Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

новият Спасител на БГ

Banesc

ще гласувате ли за партията на Христо Грозев ако си направи  

13 гласували потребители

1. 1. ще гласувате ли за партията на Христо Грозев ако си направи

Тази анкета е затворена за нови гласувания

Препоръчан отговор

Не знам и не ме интересува кой ще е новият спасител на България, ама да вземе да намали цената на яйцата, че станаха по-скъпи от двете мои. А хич не е още Великден.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 56
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 36 минути, Sliderum2 написа:

А хич не е още Великден

дали до тогава все още ще има производители на домашни яйца с тези цени на фуражите . Аз само консумирам домашни сирена , яйца , кашкавал .Вече в добричкият регион се отказа от яйцата от които купувах .

не всички де , някоии..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 30.12.2022 г. в 19:36, ncl написа:

Аз още не мога да схвана какво общо има Грозев със заглавието на темата...

и какво общо има с джендърите.

Ясно е, че няма нищо общо, но въпроса е, че Грозев, като нарочен за враг от кремъл, руZофилистиците скочиха да се доказват какви са верни поданници на путята.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 2.01.2023 г. в 11:01, adersa написа:

дали до тогава все още ще има производители на домашни яйца с тези цени на фуражите . Аз само консумирам домашни сирена , яйца , кашкавал .Вече в добричкият регион се отказа от яйцата от които купувах .

не всички де , някоии..

Няма нищо лошо да си отглежда човек кокошки, свине и крави в апартамента. Доколко са домашни и колко достъпни ценово предлаганите по зеленчуковите пазари мляко и млечни продукти, меса и яйца, може да се спори. Ти може да вземаш висока заплата и цените да не са фактора определящ покупката, но за много хора все още са. Така че, може да се спори. Отделно и колко е законна е продажбата им в такива липса на хигиена и други условия за съхранение. Контролните органи, не че не работят въобще по въпроса, но очевидно по-скоро минимума, за да не бъдат обвинени в безхаберие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 2.01.2023 г. в 11:01, adersa написа:

не всички де , някоии..

Малко вероятно е да има производители.

Цените са прекалено високи, което води до налагане на масово производство, което увеличава количеството за сметка на качеството.

Сиренето, което се продава по големите вериги не е сирене, а купчина хидрогенирани мазнини, оцветители, овкусители, имитиращи продукти - затова струва 4-5 лева, а не 10-14 лева, както сиренето, което се продава на местата, където има качествени продукти.

Купешките яйца нито имат вкус на яйца, нито аромат на яйца; предимно са безвкусни и жълтъка е бледо жълт, вместо да е с наситен цвят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...