Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Розов таблет

Anneliese

Препоръчан отговор

Здравейте, можете ли да ми дадете линкове към сигурни страници, които предлагат таблети. Търся си розов таблет за подарък за рождения ми ден.Да е качествен и на приемлива цена. Предварително Ви благодаря за помощта и моля, без излишен спам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Anneliese написа:

Здравейте, можете ли да ми дадете линкове към сигурни страници, които предлагат таблети. Търся си розов таблет за подарък за рождения ми ден.Да е качествен и на приемлива цена. Предварително Ви благодаря за помощта и моля, без излишен спам.

https://ardes.bg/product/apple-ipad-pro-128gb-rozov-mm192hc-a-91435

https://www.emag.bg/apple-ipad-10-2022-10-9-64gb-wifi-pink-mpq33hc-a/pd/D4GHGZMBM/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Anneliese написа:

Здравейте, можете ли да ми дадете линкове към сигурни страници, които предлагат таблети.

Всички големи вериги техномагазини са сигурни и предлагат таблети.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нямат наличност

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Всички големи вериги техномагазини са сигурни и предлагат таблети.

Нямат наличност

Не обърнах внимание.  Ето и Андроид.

https://www.emag.bg/tablet-samsung-galaxy-tab-s8-plus-octa-core-12-4-8gb-ram-128gb-wifi-pink-gold-sm-x800nidaeue/pd/D3Z01FMBM/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Anneliese написа:

Можеш да си вземеш всякакъв таблет и да му сложиш розов калъф. Пак става. Успехи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Искам да ми кажеш, защо постави гневно човече на моят пост? Какво лошо съм написал? Много ми е чудно. Обоснови се. Защо? 

На моите предложение нищо не си поставила. Само виждам на последния пост гневно човече. Защо? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защото си търся конкретно розов таблет. Тъжното е, че никъде не намирам, розовите са изкупени, освен най - скъпите от типа на "Епъл", който няма как да си позволя. Исках розов на ASUS, защото съм много доволна от тази марка. Очите ми са червени и ме болят вече да търся. Вместо да ми помагате, спамите темата с глупости.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Защото си търся конкретно розов таблет. Тъжното е, че никъде не намирам, розовите са изкупени, освен най - скъпите от типа на "Епъл", който няма как да си позволя. Исках розов на ASUS, защото съм много доволна от тази марка. Очите ми са червени и ме болят вече да търся. Вместо да ми помагате, спамите темата с глупости.

Ти не си посочила никакви критерии освен цвят. Нито цена, нито система, нито марка, нито за какво ще го ползваш. Аз още нямам дарба да чета мисли. Не съм врачка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Искам да ми кажеш, защо постави гневно човече на моят пост? Какво лошо съм написал? Много ми е чудно. Обоснови се. Защо? 

На моите предложение нищо не си поставила. Само виждам на последния пост гневно човече. Защо? 

Предполагам, защото иска розов таблет а не калъф, кейс!

Може би това са и предложили като вариант, да и купят и подарят таблет а тя да си сложи розов кейс, тя сигурно затова се обръща към нас за предложения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Здравейте, можете ли да ми дадете линкове към сигурни страници, които предлагат таблети.

Търся си розов таблет за подарък за рождения ми ден.

Да е качествен и на приемлива цена. Предварително Ви благодаря за помощта и моля, без излишен спам.

Ето какво си написала. Какво значи приемлива цена? За мен 1000 лева е приемлива цена. За теб може да не е. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Anneliese написа:

https://tablet.bg/tablets-samsung-Galaxy_Tab_A8_10_5_2021-SMX205NIDEEUE

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Предполагам, защото иска розов таблет а не калъф, кейс!

Може би това са и предложили като вариант, да и купят и подарят таблет а тя да си сложи розов кейс, тя сигурно затова се обръща към нас за предложения.

Ми, ако попадне на приемлив таблет, качествен и е черен. Що да не го вземе. И да му сложи розов калъф. Сега и претенции за цвят ли ще правим. В случая важното е че има таблет. С калъфа няма да работи.

преди 4 минути, Teemo написа:

Тя е написала Асус розов. Значи към 200 лева е видяла и иска сигурно такъв.

Asus Memo Pad 8.

https://brosbg.com/asus-memopad-8-me180a-16gb-product-9982

https://tablet.bg/archive/tablets-asus-memo_pad_8-pink_ME180A

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, ако попадне на приемлив таблет, качествен и е черен. Що да не го вземе. И да му сложи розов калъф.

Съгласен съм със теб, но все пак е дама и е нормално да има претенции. Затова има разнообразие в цветовете от производителите.

Аз никога съм нямал таблет и не ги разбирам, иначе със удоволствие бих потърсил и предложил. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами принципно си взех таблет, защото не чувам и мобилен телефон не ползвам, след като едва не си изпуснах една награда от "Милка", си взех таблет, за да си проверявам пощата, да чета новини, и да играя игрите с котаците, докато съм на екскурзия, също така го ползвам и за инстаграм, да си качвам снимки, също така да си правя снимки и клипчета от екскурзии, както и селфита. Стария сдаде багажа.

Само не знам на новия, като инсталирам игрите с котаците, как ще си ги намеря, не ми се почват отначало, а не знам там има ли ник и парола, че и не ги помня. И за инстаграма също.

Игрите с котаците са Talking Tom 1 и 2 и Talking Angela

А това е стария ми таблет - ASUS MeMo PAD HD 7

asus-memo-pad-hd7-1.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Искам да ми кажеш, защо постави гневно човече на моят пост?

Сигурно те е приела за нацист под прикритие ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, АСПЕКТ написа:

Искам да ми кажеш, защо постави гневно човече на моят пост?

чакай и аз :D

търсих руски таблети ама не излизат нещо

а само как е таблет на руски

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Anneliese написа:

Ами принципно си взех таблет, защото не чувам и мобилен телефон не ползвам, след като едва не си изпуснах една награда от "Милка", си взех таблет, за да си проверявам пощата, да чета новини, и да играя игрите с котаците, докато съм на екскурзия, също така го ползвам и за инстаграм, да си качвам снимки, също така да си правя снимки и клипчета от екскурзии, както и селфита. Стария сдаде багажа.

Само не знам на новия, като инсталирам игрите с котаците, как ще си ги намеря, не ми се почват отначало, а не знам там има ли ник и парола, че и не ги помня. И за инстаграма също.

Игрите с котаците са Talking Tom 1 и 2 и Talking Angela

А това е стария ми таблет - ASUS MeMo PAD HD 7

asus-memo-pad-hd7-1.jpg

Помисли над покупката, какъв таблет искаш,  до каква сума да бъде, какъв размер дисплей.

При ултрабюджетните таблети освен слабия хардуер дисплейте са им некачествени, а чета че имаш проблем с очите - по горе @Teemoе дал предложение на Samsung който е добър избор.

преди 5 минути, Kiеli написа:

Планшет

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Kiеli написа:

чакай и аз :D

търсих руски таблети ама не излизат нещо

Сигурно "ТАБЛЕТЪЧКА"! :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Утре отиваме на Монтана и ще видим, стискайте палци там да ме чака някое розово съкровище.

Предложението е добро, но скъпичко. Все пак родителите ми вече не работят и сме трима пенсионери вкъщи.:sobbing:

От технически характеристики не разбирам, искам таблет като предишния ми по характеристики.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Anneliese написа:

Предложението е добро, но скъпичко. Все пак родителите ми вече не работят и сме трима пенсионери вкъщи.:sobbing:

Добре, какъв бюджет си отделила за таблет ,какво ще извършваш на него ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...