Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

1 февруари - какъв празник е , че празнуваме жертвите на комунизма ?

Гост

Препоръчан отговор

преди 1 час, Емил Костов написа:

ДА, Живков и партията ни строиха инфраструктурата и нищо не е било нерентабилно. Всичко си работеше на пълна пара. Имаше огромен пазар за всички стоки. След 89 година всичко се разруши. Не е нужно да ме убеждаваш, защото аз съм го видял и преживял с очите си. А ти можеш да си пишеш глупости на тон колкото си искаш. 

Ако вярваме само на очите си, Земята е плоска :giggle1:

Любимият ти строй фалира. Толкова. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ако вярваме само на очите си, Земята е плоска :giggle1:

Любимият ти строй фалира. Толкова. 

1. Земята не е плоска даже и с очите да ги гледаш.

2. Строят не фалира, а го фалираха. Така ще фалира и капитализмът. Натам се е запътил.

И не виждам нищо смешно. В момента сме на дъното. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

1. Земята не е плоска даже и с очите да ги гледаш.

2. Строят не фалира, а го фалираха. Така ще фалира и капитализмът. Натам се е запътил.

И не виждам нищо смешно. В момента сме на дъното. 

Кой го фалира ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ncl написа:

Предателите го фалираха.

Които, дори да приемем за вярно, са продукт на соца :giggle1: Къв е тоя смотан строй, да произведе предатели, които да го съборят. Да ви имам логиката... 

пп. и тази не е акваирумна ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой го фалира ? 

Запада и българските предатели, заедно със заблудените овце. Всички като започнеш от Иван Костов и свършиш с Бойко Борисов са били членове на БКП. А фалита си го направихме ние, понеже просто сме тъпаци.

Които, дори да приемем за вярно, са продукт на соца :giggle1: Къв е тоя смотан строй, да произведе предатели, които да го съборят. Да ви имам логиката... 

Смей се ти на логиката. Ще те видя като спре тока какво ще правиш и къде ще пишеш, защото благодарение на онзи строй има ток, вода инфраструктура. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Запада и българските предатели, заедно със заблудените овце. Всички като започнеш от Иван Костов и свършиш с Бойко Борисов са били членове на БКП. А фалита си го направихме ние, понеже просто сме тъпаци.

Значи великият соц строй, успя само да произведе тъпаци, които да го фалират ? Мдаа, как да не ти липсва такова нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Смей се ти на логиката. Ще те видя като спре тока какво ще правиш и къде ще пишеш, защото благодарение на онзи строй има ток, вода инфраструктура. 

Ае, що дето не е имало соц има ток? И вода? И не се разпаднаха? И техните политици не са си пращали децата тук. Накраднатите пари също.

ДА, Живков и партията ни строиха инфраструктурата и нищо не е било нерентабилно. Всичко си работеше на пълна пара. Имаше огромен пазар за всички стоки. След 89 година всичко се разруши. Не е нужно да ме убеждаваш, защото аз съм го видял и преживял с очите си. А ти можеш да си пишеш глупости на тон колкото си искаш. 

"Социализмът е едно недоносче " провери кой го е казал. Но ти си по в час от него за творението му.

преди 1 час, gagodrago написа:

Ама вие защо си губите времето да спорите с Митьо-трола? Той, освен че лъже като разпран, е и много вреслив и не търпи чужди мнения.

Не лъжа. Търпя доводи, не и глупости от опорки. И не съм вреслив, когато някой пише глупости като теб, го правя за смях.

АЗ не споря, а го карам да мисли. 3300 язовира, 780 завода и предприятия, АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ, пътища, електроснабдяване по села и градове не са го правили марсианците.

А горките капиталисти във Франция, Англия, Германия ни ток, ни вода, ни храна. А и Лади нямаха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Не пише глупости! Пише платени от Шорош публикации!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, N1K17Y написа:

Тази логика се преплита с.... "кой ми ака в гащите" :giggle1:

преди 43 минути, Емил Костов написа:

Не очаквах че си толкова кух. Благодарение на соца сме имали вода и ток.  А Ленин е създал азбуката :) 

А Запада седеше без ток и вода, нали ?

Все едно да благодарим на Костов че горе долу по негово време компютрите започнаха масово да навлизат в домовете ни ??

пп

да ти припомня ли колко неща са чисто откраднати  от "злия Запад " ??

https://germanych.livejournal.com/133607.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, miro20 написа:

Тази логика се преплита с.... "кой ми ака в гащите" :giggle1:

Не очаквах че си толкова кух. Благодарение на соца сме имали вода и ток.  А Ленин е създал азбуката :) 

А Запада седеше без ток и вода, нали ?

Все едно да благодарим на Костов че горе долу по негово време компютрите започнаха масово да навлизат в домовете ни ??

Хайде да не се обиждаме ако обичаш. Изказвам мнение, спокойно можеш да кажеш, че не си съгласен. И да, ще го напиша ПАК. Благодарение на СОЦА имаме ток и вода дори и в момента. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Хайде де? Дали се скапаха при соца? Аз през соца предприятия не съм закривал и не съм виждал ликвидационни съвети. Освен това структурата, която имаме е все още от соца. ФАКТИ, колкото и да не ти харесват. И не знам какво толкоз мрънкате срещу тоя соц като всичко ви е от него. Да, строят си имаше кусури, но сега всичко е анархия, помия и деградация. 

Класическо комуне :)  :)  :)  

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Хайде да не се обиждаме ако обичаш.

Добре, извинявай за "кух" .

Ама си повече от видимо класическо комуне, нали ?  А аз комуне което да не е кухо не съм виждал..... :getout:

Запозна ли се с "достиженията" на страната на клонингите ??  От която и ние всичко реално копирахме ?

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, miro20 написа:

Класическо комуне :)  :)  :)  

Добре, извинявай за "кух" .

Ама си повече от видимо класическо комуне, нали ?  А аз комуне което да не е кухо не съм виждал..... :getout:

Въобще нямам нищо общо с комунизма. Аз не съм нито партиен, нито се занимавам с политика. Сам можеш да провериш какво е било в България преди 45 година, по време на комунизма и какво е сега. Колкото да спориш с мен или да ме обиждаш аз знам какво е било. Живял съм и през двата строя и още пазя снимки и документи от преди 45 година как хората са живели в землянки и са палили газовите лампи. Лично прадядо ми е разправял какво е било и как след това са строили и са купували дворове.

Може спокойно да продължите да спорите в темата. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодарение на СОЦА имаме ток и вода дори и в момента. 

Това СОЦА някаква фирма ли е? Ако не е фирма значи е утопия, защото знам, че благодарение на хората живеещи в държавата България и техния неуморен (но ниско платен) труд имаме ток, вода и т.н. А на СОЦА не случайно са му казвали ЦОЦА. Дано се сетиш, защо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Въобще нямам нищо общо с комунизма. Аз не съм нито партиен, нито се занимавам с политика. Сам можеш да провериш какво е било в България преди 45 година, по време на комунизма и какво е сега. Колкото да спориш с мен или да ме обиждаш аз знам какво е било. Живял съм и през двата строя и още пазя снимки и документи от преди 45 година как хората са живели в землянки и са палили газовите лампи. Лично прадядо ми е разправял какво е било и как след това са строили и са купували дворове.

Може спокойно да продължите да спорите в темата. 

И според теб без цоциализма щяхме да си седим с газените лампи по землянки ли ? Като се огледам целия "загниващ Запад" още седи в землянките :) 

Много си умен бе :)  Впечатли ме.

мнеееее никак не си партиен, никак не си комуне.... :getout:

Нещо повече, както вече съм цитирал и коментирал, АКО не беше дошъл цоциализма, щяхме да сме в пътипо добре.

Виж в годините преди войната какви заплати и развитие е имала България  :

https://www.kaldata.com/forums/topic/230426-какво-се-е-криело-по-времето-на-соц-а/page/6/#comment-5276572

Даже после проверих данните :

https://www.kaldata.com/forums/topic/230426-какво-се-е-криело-по-времето-на-соц-а/page/6/#comment-5288721

Гледайки съседите ни, АКО развитието ни бе продължило, щяхме да сме водеща страна на Балканите, защо не и между първите в Европа !

Уви, разпределиха ни в пагубния за държавата ни, социалистически лагер. И дръпнахме, ама назад .

А такив акато теб са доволни от това че сме загубили заради соца толкова добро развитие.

И се радат на трохите от соца.

Глава имаш ли на раменете си и нещо в нея ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...