Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

• Автор
Цитат

Ми виновни са МОК. Много по честно е да се следват правилата и уви, да се премести участника в подходяща категория. Ако някой без крак иска да се състезава, ще го пуснат ли. На параолимпийските, нали, и пак има изисквания и трябва да се спазват.
Мъжките хромозоми и хормони са нечестно предимство, независимо че не са по желание, а по рождение. Вместо да дъвчем състезателя, трябва да се държи сметка за организаторите. Те явно биха си затворили очите и за други нарушения или извращения.

Няма спор, че са виновни, но и наглостта на нещото не бива да остане безнаказана!:angry: Хиенската му ухилена физиономия ме изкарва извън нерви!

Цитат

След като няма женска полова и репродуктивна система, не е жена! Дали се чувства жена, кон, или извънземно не ме вълнува ама грам. След като не е жена, няма право да се състезава срещу жени! А да си се определя както иска. Хората, които са го изследвали, доказват че биологично е мъж. Как тогава се състезава срещу жени? Вие наистина май не разбирате за какво говорим! Аз не му отнема правото да се определя както иска! Искам подобни индивиди да не се бият срещу жени! В противен случай женския спорт умира!

Да, дотам ни докараха гнусните либерали, жените да се борим срещу психо кукута, мислещи се за жени, за да запазим женския спорт!

Горещо се надявам да го намери някой орангутан този и да го постави на място. Да му счупи ръчичките, после да видим ще бие ли още жени..................

Срам за Италия, че клекна на либералите  и не се пребориха срещу този сбърканяк.......................

Срам и за нас, че не вдигаме врява..................

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 93,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

Не знам срещу какво се борим. Навремето бяха основно гей и лесбо. Нароиха се някак до лгбт, после абревиатурата се удължи и усложни няколко пъти и сега вече е 2slgbtqia+. Само за сведение, само за момента, утре може да е вече нещо друго.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Не знам срещу какво се борим. Навремето бяха основно гей и лесбо. Нароиха се някак до лгбт, после абревиатурата се удължи и усложни няколко пъти и сега вече е 2slgbtqia+. Само за сведение, само за момента, утре може да е вече нещо друго.

Ние нямаме нито заслуга, нито вина за това, че сме хора.

Ние нямаме нито заслуга, нито вина за това, че се раждаме мъже или жени.
Ние нямаме нито заслуга, нито вина за цвета на нашата кожа или увредени гени в тялото. 

Важното е да се плякат глупости, без да се мисли. Нормално за хора с определено ниво на интелект. А за него, вече носи отговорност самия индвид и няма оправдание, че така се е родил.

преди 1 час, БаалБек написа:

Ние нямаме нито заслуга, нито вина за това, че сме хора.

Това си е самопризнание. Некой ако си води архив, да направи снимка. Гейпросащесср трололинките, действително са от абревиатурата.

преди 15 часа, Т.Христов написа:

Наследникът на Шорош с черният си "приятел".

Clipboard02.jpg.3fde947021078888f5512a9be1869905.jpg

9bef7ea4b4614034ad63b2f28d4b7558.thumb.jpg.2720377a445ba35fcc5d545f77a239db.jpg

image.png.9b87dc067ba3d696fdbf2becc92fec55.png

Чудесно, точно това заслужава Сорос.

Нали за това се бореше.😄

преди 22 часа, В. Велев написа:

May be a doodle

Нещо ми се мотае из акъла, че си имаме доста ловци в България. Пита се, колко джендер флуида  имаме, идентифициращи се като животни. Които по щатските закони, може и да не е незаконно да бъдат опукани.

Странно!

Дъщерята на Песков: Подкрепям еднополовите бракове, харесва ми в Париж

Цитат

- Но културата на Париж, парижкият начин на живот, са много различни от руските. Тук законите, свързани със секса и малцинствата, са други. Тук „Шарли Ебдо“ извежда милиони хора на улицата. Това повече ти харесва, този либерален дух на Франция? Или ти е трудно да се приспособиш?

Наистина, не ми е трудно. Просто обожавам това, изключително ми допада.

- Тоест, ти подкрепяш демонстрациите на „Шарли Ебдо“ и еднополовите бракове?

Честно казано, да."

преди 24 минути, БаалБек написа:

Защо да е странно? Който отиде на запад или конкретно в Париж и се изп*д*р@стява. (Да нямаме право да пишем тая дума. Мръсници!)

Какви колебания в Русия се наблюдават спрямо хомосексуалността!

През Средновековието в Русия няма смъртни наказания или заточения заради „содомистки грехове“. Това се обяснява с факта, че в Средновековна Русия православието мирно съжителства с езичеството, насърчаващо свободната любов. Църквата налага на хомосексуалните различни наказания, например забраната да влизат в черква, но за друго на никого не му пукало. Криминализирането на хомосексуалността се случва при управлението на Петър Велики. След едно продължително пътешествие из Европа, царят, по германски образец, забранил хомосексуалността в армията. Наказуемостта на хомосексуалността отпада в началото на 20 век, а по-късно, след Февруарската революция от 1917 и в първите години на болшевишката власт държавата е толерантна към хомосексуалните хора. Причина може да е Ленин. След това идва Сталин. Когато взима абсолютната власт в началото на 1930-те години, той обвинява хомосексуалните, че създавали тайни убежища, където царял разгул и политически заговори на шпиони и контрареволюционери. Тогава хомосексуалните попадат в месомелачката на големия терор, а хиляди привърженици на еднополовата любов биват избити. По време на Перестройката, най-вече сред младите творци, възниква поривът към равноправие на гейовете и лесбийките. И накрая негово Величество Путин. Знаем резултата. След неговата епоха ще видим дали пак ще се обърне палачинката.

Нали не искаш да ни убедиш, че ти си автора на горното?

Нямаш нито познанията, нито възможностите да го съчиниш.

Кой е автора, ChatGPT?

преди 2 часа, M.Николов написа:

Нали не искаш да ни убедиш, че ти си автора на горното?

Нямаш нито познанията, нито възможностите да го съчиниш.

Кой е автора, ChatGPT?

Преразказ е, без картинки. Оригиналът* е дойче веле, публикувано през март.

*Всъщност, онези пък се основават на статия на в.ерофеев в ди цайт.

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Гледайте каква морална деградация и какво пропадане има при католиците!!!!

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/19682275

преди 55 минути, Anneliese написа:

Гледайте каква морална деградация и какво пропадане има при католиците!!!!

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/19682275

То веднъж като се извратиш и убиеш всякакви задръжки колко му е да посягаш и на деца. Катлиците доста "постижения" имат в този смисъл и то откакто съществуват. Сега ще им е по-лесно да се оправдават пред закона, щото нали могат да се самоидентифицират като нещо което е на възраст неподлежаща на присъждане на закона към пълнолетните. Ще каже играхме си с другото момченце от църковния хор с което сме на по 10 години. Или пък, аз съм плюшено мече и детето си игра с мен. Кой съд би осъдил "дете", или "плюшена играчка"?

• 3 месеца по-късно...

Унгарците вече го направиха. Със специална поправка на конституцията, затвърдиха положението че има само два пола, мъж и жена и забраниха демонстративно-сексуално ориентирани шествия, които ние си знаем като прайдове.

• 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.