Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Браво Русия!!!


дioiд

Препоръчан отговор

 

undefined

Не всеки разбира руската душа!!! У края е кът фо "провинцията"!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Темата за какво е ? Съботен поздравителен концерт, но защо да е политика туй ? Имаше подобно обедно мероприятие по радио сигнал+ навремето, но в друг жанр.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти трябва, търси го към сряда. Тогава можете да коментирате нещо свястно. Но! Имаш само ден и половина, максимум два, щото в петък надвечер почва новата запивка. Гледай да не пропуснеш деня. Жив и здрав!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, AAUUXX написа:

Темата за какво е ? Съботен поздравителен концерт, но защо да е политика туй ? Имаше подобно обедно мероприятие по радио сигнал+ навремето, но в друг жанр.

Специоален поздрав за компанията от Горно Камарци и за Пешо Нафтата с оная песен ъъъъ как се казваше беее, дето там чака-рака...
...абе дай нещо за душата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Kolev72 написа:

Ако ти трябва, търси го към сряда. Тогава можете да коментирате нещо свястно. Но! Имаш само ден и половина, максимум два, щото в петък надвечер почва новата запивка. Гледай да не пропуснеш деня. Жив и здрав!

Аааа ясно ... Е тогава специален поздрав за вас :) 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 25.03.2023 г. в 16:24, Kolev72 написа:

Ако ти трябва, търси го към сряда.

Сряда е ... :) 

Принципно смисъла на темата е: Понеже вси в хор викат слава на У ... то, защо да няма и Браво на Русия?! 

В много отношение Русия към момента е тотално принудена да доказва, че "няма сестра" ... = Даже се говори, че се очертава втора студена война между САЩ и Китай. 

Онзи ден се възмутих на това, че при връчване на наградите Икар един уж "културен" човек се провикна "слава на  У ...". До къде е стигнало трезви хора с влияние върху културните ценности да ги политизират ... = срамота за трезвениците!!!

Та, приеми, че си направих социален тест с поставянето на тази привидно безсмислена тема. ;) 

Всякаква "гняс" се ориентира към нея. 

Та, видя се до колко в този форум има свободно мислещи ... 

Тази тема ще я поддържам до колкото има да похваля Русия за политиката която води в световен мащаб. Дали ще имам последователи .... било то от комунистически настроени в този форум не ме вълнува, но да се чува, че не само в някакъв "край" на Русия живеят и са онеправдани. 

Да, модерно е да се смята, че Русия е неоправдана, но това не е ли политика на сепариране??? До колко вече ООН функционира трезво. Ай, аза мога да си позволявам нетрезвен да споделям неща тук, но уж трезви и умни ... :) ора ... да разсъждават като надрусани ... не ми изнася ... :)

Наздраве! :beer: Да живее Русия и Браво!!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 25.03.2023 г. в 12:52, dioib написа:

 

undefined

Не всеки разбира руската душа!!! У края е кът фо "провинцията"!!!

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...
преди 2 часа, attj написа:

image.jpeg.815fa2e5a5690dc36c7a44e44d120137.jpeg

Пак да ти ги навра :

 

https://www.kaldata.com/forums/topic/256918-историята-доказва-русия-е-враг-на-българия-интересите-на-русия-и-българските-интереси-русия-явният-и-таен-враг-на-българия/page/16/#comment-5500230

Русия води 11 войни срещу Османците, преди тази от 1877г. През всичките 11 войни, българите всячески подпомагат руските войски с надежда за освобождение. След оттеглянето на руснаците, българите са подлагани на кланета... В нито една война, Русия не споменава българите и тяхната свобода. Напротив. 1828-1829г. Кап. Георги Мамарчев води доброволчески корпус българи ок.1000 души, изиграващи решителна роля при превземането на Силистренската крепост, печели орден за храброст "Св. Анна". 1829г. Българите в Тракия се вдигат на въстание и отхвърлят турската власт в Източна Тракия. На 14.09.1829г. разгромената по вода и суша Османска империя, е принудена да подпише Одринския мирен договор. В него няма нито дума за България и българите. Русия решава свои въпроси.  От Одринския мирен договор най-много печели Гърция, която става независима, макар в орязани граници – Пелопонес и земите, южно от Епир и Тесалия и Цикладските о-ви. Одринският мирен договор от 1829г. не променя с нищо статута на българите. Те са единствените от балканските народи, които нищо не получават в замяна на своите действия в помощ на руската армия през войната. Не е отчетен въобще приносът им за руските военни успехи. От всички балкански народи са пренебрегнати и даже забравени. За българите дори не се споменава в договора.

След сключването на договора, капитан Георги Мамарчев оглавява опита за вдигане на въстание в Сливенска, Котелска и Търновска област. Но тогава руското командване му противодейства. Мамарчев е арестуван, за да не предизвика международни усложнения. Заточен е в Коня, Анадола и остров Самос, където и умира в 1846 година. Русия винаги е действала против България. И големите български възрожденци Раковски, Левски, Ботев, Захари Стоянов, Вазов... са били твърдо против Русия. Когато България обявява "Съединението" Русия е ПРОТИВ. И насъсква сърбите против България. През Балканските войни подпомага сърбите и насъсква румънците да ни ударят в гръб. След 1944г. България е окупирана от слугите на Москва. Те създадоха Македония. Те отричат българската азбука. И всички действия на тази държава, са били против българските интереси. Останалото е пропаганда, която тотално е отровила българското съзнание.

 

 

https://www.kaldata.com/forums/topic/256918-историята-доказва-русия-е-враг-на-българия-интересите-на-русия-и-българските-интереси-русия-явният-и-таен-враг-на-българия/page/15/#comment-5480218

Спомняте ли си, господа, как още през лятото, още дълго преди Плевен, изведнъж навлязохме в България, появихме се на Балканите и онемяхме от негодувание. Е, не всички, дори не и половината, а много по-малко, нека веднага си признаем — но все пак възнегодуваха доста хора и се надигнаха гласове. Първо на кореспондентите от армията и веднага след тях гласове в нашата преса, най-вече в Петербургската. Това бяха пламенни гласове искрени, пълни с най-добродетелно негодувание…

Така стана, понеже притежателите на тия гласове бяха тръгнали, както се знае в цял свят и особено у нас, да спасяват угнетените, унизените, смазаните и изтерзаните. Помня, че още преди обявяването на войната бях чел в наши най-сериозни вестници предвиждания за шансовете в предстоящата воина и за необходимите разходи и излизаше, че безспорно, „навлизайки в България, ще бъдем принудени да изхранваме не само нашата армия, но и умиращото от глад българско население”. Лично съм го чел и мога дори да посоча къде съм го чел; та с така изградена представа за българите ние тръгнахме от бреговете на Финския залив и на всички руски реки да проливаме кръвта си за тях – поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя,’ плодове, добитък, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия — и ще се бием за вярата на поробените! „Как смеят!” — кипнаха мигновено оскърбените сърца на някои освободители, лицата им пламнаха от обида. „Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво!…”

Фьодор Михайлович Достоевски

 

https://www.kaldata.com/forums/topic/256918-историята-доказва-русия-е-враг-на-българия-интересите-на-русия-и-българските-интереси-русия-явният-и-таен-враг-на-българия/page/15/#comment-5483774

Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!
Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно. Малко ли други държави има, които също така се стремят да владеят над чужди земи и народи. Между това, ние не виждаме тая подлост в техните стремления, тия адски и гнусни средства, каквито руската дипломация употребява над България.
И подир всички тия върволици жестокости и злини, които ни една държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива идиоти и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка!
МЪЛЧЕТЕ И НЕ ГОВОРЕТЕ, ЗАЩОТО И ПРИРОДНИТЕ СТИХИИ ЩЕ ДА ВЪСТАНАТ И ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПОДОБНО ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
По-малък грях е да обереш черква и манастир, отколкото да клеветиш пред олтара на историята и на събитията, че руското правителство имало братски, честни и благородни намерения, когато е стъпило в земята ни да ни освобождава. Ще ни се смеят ташкенците, афганците, черкезите, бухарците и арменците, за които същата Русия не по-малко кръв е проляла. Ще ни кълне Полша, тая китка на славянството, която руските железни автократи три пъти хайдушки разделиха помежду три царства, с бесилници и с колове окичиха цели градове и села. Ще ни кълне още нещастна Босна и Херцеговина, която пак руските дипломати харизаха на Австрия, а ние идиотите заедно с много още идиоти славяни псувахме ли, псувахме Австрия, че ги узурпирала!
 
 
Защо Дякона беше обесен и "братска" Русия не предприе нищо. Защото става неудобен за Империята Русия. За три века от 1396 г.  до 1690 г. има над 60 документирани български въстания и бунтове.  В този период сръбските или черногорските въстания се броят на пръстите на едната ръка. Въпреки това Русия подкрепя тях, а не българите. Дава им оръжие и злато, а на българите само богослужебни книги и вещи, за да е населена с политически непросветени православни християни, годни за бърза русификация, даващи й постоянни поводи за намеса и "освобождавания". При активизация на Русия потича злато и оръжие към сърби и черногорци и те се бунтуват. Когато дипломацията на Русия бездейства, те стават кротка рая. През XIX век нито едно самостоятелно българско въстание не е подкрепено от Русия! През същия век Русия изпуска контрола над българското революционно движение в две организации: Тайния български централен комитет (ТБЦК) на помощника на Г. Раковски Иван Касабов, създадена през 1866г. в Румъния след преврата срещу княз Ал. Куза и Вътрешната революционна организация (БРЦК) с водач Левски в периода 1869-1873 г. Така ВРО (БРЦК) на Васил Левски става голяма опасност не само за османската държава, но и главния "надзирател" на българските освободителни борби сред великите сили - Русия. Тази българска организация трябва да бъде неутрализирана на всяка цена. Имперските интереси на Русия не допускат по никакъв начин тя да се разрасне до размери, до които ще бъде в състояние да организира самостоятелна революция, независима от Русия. При успех това означава създаване на самостоятелна българска държава извън руското влияние.
 
 
.........
 
И още мноооого мога да ти цитирам.
Дали обаче ще стигне нещо до опоскания мозък на фен на антибългарския проект Израждане ?
Едва ли ... :getout:
Поне мога да кажа.... народ който не познава историята си е обречен на гибел .... !
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Браво Русия!!!

Поне в час ли си, какъв закон за могилизацията приеха? Абсолютно всеки мужик може да се окаже с белезници при спиране на пътя, и отвлечен като престъпник на фронта. Там вагнеровците с автомат на гърба ги принуждават да подписват контракт за доброволци. После дори с дървени крака не ги оставят на мира, зер ако стъпи на мина ще му дадат нови дървени крака.

По-зле и от северна Корея, абсолютно непригодно място за нормален живот.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...