Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кухата и широка сфера на функционално-неграмотния капитализъм

Sliderum2

Препоръчан отговор

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Реално преливаш от пусто в празно, пускаш някакви помпозно претенциозни заглавия на теми, а после не защитаваш това което си пуснал. И нали, вече отдавна уточнихме , че гейвойнството на Раша сте по яки от това на Запада. Просто на Запад, хората нямат вашите комплекси и не се крият когато са такива.

Не позна, няма какво да защитавам, тъй като никой от вас не можа да ме предизвиква с аргумент по темата. Опитвате някакви дребни заяжданици за глупости и толкоз.

Междувременно "бг"* умнокрасивитета, насърчаван от сащ желае още по-"умни" да станем. Митко, ако се отвори в СУ час по трансджедеризъм, да питам да те запишат кат' даскал? Убеден съм, че на провеждащ такава индоктринация на живо, се плаща повече отколкото изкарваш в сащ.

*умнокрасивитета е глобализиран, за тях родина нищо не значи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Не позна, няма какво да защитавам, тъй като никой от вас не можа да ме предизвиква с аргумент по темата. Опитвате някакви дребни заяжданици за глупости и толкоз.

Междувременно "бг"* умнокрасивитета, насърчаван от сащ желае още по-"умни" да станем. Митко, ако се отвори в СУ час по трансджедеризъм, да питам да те запишат кат' даскал? Убеден съм, че на провеждащ такава индоктринация на живо, се плаща повече отколкото изкарваш в сащ.

*умнокрасивитета е глобализиран, за тях родина нищо не значи.

Бате, всичкото Вата не успяхте да измислите едно, едничко в което Запада да не е много по добре от Рашата. Остана ви като предимство само, че при вас рашистите, "джендърите " трябва да се крият. Не, че вие сте по малко, не че не се боцкате в алтернативни дупки, а че трябва да се криете. Ви евЕм и предимството и обществото нещастно вдлъбнато 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеки път се питам, абе гейпросащесср трололинките четат ли си всъщност какво са "написали". Съмнявам се да могат да четат. Отговорите идват направо от сащ. Научили са ги само да копират и поставят и толкоз. Не е нужно да знаят да четат и пишат, дори не е нужно да могат да мислят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

Всеки път се питам, абе гейпросащесср трололинките четат ли си всъщност какво са "написали". Съмнявам се да могат да четат. Отговорите идват направо от сащ. Научили са ги само да копират и поставят и толкоз. Не е нужно да знаят да четат и пишат, дори не е нужно да могат да мислят.

За пореден път, гейрашистчето написа набор от думи, без факти и смисъл. Жалко путиноидно нещо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

За пореден път, гейрашистчето написа набор от думи, без факти и смисъл. Жалко путиноидно нещо.

"Уча" се от теб бре, току що те имитирах и написаното съответства напълно на качеството на твоите коментари.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

"Уча" се от теб бре, току що те имитирах и написаното съответства напълно на качеството на твоите коментари.

Добре. Русия е пример само за това каква не трябва да бъде една държава . Само пълен дебил, може да бута страната си в нейната орбита. Няма едно предимство спрямо Западния свят североизточен Мордор. Нещата са така поне повече от век.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Ти никога не си писал верни съществени факти. Или пълни лъжи или безкрайно несъществени неща, преекспонирани до безкрай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Само пълен дебил, може да бута страната си в нейната орбита

Явно имаш някаква обсесия. Потърси квалифицирана помощ. Тази тема не е, а и всъщност не мисля, че въобще има моя тема за Русия. За Китай имам тема. Нещо халюцинираш, Митко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Явно имаш някаква обсесия. Потърси квалифицирана помощ. Тази тема не е, а и всъщност не мисля, че въобще има моя тема за Русия. За Китай имам тема. Нещо халюцинираш, Митко.

Никой анонимни, ти си ходеща рашистка опорка, дали си пуснал тема с това име няма значение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Тази тема не е, а и всъщност не мисля, че въобще има моя тема за Русия.

даже и никога в нищо не си подкрепял руZията - днес май сте яли гъбена чорбица в мосейково. 😏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, Митко Вълчев написа:

Никой анонимни, ти си ходеща рашистка опорка, дали си пуснал тема с това име няма значение.

Защо го наричаш "рашистка опорка"?

преди 23 часа, Sliderum2 написа:

Дори и темата да няма общо с Русия, те отново ще говорят за Русия. Не си ли забелязал, че намесват Русия във всички теми, като обвиняват Русия за политическите провали на политиците, за които те самите гласуват. Очевидно е, че използват Русия, като средство за оправдание на политическите провали на политиците, за които гласуват, както и липсата на успех на икономическата и идеологическа система, която подкрепят. Ако не ти забелязал, дори и в други държави се твърди, ме ако нещо лошо стане, то е по вина на Русия. Примерно, протестите на медицински работници във Великобритания бяха квалифицирани като "руска намеса".

Тези хора, които обвиняват Русия за проблеми, които не са причинени от Русия, са толкова неспособни да мислят, че все още не са разбрали, че РусияГейт, лъжата, от която тръгна лъжата, че Русия контролира света, всъщност е лъжа.

Въпреки че не е вярно, това няма да ги спре на наричат всеки, който не мисли, като тях, "руски трол", "руска опорка", "Кремълски пропагандист", "руски пропагандист". Дори казвате,е Костадинов е "Копейкин", тоест финансиран от Русия. Въпреки че не е вярно (ако беше вярно, щяха да го докажат, ще продължат да го твърдят, поради някакви причини, с които не съм добре запознат. Само знам, че тези, които обвиняват Русия за проблеми, които не са причинени от Русия, се приемливи мишени на анти-социалистическа пропаганда за последните 30+ години, като и имат доста изкривена преценка за реалност. Това е причината, поради каквото и да кажат за Русия, винаги задължително наместват социализма; и каквото да кажат за социализма, винаги задължително наместват Русия. Тези хора наистина не знаят какво е социализъм и не знаят какво е сегашната икономическа и политическа система на Русия. Разбирането им е формирано от фалшиви новини, лъжи и пропаганда.

image.png

main-qimg-402c4f6a487688fd90720ab3ae3f90

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поредната функционална неграмотност на капитализЪма. Този път, да не повярвате, проявена от мен. Явно съм напълно неосведомен, че са изобретили едногодишни плодни дръвчета и понеже тази година англичаните били засели само 1/3 от площите предвидени за ябълки и круши, щели да изпитат недостиг. Срамувам се от неграмотността си по въпроса. Shame, shame!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, insec написа:

Вчера краставици, днес ябълки и круши, утре боб и чушки ли ще е?

Не знам, ти ми кажи как в тая благословено топла зима, се стигна до такваз мизерия. Добре, че не ни се случиха няколко месеца тежки мразове, иначе есср нямаше да съществува по една очевидна причина. Населението щеше да е изпукало от студ, мраз и болести.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Не знам, ти ми кажи как в тая благословено топла зима, се стигна до такваз мизерия. Добре, че не ни се случиха няколко месеца тежки мразове, иначе есср нямаше да съществува по една очевидна причина. Населението щеше да е изпукало от студ, мраз и болести.

Ех, а как ти се искаше продажна ватенка, да сме гладни и мръзнещи. Нищо , че и ти подобие на човек и близките ти ако имаш такива са тук. Важно е да излизат сметките на вожда на орките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Митко Вълчев написа:

Ех, а как ти се искаше продажна ватенка, да сме гладни и мръзнещи. Нищо , че и ти подобие на човек и близките ти ако имаш такива са тук. Важно е да излизат сметките на вожда на орките.

О, не се тревожи и аз и близките ми сме добре. Не знаех, че толкова те интересуваме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

О, не се тревожи и аз и близките ми сме добре. Не знаех, че толкова те интересуваме.

Е да де. Вие ..... да сте добре. Ама другите ако може  да се мъчат гладуват и студуват, щото не са по свирката на вожда на всичкото малоумно орк.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Е да де. Вие ..... да сте добре. Ама другите ако може  да се мъчат гладуват и студуват, щото не са по свирката на вожда на всичкото малоумно орк.

Кой, бидон-я ли наричаш малоумно орк? Понякога не грешиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Кой, бидон-я ли наричаш малоумно орк? Понякога не грешиш.

Схванал си от първият път. А slider какво означава. Без, отрицателен, мало, дефектен, маймунски?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Схванал си от първият път. А slider какво означава. Без, отрицателен, мало, дефектен, маймунски?

Вече забравих и не искам да гадая. Може и да е случайна поредица от букви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

Вече забравих и не искам да гадая. Може и да е случайна поредица от букви.

Явно смисъла е липса на ум. Но ми е интересно какво точно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Sliderum2 написа:

пу язък, така хубаво го планирахте да измрем, ама пусто зимата ви прецака гениалната стратегия.  Ся какво ще следва - ша танцувате около огъня, боговете да пратят сняг посред лято?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, insec написа:

пу язък, така хубаво го планирахте да измрем, ама пусто зимата ви прецака гениалната стратегия.  Ся какво ще следва - ша танцувате около огъня, боговете да пратят сняг посред лято?

Ако е възможно .....боговете да ии пратят и някоя пържола :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, insec написа:

Не позна, топлата зима попречи на есср да се самоубие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...