Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво може да е?

Anneliese

Препоръчан отговор

За съжаление чак утре ще ходим на гастроентеролог. Много съм притеснена и искам да Ви попитам за мнение какво може да ми е.:(

Вчера следобед с мама се прибрахме от разходка и от никъде взе, че ме заболя кръстът отстрани и отзад. Малко по - късно все че ме заболя и дясната горна част на корема, към ребрата и отстрани. Малко ми се гади, но не ми се повръща.

По - предния ден ме болеше зверски левия крак (почти целия януари не съм излизала, само на леглото и компютъра. Първо бях болна, после пък мама не искаше да излизаме и не можех да се оправям с ината и). Болката в крака изчезна, но много се притесних да не е бил тромб. Доста време не съм се раздвижвала, а болката беше ужасна.

Болката в корема не е силна, но ме боли в легнало положение. Не ми минава от хапчета, нито от чай, а по едно време и на главата нещо ми прилоша много.

Просто моля за отговор, спестете си подигравките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Болкоуспокояващо някакво, мама ми го даде. Аз по принцип сама не взимам лекарства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не пия алкохол изобщо! И не е смешно, притеснявам се! Всичко друго ще преглътна, но ме е страх да не е тромб заради застоялия ми начин на живот, и то защото не мога да се оправям с настроенията на мама, а сама не смея да излизам, пък няма с кой друг!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кофти, симптомите са на раздразнена жлъчка, минаваш на картофи и ориз, никакви яйца, люто, алкохол, безалкохолни.
Утре може да те оставят в болницата за ден-два да ти влеят някои лекарства.
Хубаво е за известно време да минеш на диета като не консумираш гореизброените неща за да може жлъчката да се успокои, защото жлъчните кризи са много кофти тръпка.

Диета при възпалена жлъчка - Диети | Dietata.com

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може и това да е, ям много яйца, защото като съм без зъби, мога да ям малко работи.

Сигурен ли си, че не е тромб, аз много се притесних и не успях истински да се зарадвам, че ми мина на крака.

На мен тромбът е най - големият ми страх, от това почина певицата Рейхан, много хора с ковид също си отидоха от това, то няма лечение и спасение от него.:(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Рейхан загина в катастрофа, нещ се бъркаш.
И мястото където казваш че те боли е точно жлъчката, това че ти се гади е знак че вече е раздразнена, не вземеш ли мерки скоро ще заповръщаш като фонтан.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако е гърбът   отзад в дясно е точно както ти казва Bubbles, моята е прищипана и единствено което ми прави проблем е лешник затова и  не ям неща с лешник. А относно гастрита  ми изписаха Emanera сутрин и вечер по 1 преди ядене 30 минути. 1 месец ги пих и всичко се оправи до ден днешен нямам проблеми

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, тя катастрофира, но доколкото разбрах, се е подобрявала, обаче е получила тромб. Ето, да се информираш.

301392587_1560664041014741_7228283862418

301400364_1560664081014737_6666697132135

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не само съм чувал , но правененто на любов помагало в такива случаи. На моята като я заболи така, процедираме първо по чаша червено вино и после се оттегляме лежерно към покоите си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има си лекари, има си диагностична хапаратура, тестове местове, ако и след това пак опираш до здравни съвети от некомпетентни хора по форумите по-добре си търси свободен парцел на гробищата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти прочете ли най - горния текст? Утре чак съм на лекар!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прибрахме се от прегледа при гастроентероложката. Ами.............край с кока - колата. Жалко, напитката е хубава, а и само там имам късмет в игрите.:(

Имам двустранна нефролитиаза, киста в десния бъбрек и дебелочревни бримки в червата.

За капак имам зверско главоболие, сега, като ми мине цикъла, трябва и пак да си изследвам урината, че ми пари долу вдясно, а не знам какво ще правя с болката в  дясната гърда ли, сърце ли.......... От скоро имам болка там, трудно спя, гледаха ми сърцето през септември, добре е, но не знам болката дали не е от гърдата. Не мога да легна да спя, трудно се повдигам сама в леглото, а като легна, не мога да дишам,  тежи ми нещо отгоре, понякога ми и пари. Напоследък много взех да се потя и станах ужасно зиморничава. У нас е топло, а съм по халати плетена шапка.

Иде ми да се застрелям от толкова много здравословни проблеми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Bubbles написа:

Посети мамограф.

Не знам как ще убедя мама. Но трябва, трудно спя, а неспането е опасно. И ако ми има нещо.................. вече не знам, съвсем ще се депресирам.:(

Още не мога да разбера как така кока - колата е вредна.:(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

...

Американци. Подривници, даже би казал един виден анализатор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Anneliese написа:

Те всички газирани напитки са вредни не само Цоца-Цола, ако не вярваш виж им етикета колко са тъпкани с химия

преди 22 часа, васил козарев написа:

И понеже утре си на лекар, да те диагностицираме ние. 

Ами може пък освен за ламя да се мисли и за компютър кой знае?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ПКК,Вит Д,Вит Б12.Провери и щит жлеза,пусни още ТАТ,МАТ,Ф3,Ф4.Стерилната урина е първата като станеш,първо се измиваш,после изпишкваш малко,спираш и продължаваш пак,това второто трябва да го занесеш.Надявам се,обясних го добре :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, - - - > написа:

ПКК,Вит Д,Вит Б12.Провери и щит жлеза,пусни още ТАТ,МАТ,Ф3,Ф4.Стерилната урина е първата като станеш,първо се измиваш,после изпишкваш малко,спираш и продължаваш пак,това второто трябва да го занесеш.Надявам се,обясних го добре :)

Бих го направила, но всичките тези изследвания струват много пари.

Снощи мама ме изуми- понеже нали не чувам, та се оказало, че лекарката ми препоръчала да пия не обикновено ( от което се получавали газове), а соево мляко! Опулих се, а после и обясних, че точно в соята и соевите продукти има ГМО! Направо съм изумена! След онзи път,когато личната ми лекарка ми предписа тъпотията "Геритамин Нео" ( а се оказа, че точно тогава имаше реклама на този продукт по телевизията с Анелия и че разни търговски представители на фармацевтични фирми ходели по болниците и предлагали заплащане срещу изписване на пациенти на техния продукт, без значение дали ще име от полза).......................... Сега пък лекарите предписват ГМО продукти! Думи нямам! Точно за ГМО се знае, че докарва рак!

Вяра да нямаш на днешните лекари вече, всичко са го обърнали на търговия! После защо хората са толкова болни!

Ако не помните какво беше "Геритамин Нео":

AnReklamaBljasyk.jpg

t5_2929606.jpg

t5_3165326.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...