Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с лаптоп след ремонт

Препоръчан отговор

Здравейте! Когато включа заряното на лаптопа тъчпада и кавиатурата спират да работят. Като включа външна клавиатура - работи. Когато изключа зарядното - работи. Проблема се появи непосредствено след ремонт на вентилатора в уж добър сервиз. Тоя вентилатор ми го ремонтираха веднъж преди 9 месеца и поседният месец ДВА пъти. Не искам да ходя повече там, затова ще съм благодарна, ако ме насочите какъв може да е проблема и къде да ми го оправят, без нещо друго да се прецака.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лаптопа е hp ЕliteBook 850 g5. Последният ремонт беше рекламация на предпоследният. Разбирате ли, три пъти ми ремонтираха едно и също нещо, като първите два ремонта бяха смяна стария вентилатор с чисто нов, а при третия са променяли някакви настройки.  Не искам да обвинявам някого в нещо, но в този сервиз повече няма да ходя. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Естествено сменяте  сервиза. Така описан проблемът не звучи като софтуерен. А всичко друго -само в сервиз. Останалото са алабалистики и преливане от пусто в празно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако лаптопа е в гаранция - жалба в КЗП и там ще кажат какво да се прави, ако наистина 3 пъти е ходил на ремонт за един и същ проблем, по закон може да си искате възстановяване на сумата.

Това е само при условие, че стоката е закупена на физическо лице.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...