Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голямото умуване за монитор.

Препоръчан отговор

преди 1 час, Rammkopf написа:

Като стигнеш до 1/4 от нивото на начинаещ сис админ, тогава можеш да говориш. Сега бегай си цъкай CS-чето с другите дечица, че ти навъртяха 20 фрага, докато накълвеш 10 букви с 11 грешки.

Ооооооооо, не искам и на десетохилядна. То е само, за скучни типове - които не знаят какво да правят, в реалния свят.

пп Може да добавиш в темата с шегите - Сиси, на галено. Идва от Sissy... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Beemo написа:

Ооооооооо, не искам и на десетохилядна. То е само, за скучни типове - които не знаят какво да правят, в реалния свят.

пп Може да добавиш в темата с шегите - Сиси, на галено. Идва от Sissy... 

Ти наистина си вярваш, обаче! :D :D :D

Добре, генийче от виртуалния свят. Дерзай!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, c-xooper написа:

Кажете нещо за този дел. DELL ALIENWARE AW2521HFA DARK SIDE OF THE MOON

Монитора е страхотен, нищо че вече е остарял( три години...) Личен експиеренс.

Иначе, ползвам тази марка - за работа... Уникални са. Най - важното, не дразнят/ебават очите.

Само където,  @Rammkopf и е правен на матрицата(и знае всички минуси) ... И не се знае, накъде ще го задуха вятъра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Beemo написа:

Монитора е страхотен, нищо че вече е остарял( три години...)

А ти, ако не е тайна с колко години си по-стар от въпросния монитор? (ако си по-стар)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, gringos написа:

А ти, ако не е тайна с колко години си по-стар от въпросния монитор? (ако си по-стар)

ххахаахахахахаахахахахаах

Плувай...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Beemo написа:

ххахаахахахахаахахахахаах

Плувай...

Въпреки, че не получих отговор (което е много куул и е модерно), да питам и следващото във връзка с най-новия (твой) писък - можеш ли да плуваш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По принцип се гледа скоростта. Тва е като при процесорите. Между другото, бътърфлаят и гърбът са втория и трети по бързина стилове. Като най-бързата моментна скорост е именно бътърфлая - в момента когато гребът и двете ръце скоростта е по-голяма от на крола.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, gringos написа:

Въпреки, че не получих отговор (което е много куул и е модерно), да питам и следващото във връзка с най-новия (твой) писък - можеш ли да плуваш?

И какво общо, има възрастта ми?

Или и тук сте се събрали - шайка индивидуалисти, с по два - три профила ?

Мога да ви псувам - по отделно и вкуп. И изобщо, не ме притеснява.

А оная рогозка @Rammkopf - предполагам, си забелязал, че сме в едни и същи среди ? Гледай да не се срещнем - ма.... и бок... И как си гледаш профила - на компа, телефона и...

В 12 фирми, имат да ми правят услуги. На всички съм казал... Те в България, не са толкова много.

Тук във форума може и да е всично но, да ми обиждаш семейството... Ще те смачкам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Beemo написа:
преди 42 минути, gringos написа:

А оная рогозка @Rammkopf - предполагам, си забелязал, че сме в едни и същи среди ? Гледай да не се срещнем - ма.... и бок... И как си гледаш профила - на компа, телефона и...

В 12 фирми, имат да ми правят услуги. На всички съм казал... Те в България, не са толкова много.

Тук във форума може и да е всично но, да ми обиждаш семейството... Ще те смачкам.

Нещо ми се види, че несвързано взе да се изразяваш. На мене ли ги наговори всичките тия неща и заплахи или и на някой друг. Кое точно е към мене, че се обърквам? Би ли повторил?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Beemo написа:

Изобщо не сме в едни и същи среди. Ако бяхме, нямаше да си позволяваш такъв тон. И такова поведение, като цяло.

Сега не знам кой оплю по врата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По-големият монитор ти позволява да побереш повече прозорци на екрана, без да се оцъклиш какво виждаш. Например се оказа, че спокойно можеш да видиш в word формат А4 в оригинал, да си пуснеш  и някое мачле в другия край, и при това без топката да е с големината на главата на карфица, че и някои браузер отгоре. Само, че това няма как да си го представиш с монитор 24инча и 1080 резолюция. Трябва да го видиш тоза удобство на живо за да го разбереш и оцениш. Големия монитор предполага много екстри, които дребосъците нямат и няма да имат. Но големия монитор изисква и място и пространство,  все пак. И няма вредни съвременни монитори в този диапазон, ако някой намери да посочи конкретни  модели да ги видим и ние.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, stanpet написа:

И няма вредни съвременни монитори в този диапазон, ако някой намери да посочи конкретни  модели да ги видим и ние.

Ако намериш някой безвреден, посочи конкретния модел, да го видим и ние.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Готово, ето домашния ми: Xiaomi 34'' Curved Gaming Monitor WQHD Curved Surface Screen Wide Viewing Angle Monitor 144Hz High Refresh Rate EU Plug Monitor. За служебния ,който е много отгоре, ако някой прояви интерес,  през седмицата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, stanpet написа:

Готово, ето домашния ми: Xiaomi 34'' Curved Gaming Monitor WQHD Curved Surface Screen Wide Viewing Angle Monitor 144Hz High Refresh Rate EU Plug Monitor. За служебния ,който е много отгоре, ако някой прояви интерес,  през седмицата.

Чудесно! Значи има. А как възнамеряваш, да ми докажеш, че е безвреден?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А служебния ми е Fujitsu Display P27-8 TS UHD, но ми малее, тряваше да е поне 32инчов. Няма да доказвам нищо за вредности. Одобрени са по строгите норми на пазара в Европа, а не за някоя страна в третия свят. Ако намериш кусури, пиши на ЕК да ги забранят, че нещо не те кефят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, stanpet написа:

А служебния ми е Fujitsu Display P27-8 TS UHD, но ми малее, тряваше да е поне 32инчов. Няма да доказвам нищо за вредности. Одобрени са по строгите норми на пазара в Европа, а не за някоя страна в третия свят. Ако намериш кусури, пиши на ЕК да ги забранят, че нещо не те кефят.

Аха разбирам - вярата в партията- майка закрилница при тебе е особено силна. И все пак, в тоя случай, би трябвало да ми цитираш, къде точно Партията- майка, закрилница, е казала, че мониторите отговарящи на строгите й норми са безвредни? Или не знаеш, но вярваш? Усещам, че си от вярващите, дето не са чели Библията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...