Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука през слушалките

Препоръчан отговор

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Авторката може да не_______________________знае, затова предложих Aida.

Пълни глупости!!! Не! Ти не______знаеш! Караш жената да ходи да тегли от някъде нещо, което на практика не й трябва в случая! И като предложи AIDA64, случайно линк? Тцъ,                       

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, цър-вул написа:

Покажете сега контролния панел на Realtek:
[Winkey]+[R]>напишете control и натиснете [Enter]. В новия прозорец горе вдясно срещу View by: изберете Large icons.
Надолу в прозореца намерете Realtek HD Audio Manager

image.png.27f6f69ec44a40ef56f9a42edefc4456.pngТова меню, което искате да намеря изобщо го няма. Не знам вече какво се случва 😕

Може би най-добре утре да преинсталирам, колкото и да не ми се иска

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, цър-вул написа:

Пълни глупости!!! Не! Ти не______знаеш! Караш жената да ходи да тегли от някъде нещо, което на практика не й трябва в случая! И като предложи AIDA64, случайно линк? Тцъ,                       

Ти па сега взе да мислиш вместо мен или да гадаеш случайно знам ли незнам ли. А за линк пропуснах можеби щото дремя вече.

https://www.aida64.com/downloads Авторката ако искаш дръпни си портейбъл версията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

А папка
C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA
има ли?

Да. Има я. image.png.36035f086e371d7af882447fbf3db464.png

преди 4 минути, vlado1985 написа:

Ти па сега взе да мислиш вместо мен или да гадаеш случайно знам ли незнам ли. А за линк пропуснах можеби щото дремя вече.

https://www.aida64.com/downloads Авторката ако искаш дръпни си портейбъл версията.

за тази информация не ми трябва програма. Въпроса е какво да направя?!? image.png.a2fafeb828e70e47a56045a7cc08c545.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Теди_ написа:

Да. Има я. image.png.36035f086e371d7af882447fbf3db464.png

за тази информация не ми трябва програма. Въпроса е какво да направя?!? image.png.a2fafeb828e70e47a56045a7cc08c545.png

Понеже не се вижда добре от снимката модела на машината ви напишете. А за програмата ви я предложих просто за по лесно да си видите името на дъното а ние да го погледнем да ви насочим да си свалите драйверите от сайта за модела на дъното ви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Понеже не се вижда добре от снимката модела на машината ви напишете. А за програмата ви я предложих просто за по лесно да си видите името на дъното а ние да го погледнем да ви насочим да си свалите драйверите от сайта за модела на дъното ви.

Така по-добре ли се вижда? image.png.daf95784afe92dee38a8aac4a3b5e46e.png Или тук image.png.5739413e3bdc22369bccd116c03cf598.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Теди_ написа:

Така по-добре ли се вижда? image.png.daf95784afe92dee38a8aac4a3b5e46e.png Или тук image.png.5739413e3bdc22369bccd116c03cf598.png

Да така вече е по добре. 

https://www.asrock.com/mb/intel/b85m pro3/#Specification

Това е модела на дъното ви свалете си драйвера от сайта. Като преди това деинсталирате от контрол панел програми и компоненти предишните драйвери на реалтека.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Да така вече е по добре. 

https://www.asrock.com/mb/intel/b85m pro3/#Specification

Това е модела на дъното ви свалете си драйвера от сайта. Като преди това деинсталирате от контрол панел програми и компоненти предишните драйвери на реалтека.

Кое от всичките трябва да сваля, тъй като тук нещо не мога да се справя image.png.b203d6913420b75d60f46ef93378ac79.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Теди_ написа:

Кое от всичките трябва да сваля, тъй като тук нещо не мога да се справя image.png.b203d6913420b75d60f46ef93378ac79.png

Realtek Lan драйвер версия: 8025 (Поддръжка на ASRock Cloud)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, vlado1985 написа:

Свалих драйверът, изтрих всички стари компоненти от контрол панела, инсталирах новият драйвер и реснах компютъра, но за съжаление проблемът със звука продължава

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Теди_ написа:

Свалих драйверът, изтрих всички стари компоненти от контрол панела, инсталирах новият драйвер и реснах компютъра, но за съжаление проблемът със звука продължава

Имаш лс

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, vlado1985 написа:

Ти сериозно ли? LAN драйвър за звук? Бравооо
@Теди_, това е драйвърът
https://download.asrock.com/Drivers/All/Audio/Realtek_Audio(v7614).zip

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Теди_ написа:

Ами качих драйвера, но... няма промяна

В този пост от предната страница Center 100 го направи на нула!

Жакът на слушалките с колко пръстенчета е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, цър-вул написа:

Ти сериозно ли? LAN драйвър за звук? Бравооо
@Теди_, това е драйвърът
https://download.asrock.com/Drivers/All/Audio/Realtek_Audio(v7614).zip

Ами вместо да копирам първия драйвер аз съм копнал за LAN. А що него съм копнал иди ме питай явно съм спал за което се извинявам че подведох авторката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз може и да съм пропуснал...........

Въпросните слушалки работят ли нормално на на друг компютър?

Други слушалки работят ли нормално на този компютър?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivan_pop написа:

Пропуснал си много, да беше и почел малко преди да пишеш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, ivan_pop написа:

Ако се върнеш на първата страница ще прочетеш, там съм дала отговор на въпроса ти, а именно: въпросните слушалки са тествани на лаптоп и работят нормално, други работещи слушалки, тествани на лаптопа работят там, но не и на настолният компютър, звука от компютъра излиза през спийкъра на монитора, ако е включен с кабел с жак 3,5мм, но като включа слушалките в същият жак звука излиза различен или изобщо няма звук. Имам два изхода за слушалки и микрофони, на задния панел и отгоре на самата кутия на компютъра, пробвах и двата жака, но ефекта е един и същи. И същите слушалки работиха нормално до вчера, докато сина ми не е направил, нещо (и той не знае какво) и не мога да открия какво се е бъгнало. Явно ще трябва да преинсталирам...

преди 8 часа, цър-вул написа:

Като изтеглите плъзгача надолу какви още настройки се появяват след Center?

image.png.c9dc8ef02a27693819b00a790bde12c3.png Само това е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Теди_ написа:

Ако се върнеш на първата страница ще прочетеш, там съм дала отговор на въпроса ти, а именно: въпросните слушалки са тествани на лаптоп и работят нормално, други работещи слушалки, тествани на лаптопа работят там, но не и на настолният компютър, звука от компютъра излиза през спийкъра на монитора, ако е включен с кабел с жак 3,5мм, но като включа слушалките в същият жак звука излиза различен или изобщо няма звук. Имам два изхода за слушалки и микрофони, на задния панел и отгоре на самата кутия на компютъра, пробвах и двата жака, но ефекта е един и същи. И същите слушалки работиха нормално до вчера, докато сина ми не е направил, нещо (и той не знае какво) и не мога да открия какво се е бъгнало. Явно ще трябва да преинсталирам...

Снощи четох, не видях някой да се е сетил...

Ляв на иконката с говорителя и трябва да имаш падащо меню, с включени устройства.

Да не е пипал там?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Teemo написа:

Снощи четох, не видях някой да се е сетил...

Ляв на иконката с говорителя и трябва да имаш падащо меню, с включени устройства.

Да не е пипал там?

image.png.edfd96bf877522d0dc0fe19841a107e4.png Кое по-точно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След много съвети, всякакви опити и много загубено време, реших че трябва да пробвам с преинсталация на ОС. Е... вече съм с нова операционна система и нямам никакви проблеми със звука. В крайна сметка проблема е бил софтуерен, но... какъв, така и не успях да разбера. Благодаря на всички за съветите и отделеното време

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...