Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнат профил

Виж решението Разрешен от B-boy/StyLe/,

Препоръчан отговор

Здравейте днес сутринта се опитвах да вляза в Фейсбука но не можех бяха ми хакнали профила смениха ми емайла телефония номер беше премахнат. С много опити да вляза и помощ от фейсбук и изпратих личната си карта смених паролата на Фейсбука но ми изисква някакъв ключ и незнам как да го открия ако може някои да ми помогне ще съм много благодарен.

Screenshot_2023-02-22-19-52-18-305_com.facebook.katana.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам, този който ти е свил профила го е заключил с флашка или друго подобно устройство, ще трябва да пишеш на поддръжката им да го манат ако е възможно.

А какво става ако избереш опцията да използваш код?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Двуфакторното трудно се преодолява. Явно ако нямаш флашката, ще иска код, който ще бъде пратен на телефона (но на неговия). За справяне с това трябва да се клонира сим картата му, а там вече става сложно. Пишете на поддръжката, както ви посъветваха. Щом можете да докажете самоличността си и че профила е ваш, едва ли това ще е проблем, стига хакера да не е сменил и другите данни в профила ви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Така като гледам, този който ти е свил профила го е заключил с флашка или друго подобно устройство, ще трябва да пишеш на поддръжката им да го манат ако е възможно.

А какво става ако избереш опцията да използваш код?

Това ми изписва

Screenshot_2023-02-22-20-10-41-796_com.google.android.gms.jpg

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Двуфакторното трудно се преодолява. Явно ако нямаш флашката, ще иска код, който ще бъде пратен на телефона (но на неговия). За справяне с това трябва да се клонира сим картата му, а там вече става сложно. Пишете на поддръжката, както ви посъветваха. Щом можете да докажете самоличността си и че профила е ваш, едва ли това ще е проблем, стига хакера да не е сменил и другите данни в профила ви.

Доказал съм самоличността си влизам в профила си но ми иска код и незнам как да се справя

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, milen_8806 написа:

Доказал съм самоличността си влизам в профила си но ми иска код и незнам как да се справя

Нали това писах. Кода е добавен от хакера. Само поддържката или хакера могат да го махнат най-вероятно. Затова е налична тази опция. Но е трябвало да я включите ВИЕ преди да ви откраднат профила. Сега може би нямаше да успеят и тази тема нямаше да я има. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Нали това писах. Кода е добавен от хакера. Само поддържката или хакера могат да го махнат най-вероятно. Затова е налична тази опция. Но е трябвало да я включите ВИЕ преди да ви откраднат профила. Сега може би нямаше да успеят и тази тема нямаше да я има. :)

Откъде ще знам че ще стане така 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Teemo написа:

На мен ми прилича на - хак+фишинг - поддръжка+опит/запитване, за мейн парола.

Възможно е. Аз фейсбук нямам. Но се опитвам да му обясня какво е 2FA. А ако е фишинг и си е пратил личните данни не където трябва загубения профил ще е най-малкия му проблем. Да не цъфне само с кредит на свое име, който не е поръчвал...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

А как да се свържа с подръжката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Възможно е. Аз фейсбук нямам. Но се опитвам да му обясня какво е 2FA. А ако е фишинг и си е пратил личните данни не където трябва загубения профил ще е най-малкия му проблем. Да не цъфне само с кредит на свое име, който не е поръчвал...

През сайта на фейсбук изпратих снимка на личната си карта получих обратна връзка с парола за влизане

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Google на хапе?

https://www.facebook.com/hacked

Не става отива да се логна в профила и пак ми излиза за ключ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, milen_8806 написа:

През сайта на фейсбук изпратих снимка на личната си карта получих обратна връзка с парола за влизане

От къде взе линк, за връзката? Ако е от пощата - се прекръсти три пъти и очаквай ЧСИ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение
преди 2 минути, milen_8806 написа:

Не става отива да се логна в профила и пак ми излиза за ключ

Тук има тема по въпроса:

https://www.reddit.com/r/facebook/comments/k4c3yn/my_account_was_recently_hacked_and_the_hacker_set/

Явно трябва да пратите e-mail на [email protected] и ще ви пратят временен код за 2FA. След като си възстановите достъпа, влизате в настройките и изключвате 2FA или настройвате за вашия телефон.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Teemo написа:

От къде взе линк, за връзката? Ако е от пощата - се прекръсти три пъти и очаквай ЧСИ.

От сайта на веисбук помощ но щом си смених паролата и емайл значи не съм направил такава фатална грешка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...
на 22.02.2023 г. в 20:32, milen_8806 написа:

От сайта на веисбук помощ но щом си смених паролата и емайл значи не съм направил такава фатална грешка

наскоро и мен ми се наложи, но не виждам какво могат да ти направят само с лицевата страна на картата (мисля че ш.книжка подадох)?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...