Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука на лаптоп Dell Precision 5520

Препоръчан отговор

Здравейте! Имам проблем със звука на лаптоп Dell Precision 5520. Преинсталирах драйвера за звук, но без резултат. Странното е, че като отворя разширените опции за звука, отчита някакъв звук (прикачил съм снимка за по-подробно). 

Ще се радвам ако ми помогнете! 

20230303_230933.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така и не се разбира какъв е проблема. Може ли кажеш или ще трябва да предполагаме и гадаем?

преди 6 минути, _.androider._ написа:

отчита някакъв звук

Няма никакъв звук а отчита, че има, това ли е проблема?

Драйвъра който си преинсталирал от къде го свали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, ДзВяРа! написа:

Няма никакъв звук а отчита, че има, това ли е проблема?

Драйвъра който си преинсталирал от къде го свали?

Да, това е проблема! Понеже драйвъра го нямаше в сайта на Dell се наложи да го сваля от driver easy.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, _.androider._ написа:

Здравейте! Имам проблем със звука на лаптоп Dell Precision 5520. Преинсталирах драйвера за звук, но без резултат. Странното е, че като отворя разширените опции за звука, отчита някакъв звук (прикачил съм снимка за по-подробно). 

Ще се радвам ако ми помогнете! 

Има ли включени слушалки / тонколони в буксата за слушалки ? Друга причина е залепнали пластини на същтата. Може да опитате да решите проблема като включите и изключите няколко пъти слушалките от 3.5мм букса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Влизате в сайта на Dell. Изтегляте иснтрумента от Let Dell automatically find driver updates for you.

Dell Support assist App || Installation in 3 steps || How to install support assist on Dell pc.

Ще, инсталира програма/асистент, която търси и сваля последните драйвери/firmware за лаптопа, както и сканира за проблеми.

Забележка: лаптопа, го включете на постоянно захранване докато се извършва обновяването.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Mr. ?? написа:

Ще, инсталира програма/асистент, която търси и сваля последните драйвери/firmware за лаптопа, както и сканира за проблеми.

Бърза добавка - ако Windows по някаква причина е омазан, това може и да не помогне.
Справка тук:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направих процедурата с драйвера. Махнах го, след това го инсталирах пак, но никаква промяна. Ако преинсталирам windows-a дали ще се оправи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...