Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакната поща в mail.bg

Препоръчан отговор

Днес сутринта (неделя, каква случайност...) получих два СМС-а  в 7ч и в 8ч . Първият нямам идея за какво е?
https://ibb.co/6FBL5vf

В емаг вече не мога да вляза естествено, звънях им - но не работят (неделя- случайност...), за щастие явно имат някакви защити още преди плащане (картата ми е с двойна автентикация), та май не е поръчано още нищо. Но в myvivacom съм със запазена карта и плащам с два клика.../с друга поща съм/
1) съпорта на мейлбг уикенда е = 0
Има ли друг начин да си върна владенирто, тъй като преди 10+ години съм написал явно измислен телефон и не може да се изпрати парола (а може и да го е сменил хакера - само две цифри виждам)...
Тъй като там са ми половината регистрации по форуми и сайтове /амазон.де/, ако не може (доста кореспонденция ще изгубя) - как мога да видя къде съм регнат с този мейл, но как ще си променя данните в дадения форум, като пращат на сегашния имейл линк за смяна?!
Каква е процедурата? Пия студена вода и ми го закриват или? Не виждам как ще докажа че съм аз (не е като гмайл-а ми - име и фамилия)
Едит: в хрома го видях, но дава почти за всяка парола че е компрометирана:  https://ibb.co/176BFVh

ПП: Не знаех, че има цял подраздел за Фейсбук :) Преди месец ми го превзеха (пак през мейл бг) и тази поща бях със същата 5 буквена парола от преди 10г... явно съм много прост, след като не я смених и на тази която в петък ми я хакнаха.😒

ПП2: Скоро ще сменям компютъра и се чудя как да прехвърля инф-ята от лаптопа /без да го заразя/ и най-вече как да го защитя, понеже досега бях доста нехаен. Та, има ли някакъв наръчник или нещо подобно?

Имам два гмайл-а и един стар в абв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ползването на електронни пощи с измислени данни в него води до такива главоболия, когато сте жертва на фишинг!

Още когато сте констатирали "превземането" на ФБ акаунта ви е трябвало мигновено да смените паролите на линкнатите пощи с него акаунт!

Остава ви да влезите навсякъде всеки сайт където имате регистрация и да си смените паролите, алтернативната поща с тази пример на GMAIL и вкл. двуфакторна автентикация докато можете все още!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Демек изхода е студената вода?
Замислих се - сигурно мейл.бг  имат по 100 на ден такива като мен  и едва ли имат адекватен съпорт за такива казуси. То във ФБ-а едвам се оправих където са гигант...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...