Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Tapinradio?

Виж решението Разрешен от цър-вул,

Препоръчан отговор

преди 18 часа, Ivan Zangagolev написа:

А тя има ли функцията за split tracks? Защото то тази е най важната функция която ми трябва.

Ползвай Winamp с плъгина, който не записва от звуковата карта, тоест не прекодира записа, и който разделя песните по тагове/имена. Имаше и едно друго древно радио, то е със същите способности, но имаше предимство, че не генерира двоен трафик по време на запис както Winamp прави. Тъй като при Winamp за да слушаш - върви трафик към плеъра, но върви трафик и към плъгина. :) С Winamp е по-лесно да вкараш плейлиста. А другото радио, което никой не спомена е наистина древно и нафлудено с мъртви станции.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Клонинга написа:

Ползвай Winamp с плъгина, който не записва от звуковата карта, тоест не прекодира записа, и който разделя песните по тагове/имена. Имаше и едно друго древно радио, то е със същите способности, но имаше предимство, че не генерира двоен трафик по време на запис както Winamp прави. Тъй като при Winamp за да слушаш - върви трафик към плеъра, но върви трафик и към плъгина. :) С Winamp е по-лесно да вкараш плейлиста. А другото радио, което никой не спомена е наистина древно и нафлудено с мъртви станции.

Stream Ripper за winamp го имам, обаче точно това радио което искам да записвам не става през него, излиза ми unknown url и не иска и не иска. Затова и прибегнах до въпросните други програми.

Понеже тука се завихри голям спор за кожи и подобни неща, нека си кажа моите изисквания за една програма. Те са много простички.
Програмата да е съвместима със screen reader, да работи без бъгове и да е лека и да не заема много ресурси. А как изглежда виртуално изобщо не ми пука, даже колкото е по олд скул, толкова по добре. TapinRadio и RadioSure са много добри според мен! От снощи работя с втората за тест и както изглежда май ще използвам като основна RadioSure, защото наистина си е много добра. TapinRadio също ще остане, но ще се ползва много по рядко. Kolev72, много благодаря за програмата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Ivan Zangagolev написа:

TapinRadio и RadioSure са много добри според мен! От снощи работя с втората за тест и както изглежда май ще използвам като основна RadioSure, защото наистина си е много добра. TapinRadio също ще остане, но ще се ползва много по рядко.

Моето предложение с остарялата програма има най-голям списък на български радия, но ентусиаста който я зареждаше е прекратил поддръжката от две/три години.

преди 7 часа, Ivan Zangagolev написа:

Stream Ripper за winamp го имам, обаче точно това радио което искам да записвам не става през него, излиза ми unknown url и не иска и не иска. Затова и прибегнах до въпросните други програми.

Ами то у нас си имаме много известни популярни радия, които стриймват само във видео формат! Тоест аудиото е в контейнер на видео. В тази връзка видео/аудио плеъра ти, с който гледаш и слушаш музика спокойно записва всички радия. Препоръчвам ти да не използваш VLC 3. Най-добре е да ползваш VLC 2.8

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Страхотно радио-плейърче е RadioSure! Попадна ми един сайт на негов фен, който е направил възможно обновяването на списъка с радиостанции. Има и пълна информация за програмката - откъде може да се свали, скинове и т.н.

radiosure.fr

Мерси за инфото! :beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...