Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни избори 02.04,2023г.

Bubbles

Препоръчан отговор

преди 41 минути, Гражданин написа:

Ами да, процъфтяваме! Иначе щяхме да сме още като в мрачните години на 90-те.

Стъпването ни в тези съюзи ни придържа културно и като стандарт на живот в Европа. Като излезем ще стане като в Русия, а може би по-лошо. Даже може и да ни разпарчетосат съседите и при това с благословията ѝ, защото ще иска да ни унижи след "предателството" ни да решим да искаме европейски път на развитие.

.

Има ли изградена, довършена автомагистрала в България?

Качествена ли е пътната артериите в България? Маркировки, мантинели, дупки по улиците?

Има ли аптека, болница, въобще има ли медицински персонал във всеки град в България?

Какво културно видя от 2007 година до сега? Бум на посещенията на тетратите, бум на българския филм, бум на българската музика? Опера? Каква култура? Салфетки по чалготеките и бяла линия по масите.

Каква култура? Г/ей прайд, родител 1 и родител 2?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Има ли изградена, довършена автомагистрала в България?

Качествена ли е пътната артериите в България? Маркировки, мантинели, дупки по улиците?

Има ли аптека, болница, въобще има ли медицински персонал във всеки град в България?

Теб по селата ли те интересува къде може да ходиш да се лекуваш? По-големите градове по правило са местата, където културата, образованието, медицината, инфраструктурата и т.н. се развиват. Съвременните условия на живот са други. Не ти трябва мегдан и читалище навсякъде, камо ли магистрала да стига до тях, че има 3ма души на кръст. Дай малко по-реалистично да си говорим. И темата е за парламентарните изобри в момента. То е ясно е, че има много неща да се оправят ама няма да се оправят с връщане в орбитата към Русия с тия евразийски партии, които така мощно напъват. Виж само в листата на първата страница какви екзотични имена на разни евраийски коалиции има. Според мен ми изглежда сякаш Русия и този път е наляла доста в регистрирането на най-различни франкенщайнови партии, които да симулират с бройката си в листата предложена на изборите уж някакъв всенароден интерес (въпреки че сумарно те няма да получат големи проценти), както и че между тях има една основна, която ще концентира много русофилски вот и е заплаха за националната сигурност. Дай първо да се преборим с тези вредни творения, а после ще видиш как едно по едно и магистрали, и мантинели, и аптеки ще се строят. В едно съм сигурен обаче, без ЕС и това няма да видим и ще се върнат мутренските години.

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Какво културно видя от 2007 година до сега? Бум на посещенията на тетратите, бум на българския филм, бум на българската музика? Опера? Каква култура? Салфетки по чалготеките и бяла линия по масите.

Каква култура? Г/ей прайд, родител 1 и родител 2?

Не разбирам каква е тази фиксация върху геевете. Нито едно училище до сега не е имало "родител 1 и родител 2". Това са нациоални политики, а не такива на съюза. Никой няма на консервативния българин да му каже какво трябва да прави, само си представи как бг мамите от възраждане биха скочили срещу сексуалното образование в училищата. Има достатъчно такива, за да се даде отпор и децата да изучават тези неща и да знаят как да се пазят едва, когато вече е достатъчно късно. Щом така искате, нека на 18 + да се обясняват тези теми. Явно поради някаква странна евразийско балканска логика така е по-приемливо от колкото да има сексуално образование, което да включва и някаква част как трябва да си толерантен към избора на другите. Явно тук човек по-лесно се разболява от "еврогеева болест" и трябва да му се обясни по-късно. Аз се чудя как така на запад масово не са обърнали резбата при тази толерантност и това чудо там.. Леле леле...

А сега за чалгата и що хората не ходят на опера ми предпочитат салфетки и бели линии. Ми не знам, покажи ми кой в обществото дава пример? ИТН само преди 2 години беше първа политическа сила. Показателно е. Дали ти харесва или не, то пак е култура. Като дойдат възраждане на власт, които сега бият тъпани, а момчетата от ударните им групички се снимат в пози като мутри от 90-те мислиш ли, че ще отменят чалгата?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Гражданин написа:

Защото от цивилизационна гледна точка и сегашните обстоятелства сме със сходни култури. Западна Европа има народи с либерални виждания и демократична култура подобна на тази в държавите в Северна Америка. Хората в Европа не обичат да гледат някой ошишкан диктатор със шкембе или с дребен ръст по време на военни паради строени като кучета дресирани да чакат команди и да ръкопляскат след всяка тъпа реч колко велика е рОдината. Имат други ценности, които се въртят около индивида, а не колектива. И което е постигнато благодарение на Западния свят няма нужда да се отрича и да се търси тепърва някаква самодостатъчност на континента и преоткриване на топлата вода.

Ти сериозно ли?
Май не познаваш много запада ми се струва, а и България ти е тъмна Индия което вече е странно.
Да не говорим че тия врели некипели нямат нищо общо и не оправдават по никакъв начин поставянето на цяла Европа под зависимост от САЩ.
И преди да ми лепнеш поредния етикет, Европа НЕ трябва да е зависима от НИКОГО, нито САЩ, ни Русия, ни Джангатай, Европа трябва да е абсолютно независима и да е способна да се защитава само така би имала способността да отстоява интересите си, а в момента това е НЕВЪЗМОЖНО, защото оръжието се държи на над 90% от САЩ, а Европа разполага с няколко ескадрили самолети и като цяло никакво оръжие с което би могла да се защити при евентуален конфликт със САЩ, Русия, Китай или която и да е друга страна.
Това е вашата "Свобода", пълна илюзия гарнирана със сладникави приказки за права и пр.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 6.03.2023 г. в 12:58, Bubbles написа:

..., аз съм ЗА ЕС и твърдо за целия ЕС да напусне НАТО, ако ще има обща военна организация, тя трябва да е изцяло ЕВРОПЕЙСКА а не да се командва оттатък океана и Европа да няма право на никакво въоръжение.

Така ще е най-добре, ама не знам дали ще доживея да го видя реализирано това ЕС да се отърве от хамериканското робство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Bubbles написа:

Ти сериозно ли?
Май не познаваш много запада ми се струва, а и България ти е тъмна Индия което вече е странно.
Да не говорим че тия врели некипели нямат нищо общо и не оправдават по никакъв начин поставянето на цяла Европа под зависимост от САЩ.

И с какво Европа е зависима от САЩ? Преди войната кога си чувствал, че Европа е зависима и по какъв начин? Можеш да си пътуваш спокойно, никой не те притеснява, САЩ даже не могат да си пробутат храната в ЕС, защото ЕС забрани ГМО-то. Ако говориш за санкциите на ЕС срещу РФ, той сам реши да се включи, защото друг начин нямаше, а не че е бил под натиска на САЩ. Или ще кажеш, че всички европейци, които сега събират помощи за Украйна са притиснати от САЩ? Това е първо, цивилизационен избор, да помагаш на една нормална европейска държава, с която ЕС граничи и потенциално иска да се включи в него, нападната от руснаците, които са тръгнали на кръстоносен поход. Второ, този поход няма да приключи с Украйна и това е ясно на всички. Цялата логика на войната не е Русия да спре, а да може да разполага с територията на Украйна, от която да настъпи и напред и да започне да си прибира загубените държави след разпада на СССР. Европа твърде дълго спя спокойно и не САЩ я заплашва в момента. 

И преди да ми лепнеш поредния етикет, Европа НЕ трябва да е зависима от НИКОГО, нито САЩ, ни Русия, ни Джангатай, Европа трябва да е абсолютно независима и да е способна да се защитава само така би имала способността да отстоява интересите си, а в момента това е НЕВЪЗМОЖНО, защото оръжието се държи на над 90% от САЩ, а Европа разполага с няколко ескадрили самолети и като цяло никакво оръжие с което би могла да се защити при евентуален конфликт със САЩ, Русия, Китай или която и да е друга страна.

Няма как да не ти лепна етикет. Те и русофилите агенти по телевизиите много добре се крият та след като оплюят ЕС и САЩ, винаги внимателно вмъкват и подчертават как грижа им е Европа да не била зависима от никого докато прокарват основния наратив, че ако не е САЩ няма да има ни глад и как война има едва ли не заради тях... Ако САЩ не си играят малко на световна полиция, не се знае дали сега нямаше още да си в България и да точиш лиги на някой простор, на който някой си е проснал дънките, а не да си във Франция и да обясняваш за изтегляне на НАТО. Няма как Европа да има конфликт със САЩ, прекалено много връзки има между двата континента. Завоевател може да бъде Русия и това се вижда в момента. Ти ако искаш проповядвай, че трябва да изритаме САЩ и да почнем да градим от нулата архитектурата на сигурността, защото не ти харесва западната цивилизация и тайно подкрепяш всичко руско и ядеш пелмени всяка сряда.

Това е вашата "Свобода", пълна илюзия гарнирана със сладникави приказки за права и пр.

Кои сме ние, че говориш "вашата". Свободата или я има, или не. Ти мислиш ли, че ако САЩ ни оставят на Русия ще има много свобода? Да те чуе само някой французин какви ги плещиш само. Свободата била само "сладки приказки за някакви си там права", по-добре да гоним САЩ и да събуваме гащите за тия дето ще дойдат да ни носят "истинската свобода"...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ncl написа:

Американското робство е хубаво. Не е като руското или турското.

И кое е това американско робство? А май и между другото признаваш, че имало и някакво руско робство. Разкажи колко хубаво беше то. За турското знаем всички. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, ncl написа:

Разликата между турското и американското робство е, че янките не секат глави с ятагана и не изнасят европейски роби вързани на синджири.
Разликата между комунистическото съветско робство и американското е, че сега можем да пътуваме зад граница.
След 1945 г. само САЩ имат право да водят военни действия и бомбардират Белград например. Докато германците като победена държава са с ограничен суверенитет и нямат право да започват война с никой съсед. Франсетата също нямат право да започват война на територията на ЕС, без разрешение от Вашингтон. А районът около Барцелона няма право да се отцепи от Испания, щото господарите от САЩ не разрешават такива работи, само те имат право да отцепят Косово от Сърбия.
При американското робство Тръмп има право да наложи санкции на фирмите участващи в строежа на Северен поток 2, а Байдън пък направо го гръмна за да не могат повече германците да ползват евтин руски „недемократичен“ газ.
Аз нямам право да гласувам за Байдън, но той има право да ми вдигне цената на тока в Белгия когато му скимне, хей така за кеф и разнообразие.

Та такива работи с робствата, през 90-те години американците се погрижиха Китай да дръпне напред, та следващото робство май пак ще е комунистическо и новите господарите ще са със дръпнати очи. Жена ми предвидливо понаучи малко китайски  и даже си гледа китайска телевизия и си пее китайски песнички заедно с певиците от екрана. Кеф ѝ е на жената, забавлява се. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Гражданин написа:

И с какво Европа е зависима от САЩ? Преди войната кога си чувствал, че Европа е зависима и по какъв начин?

Европа няма как да не е зависима от САЩ, тъй като ЕС е неолиберален конструкт на САЩ. СЗО, УНИЦЕФ, ЮНЕСКО, Greenpeace, Отворено Общество и НАТО са само част от структурите, чрез които ЕС се контролира. В групата Г: решенията също се диктуват от САЩ. Примерно, България се контролира от неолибералния елит в САЩ предимно чрез Отворено Общество и Америка за България, като подривната дейност се изпълнява под претекст демокрация, свобода, права, както и други подобни понятия, които нямат ясно определени граници и са продукт на субективните представи на всеки по отделно.

Ето тук можеш да откриеш списъка с американските организации, както и "българските" организации, които също са американски, но са просто българоезични версии на американските организации, както и играят ролята на проксита: https://www.ngobg.info/bg/organizations/фондация-3-0.html

Можеш да провериш и финансирането на медиите, че да видиш, че и то идва от САЩ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

И да мога да споря с теб, няма такава необходимост, защото докато не ми отговориш в темата за ИК и дадеш скрийншота за DW означава, че си бот фейкомет. Другите също го виждат и само се хабиш с тия копи пейстове. Дано поне ти помагат да се издържаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Белгиеца написа:

Разликата между турското и американското робство е, че янките не секат глави с ятагана и не изнасят европейски роби вързани на синджири.
Разликата между комунистическото съветско робство и американското е, че сега можем да пътуваме зад граница.
След 1945 г. само САЩ имат право да водят военни действия и бомбардират Белград например. Докато германците като победена държава са с ограничен суверенитет и нямат право да започват война с никой съсед. Франсетата също нямат право да започват война на територията на ЕС, без разрешение от Вашингтон. А районът около Барцелона няма право да се отцепи от Испания, щото господарите от САЩ не разрешават такива работи, само те имат право да отцепят Косово от Сърбия.
При американското робство Тръмп има право да наложи санкции на фирмите участващи в строежа на Северен поток 2, а Байдън пък направо го гръмна за да не могат повече германците да ползват евтин руски „недемократичен“ газ.
Аз нямам право да гласувам за Байдън, но той има право да ми вдигне цената на тока в Белгия когато му скимне, хей така за кеф и разнообразие.

Та такива работи с робствата, през 90-те години американците се погрижиха Китай да дръпне напред, та следващото робство май пак ще е комунистическо и новите господарите ще са със дръпнати очи. Жена ми предвидливо понаучи малко китайски  и даже си гледа китайска телевизия и си пее китайски песнички заедно с певиците от екрана. Кеф ѝ е на жената, забавлява се. 

Ватнишка логика, искат да избягат от "американско робство", в Русия няма американско робство, ма не искат да избягат в Русия, а цял живот си стоят уж "американски роби". 

преди 1 час, ncl написа:

Ми явно е хубаво. 2-3 милиона българи там отидоха. В руското робство има около 800.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Европа няма как да не е зависима от САЩ, тъй като ЕС е неолиберален конструкт на САЩ. 

Точно така е да.
Само че тука мейнстрийм медиите ги будалкат хорицата че първите 6 държави сами са се били организирали. Но, аз като по-нахален си хвърлям по едно око и на италианските телевизии от сателитите и там имат канал Рай История.
Та по него един ден хвалиха някакъв италиански консул в Ню Йорк бил по едно време, баш преди да се създаде първия ЕС от само 6 държави.  Тоя консул направо го изкарват герой, щото благодарение на неговото подмазване на американците, те се застъпили и Италия да е в новия съюз, въпреки че тя тогава е била мнгооооо по-бедна от другите 5 държави.
Та така, американците са разпоредили на Бенелюкса, Францата и Швабия да се съюзат и с Жабария. Няма искам, няма не искам. 

И за сведение за незапознатите с италианската мизерия по онова време, в Белгия са идвали с пълни влакове да работят черната работа във въглищните мини например и са ги настанявали в хангари в които просто не е било за живи хора там да са. Отношението на белгийците към жабарите е било крайно пренебрежително тогава, броили са ги за втора категория бозайници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Гражданин написа:

И с какво Европа е зависима от САЩ? Преди войната кога си чувствал, че Европа е зависима и по какъв начин? Можеш да си пътуваш спокойно, никой не те притеснява, САЩ даже не могат да си пробутат храната в ЕС, защото ЕС забрани ГМО-то. Ако говориш за санкциите на ЕС срещу РФ, той сам реши да се включи, защото друг начин нямаше, а не че е бил под натиска на САЩ. Или ще кажеш, че всички европейци, които сега събират помощи за Украйна са притиснати от САЩ? Това е първо, цивилизационен избор, да помагаш на една нормална европейска държава, с която ЕС граничи и потенциално иска да се включи в него, нападната от руснаците, които са тръгнали на кръстоносен поход. Второ, този поход няма да приключи с Украйна и това е ясно на всички. Цялата логика на войната не е Русия да спре, а да може да разполага с територията на Украйна, от която да настъпи и напред и да започне да си прибира загубените държави след разпада на СССР. Европа твърде дълго спя спокойно и не САЩ я заплашва в момента. 

.

Зависимост има, никой не те пита дали и какво ти харесва. В началото България се дърпаше да даде оржъжия на зеления, помниш ли какво стана само няколко дни след отказа?
Един трикрил черен гардероб кацна в София и почна да обяснява колко е разочарован от решението на Българския парламент.
Какво последва? Ала-бала кьорфишеци, правителството падна и България все пак реши да даде оръжия.

Самия факт че Тиквата ходи да се моли в Лозенец да не го свалят от власт е достатъчно красноречив.
Тука е същото, Льо Пен беше пъти по популярна от МакАрона но какво стана? Не беше удобна на някого, а сети се сам на кого.

И по-лошото - Европа няма собствено оръжие, всичко което Европа има е с изричното одобрение на САЩ. Това какво значи според теб? Независимост? Свобода?
Не мислА.

Европа е свободна да слушка чичко Сам, не слушка ли, лошо.

Това е и което не разбирам, защо ви пречи руското влияние а щатското не?
На мен лично ми пречат и двете, но руско почти не виждам, докато американското е повсеместно.

Няма как да не ти лепна етикет. Те и русофилите агенти по телевизиите много добре се крият та след като оплюят ЕС и САЩ, винаги внимателно вмъкват и подчертават как грижа им е Европа да не била зависима от никого докато прокарват основния наратив, че ако не е САЩ няма да има ни глад и как война има едва ли не заради тях... Ако САЩ не си играят малко на световна полиция, не се знае дали сега нямаше още да си в България и да точиш лиги на някой простор, на който някой си е проснал дънките, а не да си във Франция и да обясняваш за изтегляне на НАТО. Няма как Европа да има конфликт със САЩ, прекалено много връзки има между двата континента. Завоевател може да бъде Русия и това се вижда в момента. Ти ако искаш проповядвай, че трябва да изритаме САЩ и да почнем да градим от нулата архитектурата на сигурността, защото не ти харесва западната цивилизация и тайно подкрепяш всичко руско и ядеш пелмени всяка сряда.

Извинявай но аз лично никога и никъде не съм плюл ЕС, нещо повече, подкрепям идеята България да приеме еврото.
Колкото до това ако, може да си прав, може и да не си, в края на краищата аз от България НЕ съм бягал по финансови причини като 99%.

Кои сме ние, че говориш "вашата". Свободата или я има, или не. Ти мислиш ли, че ако САЩ ни оставят на Русия ще има много свобода? Да те чуе само някой французин какви ги плещиш само. Свободата била само "сладки приказки за някакви си там права", по-добре да гоним САЩ и да събуваме гащите за тия дето ще дойдат да ни носят "истинската свобода"...

Добре ето тук е проблема : Защо САЩ трябва да ни оставя на Русия, Китай или Сатурн?
Никакви сме? Акъл имаме ли? Не дадохме ли ние днешната цивилизация на света втч и на САЩ?
Защо трябва да сме НА някого? Ние собствено мнение нямаме ли си? Сами не можем ли да се оправяме? Производство ли нямаме? Селско стопанство ли нямаме, пари ли, какво?
Ето това говоря винаги но все получавам етикети и виза за Россия - Европа НЕ трябва да се съобразява с никого, Европа трябва да е фактор на тоя свят както е била векове, а не куче на каишка в задния двор на чичо ти Сам или нечий друг заден двор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, ncl написа:

Чудя се, колко ли печели калъф от "независимите", изследвания на обществените настроения? Сигурно партиите и коалициите яко се надцакват, коя да получи по-дълга линия на графиката с "резултати".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Screenshot-20230319-112348.png

Хайде на промоцията, който разбира тук се спира. Поздрави всякакви.

Хващайте го докато е време. Козирувайте!

579d6cf3-2918-4c36-9d21-48cb49716c3a_w16

И маските да не забравите!

6a294b28-1d06-4818-b18e-a646213c3df9_w12

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виждам и чувам, че Лена харесала песента.

Тогава поздрави за Лена с тази песен.

Дано ти хареса и тази песен. Не е чалга! 👍

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще се мре – това разбрахме преди изборите през есента. Тогава от студ, защото няма руски газ. Сега пак идат избори и хоп – нови порции шок, ужас, страх Апокалипсис сега! Заплашват ни с фалит, с война, с джендъри...

НАРОДЕЕЕ!!!!

МИСЛИ!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, БаалБек написа:

Ще се мре – това разбрахме преди изборите през есента. Тогава от студ, защото няма руски газ. Сега пак идат избори и хоп – нови порции шок, ужас, страх Апокалипсис сега! Заплашват ни с фалит, с война, с джендъри...

НАРОДЕЕЕ!!!!

МИСЛИ!!!

аааа уникални са

И толкова интересна Панорама не бях гледал :) :)

Мислех че идиотите са само във Израждане, БСП , а то се оказва има още една камара подобни откачалки които РЕАЛНО са на изборите.

Предишни избори не би ме притеснявало, но сега имам огромни опасения че много хора ще се подлъжат по тия тотални фейкомети  еднодневки

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Screenshot-20230319-112348.png

ааахахаха

Гледах го кирето как се надуваше и гордееше като пусна поздравлението от лаптопа си

:laughing4:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, miro20 написа:

Гледах го кирето как се надуваше и гордееше като пусна поздравлението от лаптопа си

Държиш под око съперници ли, съратници ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 6.03.2023 г. в 13:58, Bubbles написа:

.... а не да се командва отатък океана и Европа да няма право на никакво въоръжение.

командва се бабината ти, щатите от поне 20 години не спират да натякват на ЕС, че не са достатъчно добре въоръжени. Поредната малоумна руZоробска пропаганда - хем щатите подклаждали войни, че да си продавали оръжието, хем били забранявали на другите да имат оръжие. Те хората се попиляха да ни предлагат оферти за какво ли не въоръжение още от преди да влезем в НАТО, кукумицина сдухан тръгнал да се оплаква, че щатите ни били забранявали. Да зависеше от тях, до сега на балканите най- голяма летателна база на НАТО щеше да е тъкмо в България, ала руZoробски нещастници, като вас правят всичко възможно такива неща да не се случват. Ала сега ВВС осъмнаха - ами ще останем без самолети, щото няма кой да поддържа миг 29. А добро утро. Сетих се. Ватенски реотани - я заработят, я не.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, insec написа:

командва се бабината ти, щатите от поне 20 години не спират да натякват на ЕС, че не са достатъчно добре въоръжени. Поредната малоумна руZоробска пропаганда - хем щатите подклаждали войни, че да си продавали оръжието, хем били забранявали на другите да имат оръжие. Те хората се попиляха да ни предлагат оферти за какво ли не въоръжение още от преди да влезем в НАТО, кукумицина сдухан тръгнал да се оплаква, че щатите ни били забранявали. Да зависеше от тях, до сега на балканите най- голяма летателна база на НАТО щеше да е тъкмо в България, ала руZoробски нещастници, като вас правят всичко възможно такива неща да не се случват. Ала сега ВВС осъмнаха - ами ще останем без самолети, щото няма кой да поддържа миг 29. А добро утро. Сетих се. Ватенски реотани - я заработят, я не.

691085818_Capturedcran(69).png.a1ec3feb723913e9a611626adeaa2829.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...