Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България гласува днес, изборния ден започна!

Препоръчан отговор

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Готово. Всички мина добре. Спокойно е. Гласувах.

Както винаги. ИТН. Номер 4. Успехи на ИТН им пожелавам! 👍

Ти тъп ли си бе? За тия, дето с никого не се разбират и едно правителство не могат да направят?:angry:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Сгрешена е датата. 02.04.2023.

Датата е сгрешена.

Ей браво най сетне някой да схване защо я бъзнах хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е овца, казва се Смартлеса !

shutterstock_586096970.jpg?itok=GzLDkmO_

Тя няма да глсува, защото е овца. Не бъдете , като Смартлеса , ГЛАСУВАЙТЕ !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, petie1 написа:

Да когато това което пише не е истина

Остаряваш ... за проблеми говорят само и единствено стари хора преди .... хм ... възнесат ил станат 40 е новото 20 ... :) 

Имам си мое произведение и завършва така: Да знаеш какво е суета, без грам вина!!! ;) 

Този свят към момента се "води" от суетни хора!!!

п.п. Докато бе с две леви ръце ... биваше, но що ползваш "десни" убеждения???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Anneliese написа:

Ти тъп ли си бе? За тия, дето с никого не се разбират и едно правителство не могат да направят?:angry:

Number Four GIF by Teach First

Това е историята на едни хора, които са същите като теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, dioib написа:

Остаряваш ... за проблеми говорят само и единствено стари хора преди .... хм ... възнесат ил станат 40 е новото 20 ... :) 

Имам си мое произведение и завършва така: Да знаеш какво е суета, без грам вина!!! ;) 

Този свят към момента се "води" от суетни хора!!!

Е вярно е остарявам вече както всичко останало ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Това е овца, казва се Смартлеса !

Тя няма да глсува, защото е овца. Не бъдете , като Смартлеса , ГЛАСУВАЙТЕ !

360_F_558735896_YwSgq6lw574ipsDpujgAHrQd

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, petie1 написа:

За разлика от теб, то аз вярвам на младите!!! = Не всичко е ... де би ян де не би ян ... :) 

Хм, виждам, че някои си играят на тука има, тука няма такъв народ ... :) 

Хазарта е порок!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anneliese написа:

Много е невъзпитано, а и против правилата, докато трае изборният ден, да питаш за кого ще гласуват хората.

Аз ще гласувам, но не знам как, в смисъл, покрай тия говорилници по телевизията, нито разбрах как може да се гласува нито какво да се прави точно. Аман от постоянното канене на някои да дърдорят.:angry: Разяснителните кампании за нищо ги нямат.

Някоя добра душа ще ми разясни ли как се гласува днес?

Понеже и телевизия не съм гледала, дали може на компютъра да изгледам предизборните клипове, че не съм ги и гледала? Много се бавиха всички, пуснаха ги съвсем накрая. Снощи хванах малко от тях. Толкова ли не можаха навреме да ги заснемат? Явно им е по - важно на лидерите на партии да киснат по студиата. Преди не беше така.

Защо ще гласуваш тогава?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anneliese написа:

Някоя добра душа ще ми разясни ли как се гласува днес?

1. Отиваш до или в секцията. 2. Поздравяваш. 3. Усмихваш се. 4. Чакаш да се освободи машината.  5. Даваш си личната карта.  6. Дават ти карта за гласуване. 7. Тикаш я в дупката в машината за гласуване.  8. Избираш ...  9. Преглед. Да видиш дали е правилно, дали няма грешки. 10. Потвърждаваш, ако всичко е наред. 11. Чакаш да ти отпечата хартийката. Проверка още веднъж.  12. Вадиш картата. Не веднага. 13. Прегъваш два пъти хартийката. Да не се вижда, как си гласувала. 14. Слагат ти печат на хартийката 15. Връщаш картата за гласуване. 16. Пускаш хартията, прегъната 2 пъти в урната с печата. 17. Подпис и си 18. взимаш личната карта. 19. Поздрав и 20. усмивка.

Happy The Rock GIF

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, petie1 написа:

п.п. Виното като остарява става по-убаво и по-скъпо. Но, какво да направим ази, къ и бира предпочитам ... :) 

преди 13 минути, Гражданин написа:

Защо ще гласуваш тогава?

За да се социализира ... 

п.п. След като държавата не социализира негадъгавите , то явно самите инвалиди трябва да го направят, независимо с какви средства и прочие го правят, т.е. и техния глас да се чуе ... иначе, то те не могат горките ... инвалиди са ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, dioib написа:

п.п. Виното като остарява става по-убаво и по-скъпо. Но, какво да направим ази, къ и бира предпочитам ... :) 

За да се социализира ... 

п.п. След като държавата не социализира негадъгавите , то явно самите инвалиди трябва да го направят, независимо с какви средства и прочие го правят, т.е. и техния глас да се чуе ... иначе, то те не могат горките ... инвалиди са ... 

Виното като остарява може да стане и оцет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Виното като остарява може да стане и оцет.

И какво лошо виждаш оцет да се сложи в леща??? = Ти леща или боб ядеш ли??? = И оцета е вкусен!!! :) = особено да е от еко продукт ... :) 

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Ползваш го за салатата

Дресинг ... по-модерно му ... :) Отделно обичам и чесън, т.е. някой да ме чеса по ... мъ де ли ... :) 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

...

п.п. Не вярвай на дърт ерген!!! = Той е ялов!!! = Това ли е народа ни, т.е. сме ялово семе?!

п.п. По-важното е култура да поникне, а не бурен!!!

п.п.2. Не забравяй, че съм от Сливен и вси цигънскееее номера са ми известни!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, dioib написа:

И какво лошо виждаш оцет да се сложи в леща??? = Ти леща или боб ядеш ли??? = И оцета е вкусен!!! :) = особено да е от еко продукт ... :)

Есента тоя грозден сезон си направих сам оцет.

Мачкам гроздето, оставям го да сфиряса и полека става оцет като минава за малко през стадия на вино, после декантирам течноста наливам я в съдове и след време пак декантирам, защото на дъното се събира утайка и става много мътен ако го разбълничкам. Даже го филтрирах през кухненска хартия положена на дъното на полусферичен гевгир. Филтрира се бавно, капе, но до сутринта е свършело. По някое време на сфирясването пристигат мухи винарки гроздофили но те са нужна съставка на процеса.

Правих на няколко порции и в някои сложих за аромат дюли или горски боровинки, но в оцета не премина само боровинките дадоха червен цвят.

По-добър е от магазинния винен оцет. Около 7 литра се получи, голяма част ще оставя да отлежава той не се разваля а се подобрява с годините.

Рапорт даден!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, rado_svet написа:

С умисъл или без??? = Може ли да го продаваш и да печелиш???

п.п. Едно е да го правиш по домашно, а друго е да и спечелиш!!! ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, rado_svet написа:

Мачкам гроздето, оставям го да сфиряса и полека става оцет като минава за малко през стадия на вино, после декантирам течноста наливам я в съдове и след време пак декантирам, защото на дъното се събира утайка и става много мътен ако го разбълничкам. Даже го филтрирах през кухненска хартия положена на дъното на полусферичен гевгир. Филтрира се бавно, капе, но до сутринта е свършело. По някое време на сфирясването пристигат мухи винарки гроздофили но те са нужна съставка на процеса.

Правих на няколко порции и в някои сложих за аромат дюли или горски боровинки, но в оцета не премина само боровинките дадоха червен цвят.

По-добър е от магазинния винен оцет. Около 7 литра се получи, голяма част ще оставя да отлежава той не се разваля а се подобрява с годините.

Рапорт даден!

Балсамов оцет.  Браво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Балсамико оцет.  Браво.

Като спретваш оцет да е от ябълка, т.е. от плод, а не от грозде ... :) = По-убав от винения нема!!! :) 

Ех, пролича, че не си от село ... :) НО, това означава, че гражданите не сте културни!!! :) = Особено като сте станали в повече ... :) 

п.п. Пич, не те знам от кое ямболко село си ... но си типичен ... профамн, а не профайдър ... :)  

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, dioib написа:

С умисъл или без??? = Може ли да го продаваш и да печелиш???

п.п. Едно е да го правиш по домашно, а друго е да и спечелиш!!! ;) 

За себе си правя, а и ще остане за децата ще го включа в завещанието :D

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Балсамов оцет.  Браво.

Това целях. След като го разлях последно по бутилките добавих мед с надеждата дрождите да го ядат и да се усили.

Ще видим. :)

ПП. Но съдовете ми са стъклени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, rado_svet написа:

За себе си правя, а и ще остане за децата ще го включа в завещанието

И ти се правиш на аристократ в повече ... :) = Нема лошо!!!

Успех!!!

= Не ще бъдеш благородник обаче ... нито децата ти ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, dioib написа:

И ти се правиш на аристократ в повече ... :) = Нема лошо!!!

Ми то койт кво няма, това гони.

То аристократете що не се правят на аристократи? Щото са си аристократи и нямат нужда да се правят :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я па нема да гласува, ще ходя на балотаж. Както показва историята, кой и да вземе властта, нищо добро не се случва. Всеки яде и пълни гушата. Бедните го духат, както винаги. Никакъв смисъл няма... щели да ми вземат гласа? И какво? Пак ще си има изкуствено завишаване на цените...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

9% Избиратерлна активност до обяд, ако до края стигнат 15% все ще е добре.
Както казах и преди - Този вот ще 99% електорален, а на хората вече им е все тая защото добре виждат че който и да е все ще е от трън та на глог.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, dioib написа:

Не ще бъдеш благородник обаче ... нито децата ти ... 

Не ми е притрябвало да съм благородно роден. Много си се харесвам така, а благородника нека първо ми се докаже.

Има такива благородници но са малко, останалите са плява в сравнение даже с "прост селянин".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, dioib написа:

Като спретваш оцет да е от ябълка, т.е. от плод, а не от грозде ... :) = По-убав от винения нема!!! :) 

Ех, пролича, че не си от село ... :) НО, това означава, че гражданите не сте културни!!! :) = Особено като сте станали в повече ... :) 

п.п. Пич, не те знам от кое ямболко село си ... но си типичен ... профамн, а не профайдър ... :)  

От Силистренско съм. Какъв ти Ямбол? Добруджа.

преди 22 минути, S197 написа:

Я па нема да гласува, ще ходя на балотаж. Както показва историята, кой и да вземе властта, нищо добро не се случва. Всеки яде и пълни гушата. Бедните го духат, както винаги. Никакъв смисъл няма... щели да ми вземат гласа? И какво? Пак ще си има изкуствено завишаване на цените...

Имам новина. Гласът ти отива за тия, дори и да не гласуваш. И увеличаваш купения вот. Улесняваш ги.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...