнахме ли вече със този сценарий или в момента живеем много добре, а в същото време сме на дъното на всички класации за най-бедни, кай-корумпирани, най-голяма престъпност и тн.

Цените постоянно растът а заплатите все така са си мизерни, спряхме да строим магистрали , дори и чекмеджето изпразнихме на бившия лидер и пак не забогатяхме. Какво се случва и докога ние ще стоим и ще им се радваме?

Много хубаво си го написал, но с писане не става, а само с действия. Както си бездействаме, следващия парламент може да се укаже не с 24,(както ти се иска и е правилно) не с 240, а с 480 депутата. Това е най доходоносната професия в България за сега. Плащането е много по добро о от това на прехвалените IT специалисти, които получават по 5000 лева заплата. Те, за да направят някакъв софтуер- трябва много да мислят. А Депутата сутрин си купува един вестник, прочита го до 3 след обяд и след това хуква по своя бизнес!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Добри вицове казваш :) 

Нали не се отнася поста ти до моят коментар? Питам, щото ме помоли един "приятел"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Kolev72 написа:

Нали не се отнася поста ти до моят коментар? Питам, щото ме помоли един "приятел"

Не! :) Просто това, което иска Звяра няма как да се случи. Затова казах, че пише вицове! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, ДзВяРа! написа:

вместо 240 депутата да се намали броят им на 24.

Тогава директно ще си ги привикват в посолството на инструктаж. И не разбирам защо всички подскачат срещу депутатите, след като те са дошли от същия този народ. Ако избраниците ви не правят това което ви се иска, гласувайте за други. Да не забравяме и че в НС натискът е огромен, като започнем от страна на местните олигарси и стигнем до външния от империите които се интересуват от територията ни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"... депутатите, след като те са дошли от същия този народ"

Да бе,от същия този народ.  Само ти, така си мислиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И за кой да гласувам след като аз не харесвам нито един от там намиращите се в парламента? Всичките са нагласени личности от така наречената "шуробаджанащина" или са хора, които са платили на някой за да станат депутати.

Защо подобни личности като Делян Пеевски и да не ги назовавам другите по имена, са депутати в Българския парламент и решават съдбата на България? И тъй като стана въпрос за г-н Пеевски ще ви попитам, него кой го е избрал? Кой е гласувал лично за него и кой решава, че той трябва да е в парламента и да решава важни въпроси свързани със България и Българския народ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

И за кой да гласувам след като аз не харесвам нито един от там намиращите се в парламента? Всичките са нагласени личности от така наречената "шуробаджанащина" или са хора, които са платили на някой за да станат депутати.

Защо подобни личности като Делян Пеевски и да не ги назовавам другите по имена, са депутати в Българския парламент и решават съдбата на България? И тъй като стана въпрос за г-н Пеевски ще ви попитам него кой го е избрал? Кой е гласувал лично за него и кой решава, че той трябва да е в парламента и да решава важни въпроси свързани със България и Българския народ?

Няма за кой да гласуваш. Те нещата нарочно се правят така. Аз също искам да гласувам, но няма за кой. Всичко в парламента е една мръсна тор и сган. Бих разстрелял всеки, който е вътре без да ми мигнат очите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Защо подобни личности като Делян Пеевски и да не ги назовавам другите по имена, са депутати в Българския парламент и решават съдбата на България? И тъй като стана въпрос за г-н Пеевски ще ви попитам, него кой го е избрал? Кой е гласувал лично за него и кой решава, че той трябва да е в парламента и да решава важни въпроси свързани със България и Българския народ?

По думите от написаното по горе от  някой си, излиза, че народа е гласувал за него. Независимо от това, ти питаш за този господин и аз питам, но се оказа, че не народа го е избрал, а поставен от някоя партия. Никой не може да ми казва или заповядва за кого аз ще гласуван, без значение,  на коя партия съм симпатизант. А аз не съм такъв, на нито една от последните 50 години!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Kolev72 написа:

По думите от написаното по горе от  някой си, излиза, че народа е гласувал за него. Независимо от това, ти питаш за този господин и аз питам, но се оказа, че не народа го е избрал, а поставен от някоя партия. Никой не може да ми казва или заповядва за кого аз ще гласуван, без значение,  на коя партия съм симпатизант. А аз не съм такъв, на нито една от последните 50 години!

Искаш да кажеш, че ние гласуваме за определена партия а тя в крайна сметка си избира "без нашето съгласие въпреки, че ние сме я избрали", кой измамник да решава какво и как да се случва в България?

Ние защо сме съгласни със всичко това и какъв е смисалът да ходим да гласуваме?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, ДзВяРа! написа:

Искаш да кажеш, че ние гласуваме за определена партия а тя в крайна сметка си избира "без нашето съгласие въпреки, че ние сме я избрали", кой измамник да решава какво и как да се случва в България?

Ние защо сме съгласни със всичко това и какъв е смисалът да ходим да гласуваме?

Направо съм го казал! Без заобикалки.

Пожелавам весела и щастлива нова година на всички, които са в темата - без да мисля, кой коя партия обича или мрази. Ние сме народа, а не партията!

❤️  ❤️  ❤️

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Kolev72 написа:

Направо съм го казал! Без заобикалки.

Пожелавам весела и щастлива нова година на всички, които са в темата - без да мисля, кой коя партия обича или мрази. Ние сме народа, а не партията!

❤️  ❤️  ❤️

На теб също щастлива и успешна нова година и честит имен ден!:cheers:

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Депутатите нямат власт. От тях нищо не зависи. 240 срещу 5 млн.

Те нямат власт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Цените постоянно растът а заплатите все така са си мизерни, спряхме да строим магистрали

какво искаш нали  твоите психодесни управляват и пращаме оръжие и подаряваме храна на украинците

когато се строи идва време за поддържка на построеното

магистралите са обречени

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Banesc написа:

магистралите са обречени

Кфи магистрали? На село черните пътища са по-качествени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За промяна тряббва едно ей такова

head_pic

Честит празник на дядо Стефан :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

в този сайт хората са предимно възрастни , а и гурбетчии има доста тъй че надали е възможно да се организира някаква чета която с параход да прекоси дълбоката река Марица в Пловдив и да превземе столичния парламент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Milkydead написа:

в този сайт хората са предимно възрастни , а и гурбетчии има доста тъй че надали е възможно да се организира някаква чета която с параход да прекоси дълбоката река Марица в Пловдив и да превземе столичния парламент.

И за какво да го превземете тоя парламент? Като от тях нищо не зависи?

90те нали изпочупихте НС. Запалихте и партийният дом. И какво стана?

https://bntnews.bg/bg/a/587591-25-godini-ot-podpalvaneto-na-sgradata-na-partijniya-dom

И звездата махнахте.

И какво?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, petie1 написа:

За промяна тряббва едно ей такова

head_pic

Честит празник на дядо Стефан :)

Много благодаря!

преди 27 минути, Milkydead написа:

Ти пък взе, че позна. В този сайт хората са предимно млади, но не се отнасят с разбиране за живота си и този, на техните семейства. Като пишеш за чети, параходи и революции, поне имаш ли представа  от това, което е показал в горният пост  "petie1" Каква революция ще правите като все още голяма част от вас ги издържат родителите им? По страниците в този форум, където си се появил - си се изложил на 100% . И ако мислиш че те хокам, то е -  НЕ. Не ви виждам такива като теб, след 50 години как ще живеете! За какво ми е да ти развалям настроението. Тогава сам ще се убедиш, че дядо ти Стефан е бил прав. А ти си чаткай на клавиатурата  "ТЕТРИСА". Денем и нощем, и пиши всевъзможни щуротии, на които присъстващите във форума ти се смеят. А ако пък възрастните , които са тук ти пречат, можеш да напишеш на Калин , за да вземе мерки и да ни окастри постепенно.

Сега ти пожелавам Весела Нова Година и да си жив и здрав до дълбоки старини. . Не мисли за картинката по горе, щото съм сигурен, че единствено на такава картинка си го виждал това чудо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Това, което си написал предполага, че България може да се оправи. Не, няма как да се оправи. Това, което си написал, би било вярно и осъществимо, но само ако България не се управлява отвън. Как ние, тези, които са вътре в държавата, ще оправим държавата, ако тя се управлява отвън, и няма общо с нашите желания и искания?

Българското правителство не е правителство, а колониална администрация на Демократичната партия във САЩ, както и тамошната олигархия.

В България конците се дърпат от "Америка за България", "Отворено Общество", мрежата от по-малки фондации, НПО-та и организации, както и от висшите структури на ЕС, включително и Венецианската Комисия; всички тези неща са геополитически инструменти, работещи под влиянието на външните политики на САЩ.

Медиите също са на хранилката на САЩ. Дори Радио Свободна Европа, което не е радио, нито е свободно, нито е европейско, е открито призната пропагандна машина на ЦРУ, използвана в подривната дейност срещу Съветския Съюз. Ако не ми вярваш, пиши "radio free europe" в Гугъл, и отвори страницата на Уикипедия.

Целта на наличието на много депутатски места е да има места за роднините, които депутатите уреждат на власт. Тоест, местата няма да се намалят. Ако местата се намалят, няма да има места за роднините, братовчеди, приятели, братя, сестри, деца, внуци, бизнес колеги, и още...

Докога ще продължават караниците и липсата на редовно правителство? Ами, докато от Вашингтон изберат кои ТОЧНО да са хората, които да управляват. В момента се разместват политически слоеве; няма да има редовно правителство, докато не се наместят и разберат кой точно да управлява, какво точно да се прави с държавата.

Ясно е, че от Вашингтон искат партии, които да са либерални и да налагат либерални/про-ЕС политики в България. Останалите конфликти са между партиите, които се борят за места и захапване на кокала. Всеки иска парче от тортата, всеки иска място във властта; всеки, всяка партия, всеки политик дърпа чергата към себе си.

Едни си отиват, други идват... но проблемите не се оправят. Цялата ситуация с заминаването на едни партии и идването на други, може да се нарече "да станат едните, че да седнат другите" или "да се махне чумата, че да дойде холерата".

"Цените постоянно растът а заплатите все така са си мизерни, спряхме да строим магистрали , дори и чекмеджето изпразнихме на бившия лидер и пак не забогатяхме."

Всъщност, това е нещото, което искат. По-високи цени, по-малко индустриална активност. Инфлация = фалити = деиндустриализация. Защо да си имаме индустрия, ако можем да бъдем заставени така, че да плащаме на американските производители и да купуваме от тях? Деиндустриализациятя е сред основните 5 цели на съвременните и утвърдени Англо-саксонски колонизации.

"Какво се случва и докога ние ще стоим и ще им се радваме?"

Случва се рушене на държавността, технологичния и индустриален напредък на страната.

Докога ще стоим и нищо няма да правим ли? Ами, за да се постигнат целите, необходимо е значително количество от хора да разберат случващото се.

Е, докога ще стоим и няма да правим нищо? Ами, докато нужното количество от хора не започнат да осъзнават случващото се.

Към този момент, повечето хора се влияят от фалшивите медии и платените, фалшиви журналисти, анализатори и икономисти, които лъжат и налагат фалшиви обещания. Примерно, в момента няма обществено недоволство, тъй като в момента на хората им е казано, че утопията предстои, само трябва да приемем еврото. В момента хората са спокойни, тъй като си мислят, че еврото ще им реши проблемите. След като се приеме еврото, но нищо се стане, хората ще започнат да задават въпроси:

"Ама, какво стана?"

"Ама, защо така?"

"Нали уж щяхме да забогатеем?"

"Къде са ни спестяванията? Нали уж еврото нямаше да доведе до инфлация и обезценяване на парите?"

След като това се случи, нова лъжа ще бъде измислена и наложена, да се отложи недоволството на хората. Така се прави от 1989г насам... първо беше Ран-Ът; после беше Джорд Сорос; после беше приватизацията и ликвидацията; после беше ЕС; после беше НАТО... а сега следва и еврото, което ще пожъне точно толкова успех, колкото и всичко останало, което се налагаше като "решение на проблема", преди еврото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...