Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спрете Земята, искам да сляза!

Препоръчан отговор

току-що, ДзВяРа! написа:

:nono: От прахосмукачката, постоянно я задръстват, направо ми омръзна вече ама свиква се! :huh:

По-добрия вариант от филтъра на пералнята ;) 

преди 29 минути, ДзВяРа! написа:

:nono: От прахосмукачката, постоянно я задръстват, направо ми омръзна вече ама свиква се! :huh:

Ти, последно успя ли да слезеш? Нещо си бил сърдит, разбрах?! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fay написа:

Ми как няма да е сърдит, като никой не ще да спре земята, зави му се свят, не може да уцели вратата на изповедалнята, една "севда" да изповяда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fay написа:

Не знам, сега от теб го чавам това. 

преди 16 минути, bulljo написа:

Ми как няма да е сърдит, като никой не ще да спре земята, зави му се свят, не може да уцели вратата на изповедалнята, една "севда" да изповяда.

И кво, тами ли ме разсърдиха? :popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, ДзВяРа! написа:

Не знам, сега от теб го чавам това. 

Кое, да скоча или да сляза леко и галантно, все пак си имам крилца :giggle1:

преди 20 часа, bulljo написа:

:beer:

Ан тъй! Наздраве за здраве! В орбита или на земята, важното е да сме здрави! 🍷

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Един пич влязъл в аптеката. Продавачката била млада и красива мацка. Оня и казал:
- Един презерватив, ако обичате!
Хубавицата му се усмихнала сладко:
- А какъв цвят, господине? Бургундско червено, сапфирено- синьо, тревисто зелено...
Клиентът се видял. в чудо:
- Еми, по Ваша преценка!
Аптекарката му намигнала палаво:
- А какъв аромат? Японска вишна, тайвански банан, Сейшелски кокос...
Пичът се смаял:
- Брей, много изискана стока предлагате! Еми, примерно - кокос.
Красавицата грейнала:
- А желаете ли доставка вкъщи и поставяне?
Завалията помислил, че сънува:
- Прощавайте... ПОСТАВЯНЕ ли казахте?
Фармацевтката се захилила многозначително:
- Защо не? Кажете ми мястото на доставка и нямате проблеми!
Оня вече едва си поемал дъх:
- Улица "Росна китка" номер пет, ако може за тази вечер към осем!
И така, нашият човек се прибрал у дома, тръпнейки от радостно очакване! Към осем часа на вратата се позвънило!
Пичът отворил вратата силно възбуден, очаквайки да види хубавата аптекарка! Обаче на прага се мъдрели петима яки типа в работни гащеризони. Всеки държал в ръцете си голям френски ключ. Един от тях попитал:
- Вие ли сте поръчал доставка на презерватив?
Домакинът заекнал:
- Е, аз, ама...
Другият кимнал:
- Много ми е приятно! Ние сме монтажната бригада!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Всяка дупка в асфалта първо е малка. И колкото повече гуми влизат вътре, става по-широка и дълбока. И после почват да я заобикалят"
Наблюдение на бай Пешо от Пътното

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Седя си снощи в една кръчма. По едно време влиза един китаец ли е, виетнамец ли, не го знам, ама нейде от района ще да е. Сяда той до мене и почва да пие бира. Питам го:
- Абе, пич, знаеш ли нещо там карате, кунг-фу, разни други такива, а?
Онзи ме поглежда ядосано и вика:
- А ти що ме питаш? Щото съм китаец ли?
- Не ми дреме какъв си, а питам, щото пиеш моята бира…

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

@АСПЕКТ Вандалско нападение бе извършено срещу канцеларията на председателя на консервативната партия "Републиканците" Ерик Сиоти, в опит да го принудят да блокира пенсионната реформа на френския президент Еманюел Макрон, съобщава Асошиейтед прес.

https://www.vesti.bg/sviat/vandali-napadnaha-frenski-politik-podkrepiasht-pensionnata-reforma-6163915

Положението е много лошо при франсетата, кой беше там @Bubbles ли беше, някой да каже какво се случва?

Законовите промени предизвикаха вълна от протести и сблъсъци

След дни наред безредици в Париж заради спорния закон за пенсионната реформа – днес властта във Франция е бъде подложена на тест с два вота на недоверие към правителството. Реформата на президента Еманюел Макрон вдига възрастта за пенсиониране от 62 на 64 години. Увеличават се и годините, през които французите ще трябва да плащат вноски на държавата, за да получават пълна пенсия.

https://nova.bg/news/view/2023/03/20/405320/властта-във-франция-на-тест-заради-спорния-закон-за-пенсионната-реформа/

Жълти жилетки, сега пенсионна реформа, тия франсета не си поплюват, утре какво следва?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, ДзВяРа! написа:

@АСПЕКТ Вандалско нападение бе извършено срещу канцеларията на председателя на консервативната партия "Републиканците" Ерик Сиоти, в опит да го принудят да блокира пенсионната реформа на френския президент Еманюел Макрон, съобщава Асошиейтед прес.

https://www.vesti.bg/sviat/vandali-napadnaha-frenski-politik-podkrepiasht-pensionnata-reforma-6163915

Положението е много лошо при франсетата, кой беше там @Bubbles ли беше, някой да каже какво се случва?

Законовите промени предизвикаха вълна от протести и сблъсъци

След дни наред безредици в Париж заради спорния закон за пенсионната реформа – днес властта във Франция е бъде подложена на тест с два вота на недоверие към правителството. Реформата на президента Еманюел Макрон вдига възрастта за пенсиониране от 62 на 64 години. Увеличават се и годините, през които французите ще трябва да плащат вноски на държавата, за да получават пълна пенсия.

https://nova.bg/news/view/2023/03/20/405320/властта-във-франция-на-тест-заради-спорния-закон-за-пенсионната-реформа/

Жълти жилетки, сега пенсионна реформа, тия франсета не си поплюват, утре какво следва?

Накратко : Депутатите приеха насила пенсионната "реформа" на макАрон посредством вратичка в закона която позволява закони да се приемат въпреки неодобрението на парламента.
Сега ще има вот на недоверие от всяка от опозиционните партии които заедно са мнозинство спрямо партията на Макрон и е много вероятно правителството да падне, за съжаление макарончо ще си остане дори вота на недоверие да мине, но това напрактика ще го направи само изпълняващ длъжността.
В същото време народа е бесен, страната се тресе от протести, всичко е блокирано, спрени са доставките на стоки, горива и др.

Големия купон започва в Четвъртък.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Bubbles написа:

Накратко : Депутатите приеха насила пенсионната "реформа" на макАрон посредством вратичка в закона която позволява закони да се приемат въпреки неодобрението на парламента.
Сега ще има вот на недоверие от всяка от опозиционните партии които заедно са мнозинство спрямо партията на Макрон и е много вероятно правителството да падне, за съжаление макарончо ще си остане дори вота на недоверие да мине, но това напрактика ще го направи само изпълняващ длъжността.
В същото време народа е бесен, страната се тресе от протести, всичко е блокирано, спрени са доставките на стоки, горива и др.

Големия купон започва в Четвъртък.

Вчера е излезнала още една новина за Франция свързана със вота на недоверие и пенсионната реформа.

Той беше внесен заради спорната пенсионна реформа

Правителството на Франция оцеля при ключов вот на недоверие. Той беше внесен заради спорната реформа, която увеличава възрастта за пенсиониране от 62 на 64 години. Предложенията бяха две. Първото получи подкрепата на 278 депутати, при необходими 287 гласа за сваляне на правителството. А предложението, внесено от крайната десница, събра едва 94 гласа „за”. Изключително разпалени дебати предшестваха гласуването. „Мисля, че премиерът Борн не може да продължава така. Позволете ми да обобщя речта ѝ, когато зае трибуната: „Нека продължим както преди, ще водим диалог". Но те направиха точно обратното с този законопроект. И така нейният отговор абсолютно не беше на същото ниво като проблема”, заяви Марин Льо Пен, лидер на крайнодясната партия „Национално обединение”. „Да, вотът на недоверие се провали, но за него бяха нужни само девет гласа. Това е много по-малко от прогнозите на няколко социологически проучвания, направени от политически анализатори и журналисти. И така, това означава, че въпреки че от гледна точка на числата те биха могли да се радват, от политическа гледна точка те не могат да се радват”, заяви Шарл дьо Курсон, депутат в Националното събрание на Франция. 

https://nova.bg/news/view/2023/03/20/405411/правителството-на-франция-оцеля-при-ключов-вот-на-недоверие/

За промяна на две години ще се изтрепят, а ние тук си мълчим и се съгласяваме със всичко което правят, колкото и да не ни харесва това. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...